PS3 بصورت کامل هک شد

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
بار ها و بارها این تیتر رو توی انجمن اخبار دیدید و روی این کلیک کردید و بعد از 3 دقیقه مطالعه نا امیدی از هک دستگاه شما رو دوباره در بر گرفته اما این بار قضیه خیلی فرق میکنه و در حد یک شایعه و خبر کذب نیست.

من توی انجمن PS3 و تاپیک اخرین اطلاعات هک PS3 کامل توضیح دادم اما دوباره اینجا از اول میگم:

پست پریروزم:

مثل اینکه قضیه خیلی جدیه و واقعا یک کارهایی صورت گرفته چون اولین باره که چندین سایت مختلف یک خبر رو اعلام میکنند.
قضیه از اینجا شروع شد که اول یک گروه تونستند یک فایلی با یک پسوند خاص درست کنند(که توی قسمت Image دستگاه PS3 میرفت) که باعث بشه PS3 هنگ کنه و هکر ها در اون حالت هنگ بتونند کارهای خاصی با دستگاه انجام بدند بعدش سونی سریع بفکر افتاد ورژن 2.15 رو وارد کنه اما یه خبر جالب دیگه در اون بین اومد که یک ورژن 2.15 زودتر از اینکه سونی بخواد وارد بازارش کنه توی سایت های اینترنتی موجود بود و خود سایت ها هم شاره کردند که ما زودتر از سایت رسمی سونی اینو بدست اوردیم.
اتفاقا امروز هم سونی رسما ورژن 2.17 رو وارد کرده:
http://www.ps3news.com/PlayStation3/...-2-17-released

اما جریان کپی خور شدن اینه که گفتند در این فریم وری که حدود 8-9 روز دیگه وارد میکنند میتونید از فایل های بلوری بازی های PS3 یک BackUp بگیرید و اونو بدون داشتن دیسک بازی کنید(البته بازم باید بازی Original داشته باشید اما میتونید از اونا Backup بگیرید و دیسک رو پس بدید!(البته اگه راست باشه)
بعد گروه هک بازی یک ساعت شمار گذاشتند که به سمت صفر سوق میکرد و اتفاقا هنوز هم تمام نشده:
http://group-slump.blogspot.com/
ابتدا چند بار ساعت به زمانش اضافه شد و خیلی ها فکر کردند این مثل خیلی هک های دیگه درست نیست اما در کمال نا باوری چند ساعت پیش این گروه اعلاک کرد که هک کاملا جدیه و یک سری اطلاعات رو در بارش به بقیه گفته و تاریخ رسمی عرضه رو 23 مارچ اعلام کرده:

این نکات که من به مهم ترین هاشون اشاره میکنم:

i.Load با PS3 های PAL PS3 40GB و NTSC 20GB سازگاری نداره اما گروه سخت مشغوله کارند که سازگاری با این مدل ها رو هم بوجود بیارند.

ولی در عوض در مدل های 20GB NTSC, 60GB NTSC/PAL, 80GB NTSC به خوبی برنامه کار میکنه و کوچکترین باگی هم نداره.

اولین Trial ورژن برنامه هم با حجم 917Mb اومده که میتونید از سایت rs.com بگیرید.

شما براحتی میتونید انلاین بازی کنید و هیچ مشکلی ندارید.

این برنامه فقط روی فریم ور 2.10 نصب میشه و لا غیر.

برنامه بطور رسمی March 23.th 2008 میاد و در اون مرحله بصورت کامل و بدون مشکل عرضه میشه.

بازی های PS2 هم خیلی روان و راحت اجرا میشند.

و خبر خیلی بد اینکه این ورژن فقط میتونه Image های زیر 17.5GB رو بخونه.

اینم پست اصلی:

Originally Posted by Group SLUMP
Hello again,

Our 2 day-meeting is over now and now we would like to present our findings. And now the facts:

- i.load does not work on PAL PS3 (40GB) and NTSC (20GB) yet, but we work hard to get it
- 20GB NTSC, 60GB NTSC/PAL, 80GB NTSC running well (haven't fix all the bugs from the list below)
- source code will be avaiable 1 month after release for other developer
- website promotion on ps3news.com and maxconsole.com
- Big_T give forum support on ps3news and Zizzle on maxconsole.com
- first trial versions arrived trusted people (rs.com - filesize of the beta: 917 MB all in one)
- no worldwide release before every version works (including 20GB/40GB NTSC/PAL)
- release date is still set on March 23.th 2008 (if all versions work!)
- PlayStation 2 images working fluently; Saving possible!
- no success with images over 17.5GB
frown.gif

- Online play possible (no ban yet!)
- new trailer on the way
- new website planned for March 23.th
- you need Firmware 2.10 (not higher or below)

That's all for the moment.

