Ps3 خوشگل تر یا Xbox360 ؟

PS3 خوشگل تر یا XBOX 360 ؟

• XBOX 360

رای‌ها: 1 16.7%
  • Playstation 3

رای‌ها: 4 66.7%
  • هیچ کدوم :D ( فقط Wii )

رای‌ها: 1 16.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    6
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

old_snake

کاربر سایت
من همچین تاپیکی رو پیدا نکردم ( آخه چی رو سرچ کنم ؟ ) :biggrin1:

حالا بیاین تو و نظرتون رو بدین .

من هم PS3 دارم هم X360 به نظر من PS3 به طور قطع خوشگل تر ( نمیدونم چرا یه همچین عکس هایی از این کنسول درست کردن ! )

ps3-grill.jpg
ps3grill_2006-11-21.jpg

حالا نظر شما ها چیه ؟

playstation_xbox_g.jpg

يادم مياد کلاً مديرا تاپيک هايی که هدفی نداشته باشه و بار علمی در نهايت و نتيجه گيری نداشته باشه قفل ميکنند
به نظر من زيبايی نظر شخصی هست و هر کسی هم از هر کنسولی خوشش بياد ميره ميخره ديگه ، نيازی نيست که به نتيجه نظر سنجی اينجا نگاه کنه و چون بيشتريا از اين خوششون مياد اينو بخواره..

بابا کشتین مارو با این مقایسه ی XBOX 360 & PS3 .
نه PS3 نه XBOX 360 فقط PC .:cheesygri

فقط به قیافشون گیر نداده بودین که به اونم گیر دادین!:biggrin1:
به نظر من 360 خوشگل تره...

معلومه که پلی3 خوشگل تره 360 شبیه قوطی هستش

در ایران پلی3 کلاسش بیشتره چون اونایی که گیمر نیستند هی میگن پی اس3 چون با پلی1 حسابی حال کردن.کلا ایرانی های غیر گیمر پلی استیشن دوست هستند و ایکس باکس و از این چیزا نمیشناسن;)

این تاپیک باعث درگیری بین اعضا می شود.محتوای تاپیک هم به عنوانش اصلا" ربطی ندارد،مثلا" شما اومدی برای شروع کار تصویری گذاشتی که X360 Fanatics Make it.
پس فردا PS3 Fs هم برای جواب یه عکس دیگه میزارند و دعوا شروع میشود.همون سال پیش که خیلی ها سر قضیه PS3 یا X360 بن شدند Enough For Forum & Users .

بیخیال موضوع شوید.با تشکر

این تاپیک باعث درگیری بین اعضا می شود.محتوای تاپیک هم به عنوانش اصلا" ربطی ندارد،مثلا" شما اومدی برای شروع کار تصویری گذاشتی که X360 Fanatics Make it.
پس فردا PS3 Fs هم برای جواب یه عکس دیگه میزارند و دعوا شروع میشود.همون سال پیش که خیلی ها سر قضیه PS3 یا X360 بن شدند Enough For Forum & Users .

بیخیال موضوع شوید.با تشکر

منم موافقم باعث دعوا میشه

رضا جان در پست دوم به طور واضح توضیح داد بنابراین تاپیک قفل می شه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or