ps3رو بفروشم xbox بگیرم خوبه؟

• Thread starter Thread starter sm4
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

sm4

کاربر سایت
سلام
لطفا اینجا در باره جنگ کنسول ها بحث نکنید تا قفل نشه
من جوابمو گرفتم برای خودتون دعوا کنین:biggrin1:
حالا چی کار کنم

من که میگم نفروش
بازیهای خوبی دارن میان اگه میخوای بفروشی وقتی بفروش که بازی ها انحصاری مثلهLBPرا بازی کردی

من پلی3 رو میخرم.......
========
به نظر من 1 ایکس باکس در کنار پلی 3 بخر...... (تمام) (گول اینا رو نخور که میگن 360 در کنار پلی3 یهو میبینی 360 وسط کار قالت گذاشت)

من پلی3 رو میخرم.......
========
به نظر من 1 ایکس باکس در کنار پلی 3 بخر...... (تمام) (گول اینا رو نخور که میگن 360 در کنار پلی3 یهو میبینی 360 وسط کار قالت گذاشت)
چند میخری؟
=======
اینو باید فکر کنم
من که میگم نفروش
بازیهای خوبی دارن میان اگه میخوای بفروشی وقتی بفروش که بازی ها انحصاری مثلهLBPرا بازی کردی
اخه قیمت بازیاش خیلی گرونه

باسلام
به نظر من ps3 کنسول خیلی خوبی هستش و بازیهای بسیار زیبایی برای این کنسول در حال ساخت هست
عنوانهایی چون LBP یا gow3 ولی اگه پول داری بازیهارو با قیمت 70 یا 80 تومان بخری یا یه جایی رو پیدا کن که بازی های کرایه بده عنوان انحصاری بسیار زیبای mag فقط بر روی ps3 خواهد امد شما در این بازی میتوانید با 256 نفر به صورت انلاین بازی کنید!!!!!
KILL ZONE 2 -heavy rain -socom-loco roco 2-motor storm 2- و کلی عنوانهای دیگر برای این کنسول در دست ساخته خدایی دلت میاد ps3 رو بفروشی

قیمت مد نظرت چنده؟؟؟؟؟ بازی روش چی داره؟؟؟؟
چسر چرا تو پروفایلت جا نداره پیام بنویسیم:confused:
==
من خودم اخرای تیر گرفتم تو تهران بودیم تا وقتی که اومدیم شهرمون خیلی خیلی کم بازی کردم
ومیشه حدودا یک ماه کار کرده و دو دسته معمولی و مطمئنم از بازیش خوشت نمیاد Virtua Fighter 5 هستش و دستگاه هم بدون خط واینا تمیز و 40 gige و ریجن 3 هست
خودم هم حدود 600 و خورده ای خریدم
==
تو اول خودت یه قیمت بده ببینم چطوره؟طوری بگو بسرفه
==
از مدیرا معذرت میخوام اینجا مبادله میکنم اخه هم پیغام خصوصی کار نمی کرد هم راه دیگه نمیشد

من خودم از رفیقم ایمیجهای بازی های ps3 رو روی 7 الی 8 dvd میگیرم البته ایمیج بازی رو باید روی هارد ps3 نصب کنید تا بتونید بازی کنید من خودم بازی uncharted رو از رفیقم روی 7 تا dvd گرفتم بعد روی هارد ps3 نصب کردم ریختنش روی هارد 20 الی 25 دقیقه طول میکشه بعد بازی رو شروع کردم هیچ فرقی با نسخه اصلی نداره تازه سرعت لود هم خیلی کم شده تازه برام 11 هزار تومن در اومد من ایمیج بازی های mgs 4 و gta4 رو از دوستم گرفتم و روی ps3 نصب کردم با قیمت خیلی کم:cool:

این تاپیک دقیقآ همون PS3 VS XBOX 360 هست که 30,40 بار بسته و باز شد و باز هم بسته شد. باز هم میگم اشتباه ترین کار اینه که بیاین بپرسین فلان کنسول رو بفروشم اون یکی رو بخرم ؟ همه چیز بستگی به خود آدم داره که چه نوع بازی ای دوست داره و چقدر میخواد برای بازیها خرج بکنه و با نظرسنجی چیزی حل نمیشه. بازارچه هم که کلآ بخشش جدا هست و اونجا میتونین کنسولها رو برای خرید و فروش بزارین.

من خودم از رفیقم ایمیجهای بازی های ps3 رو روی 7 الی 8 dvd میگیرم البته ایمیج بازی رو باید روی هارد ps3 نصب کنید تا بتونید بازی کنید من خودم بازی uncharted رو از رفیقم روی 7 تا dvd گرفتم بعد روی هارد ps3 نصب کردم ریختنش روی هارد 20 الی 25 دقیقه طول میکشه بعد بازی رو شروع کردم هیچ فرقی با نسخه اصلی نداره تازه سرعت لود هم خیلی کم شده تازه برام 11 هزار تومن در اومد من ایمیج بازی های mgs 4 و gta4 رو از دوستم گرفتم و روی ps3 نصب کردم با قیمت خیلی کم:cool:
دوست عزیز شما این طرح ریختن ایمیج بازی روی PS3 و اجرای بازی به وسیله چند تا DVD رو که تا حالا کسی بهش دست پیدا نکرده اگه بفروشی میلیونر میشی. جدی میگم , چون همچین روشی تا حالا برای PS3 اختراع نشده و شما میتونی به عنوان مبتکر این روش به سرمایه خوبی برسی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or