<GAM3S4Z> کاربر سایت Sep 19, 2011 #1 سلام بچه ها من باید 3 ماه برم کیش زندگی کنم میخواستم بدونم کجا وسایل جانبی و بازی ای اریج میفروشه ممنون>:d
سلام بچه ها من باید 3 ماه برم کیش زندگی کنم میخواستم بدونم کجا وسایل جانبی و بازی ای اریج میفروشه ممنون>:d
<GAM3S4Z> کاربر سایت Sep 21, 2011 #2 دوستان لطفا بگید من فردا باید برم کسایی هم که مسافرت رفتن دیدن بگن ممنون
cheatcc کاربر سایت Sep 21, 2011 #4 پاساژ پردیس 1 داره , اطراف شش ظلعی ! تو میدون گلستان هم یه ویدیو کلوپ هست که فکر کنم اونم داشته باشه , البته اینو زیاد مطمئن نیستم.
پاساژ پردیس 1 داره , اطراف شش ظلعی ! تو میدون گلستان هم یه ویدیو کلوپ هست که فکر کنم اونم داشته باشه , البته اینو زیاد مطمئن نیستم.
cheatcc کاربر سایت Sep 21, 2011 #6 نوشته شده توسط omid 64: بازی اریج داره ؟ پلی 3؟ بیشتر... پردیس 1 آره , ولی گلستان رو نمیدونم... حواست باشه پردیسیه گرون فروشه
نوشته شده توسط omid 64: بازی اریج داره ؟ پلی 3؟ بیشتر... پردیس 1 آره , ولی گلستان رو نمیدونم... حواست باشه پردیسیه گرون فروشه
<GAM3S4Z> کاربر سایت Sep 27, 2011 #7 بچه ها کارم شد برگشتم پدر .... گاد کالکشن باز میاداد 150 تومن:d:-o گفتم به ریاله گفت تومنگفتم من دارم میدم 25 تومن میخوای ؟ گفت نه خرید خودم 20 هست
بچه ها کارم شد برگشتم پدر .... گاد کالکشن باز میاداد 150 تومن:d:-o گفتم به ریاله گفت تومنگفتم من دارم میدم 25 تومن میخوای ؟ گفت نه خرید خودم 20 هست
rza_bgy کاربر سایت Apr 13, 2012 #8 کیشوندان عزیز..دارم میام کیش...قیمت کپی خور تو کیش از تهران ارزونتره یا نه؟؟ آخرین ویرایش: Apr 13, 2012