Greetings

http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=103971
چند تا سوال که بچه ها پرسیدند رو من جواب میدم:
1- چطوری فایل BD رو بریزیم توی PS3؟
جواب: 2 تا راه داره از PC که اگه اینترنت پر سرعت دارید میتونید از اینترنت دانلود کنی و اگه BD-rom دارید بازی های BD رو بریزید توی هارد PC و بعد به PS3 انتقال بدید و راه خیلی اسان تر شما بازی BD یا DVD یا CD رو میزارید توی PS3 و اونو کپی میکنید توی هاردتون و بازی میکنید.

2- بازی ها رو از کجا گیر بیاریم؟
جواب: هم فایلش توی نت هست هم جاهایی هست که بازی های PS3 رو روزانه کرایه میده میتونید از اونا برای یک روز قرض کنید و کپی کنید.

این برنامه فقط روی فریم ور 2.10 نصب میشه و لا غیر.
این که خیلی بده ! یعنی تا زمان هک شدن ورژن بعدی باید کلی صبر کنیم ؟
خبر خیلی بد اینکه این ورژن فقط میتونه Image های زیر 17.5GB رو بخونه.
یعنی بازی بالای 17.5 گیگ اجرا نمی شه ؟ اینجوری که فایده نداره !

حالا اولش و گفتن كه ورژنهاي اينده همه مشكلاتش حل ميشه و روي همه مدلا براحتي اجرا ميشه و روي هر فريموري.

بازي بالاي 17.5 مگه چنتا فعلا داريم؟

این که خیلی بده ! یعنی تا زمان هک شدن ورژن بعدی باید کلی صبر کنیم ؟

یعنی بازی بالای 17.5 گیگ اجرا نمی شه ؟ اینجوری که فایده نداره !
شما چن روز دندون سر جیگر بذار، درست میشه.

چند تا سوال که بچه ها پرسیدند رو من جواب میدم:
1- چطوری فایل BD رو بریزیم توی PS3؟
جواب: 2 تا راه داره از PC که اگه اینترنت پر سرعت دارید میتونید از اینترنت دانلود کنی و اگه BD-rom دارید بازی های BD رو بریزید توی هارد PC و بعد به PS3 انتقال بدید و راه خیلی اسان تر شما بازی BD یا DVD یا CD رو میزارید توی PS3 و اونو کپی میکنید توی هاردتون و بازی میکنید.
با SAK هم میشه که فکر کنم بهترین راهه...:-"

یه سوال دارم
آیا وقتی نسخه کاملش آمد میشه بیش از 17.5gb تو ps3 ریخت ؟

This is the i.load package (without the .iso) you need to play backups. It includes everything you need to start i.load on your PS3 at home. The final version 1.4 works on every PS3 worldwide. But think of: 40GB systems can't run PS2 backups. You need a usb keyboard to navigate through the i.load menue.
You can use a smaller external HDD as well (120GB,250GB,320GB) but then you can't store many games in it, 'cause our temp-system needs a lot of HDD space.

Noctice: Use at your own risk. We're not responsible for any demages on your PS3
به احتمال زياد كه بايد بشه .

یه جورایی میشه گفت که کامل هک نشده
محدودیت های زیادی وجود داره ( فعلا )

راستي كسي لينك دانلود فريمور 2.10 رو داره بشينيم اپديتش كنيم :biggrin1:

عجب خبری دادی ..واقعا بهترین عیدی نزدیک عید بود ........:blushing: دوستان چند تا سوال دارم ...

خوندم مطالب رو ولی فقط سطحی فهمیدم ....

1- چطوری باید بازیهای کپی رو روی ps3 اجرا کرد .....؟؟؟

2- اگه ورژن 2.17 رو بریزیم دیگه برای بازی کردن بازیهای کپی امیدی وجود نداره ؟؟؟ الان باید ورژن 2.10 رو بریزیم تو ps3 ????

3- یعنی در روزهیای عید ورژنی میاد که بریزیم توی ps3 و بشه باهاش بازیهای کپی رو انجام داد یا نه؟؟؟

دوستان خیلی سوال کردم .......خدا کنه تا عید همه چی حل بشه ....

برنامه Sak که ورژن نهایی و کاملش عرضه شد:
میتونید از صفحه اصلی سایت PS3news.com دانلودش کنید:
بچه ها من نمیتونتم لینک بدم چون سایتش(PS3news.com) فیل هست و خودتون با یک فیل شکن برید دانلودش کنید(البته برای همه هم فیل نیست)

در پایان هم از همه دوستان خواهش میکنم این ورژن برنامه رو دانلود و نصب نکنند و تا 23 March هم صبر کنند تا ورژن نهایی و بدون نقص اون عرضه بشه.(شما که اینهمه صبر کردید یک هفته دیگه هم روش).

موفق باشید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or