ps2 کوچکتر عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iwes

کاربر سایت
این سونی دست بردار ps2 نیست یه مدل جدید از ps2 قراره بیادSCPH-79000 اسم مدل جدیده ac اداپتور از 350 گرم به 250 گرم کاهش و وزن کل از 900 گرم به 600 گرم کاهش پیدا کرد.

بعد بگین پی اس 3 عقبه!سونی هنوز چسبیده به پی اس 2 بزارین پی اس 2 رو ول کنه بعد!
از اون حرف ها بود ها!!
سونی اگه کاری به کاره ps2 نداشته باشه کار خودش رو میکنه چون برنده ی نسل قبل بود سونی باید بچسبه به ps3 که پا در هواست...

بياد psp شو كوچيك كنه كه قابل حمل تر بشه ps2 كه نمي خواد ادم تو دستش بازي كنه مي اندازه يه گوشه سايزش چه اهميتي داره:confused:

از اون حرف ها بود ها!!
سونی اگه کاری به کاره ps2 نداشته باشه کار خودش رو میکنه چون برنده ی نسل قبل بود سونی باید بچسبه به ps3 که پا در هواست...
نمیدونم فکر کنم سونی پول دوست شده ! یا چی!
ولی هنوز پی اس 2 خیلی فروش داره!اگه پی اس 2 رو ول کنه پی اس 3 می ترکاند!:laughing::):cheesygri

خدمت دوستان عرض کنم که PS2 کماکان یکی از پرفروش ترین کنسول ها در آمریکاست ضمنا به نظر من این کنسول نباید به این زودیها بازنشسته بشه که البته همین طور هم خواهد بود چون سونی از تداوم فروش این کنسول مطمئنه ضمنا تصور نکنید که همه هم سن و سال های ما در سراسر دنیا توانایی پرداخت 500 تا 600 دلار صرفا برای بازی کردن دارن. تازه این کنسول ارزشمند عناوینی رو داره که حتی دارندگان کنسول های دیگه حاضر نشده کابل AV کنسول رو از TV جدا کنه! ضمنا هنوز برای PS2 می تونست عناوین موثری عرضه بشه به عنوان مثال GOW2 از تمام قدرت این کنسول به نحو عالی استفاده کرده و همین قضیه می تونست بیشتر تکرار بشه. در بخش Online هم هنوز PS2 یکی از پرطرفدارهاست تبلیغات تجاری و جوسازی این کمپانی ها خیلی خوب باعث میشه که بعضی از دوستان نسبت به این کنسول کم لطفی کنن، باور کنین اونجا اصلا اینطور نیست هنوز هم اولین انتخاب خیلی ها کنسولی مثل PS2 یا GC هست، تازه همه که فن بوی نیستن! راستی چنانچه کنسول کوچکتر بشه مطمئنا مشکلات فنی و Over Heat در کار نخواهد شد این یکی از تصمیمات سونی برای ارزان کردن این کنسول در آخرین روزهای این نسله، اگر یادتون باشه در E3 2006 فیل هریس گفت: تا هر سالی که ادامه پیدا کنه ما مثلPS1 از PS2 از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری حمایت خواهیم کرد. موفق باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or