PS2 تون رو چطوری خریدین ؟

نظرتون راجب این تاپیک

• عالی

رای‌ها: 12 70.6%
  • خوب

رای‌ها: 4 23.5%
  • بد

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیلی بد

رای‌ها: 1 5.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    17
یه تاپیک ps1 بود فکر کنم جای این تاپیک هم خالی بود.
ما از قدیم دست مون توی جیب خودمون بوده. یادمه بچه بودم کل یه تابستون رو کار کردم پولش رو رفتم ps2 گرفتم. اواسط تابستون بود پولم هنوز کامل جور نشده بود. باقیش رو از داداشم قرض کردم که تا اخر تابستون بهش پس بدم.

یه تاپیک ps1 بود فکر کنم جای این تاپیک هم خالی بود.
ما از قدیم دست مون توی جیب خودمون بوده. یادمه بچه بودم کل یه تابستون رو کار کردم پولش رو رفتم ps2 گرفتم. اواسط تابستون بود پولم هنوز کامل جور نشده بود. باقیش رو از داداشم قرض کردم که تا اخر تابستون بهش پس بدم.
بله تاپیک PS1 هم بود و واقعا جای این تاپیک خالی بود

PS2:x:x:x

یادش بخیر
من سال 84 دانشجو بودم اهواز اونموقع خریدم
فکر کنم 180 تومانی شد
با بچه ها مینشستیم پاش دیگه بلند نمیشدیم قشنگ گند زد به ترم اولم:D:-"

فاک:|:|:| چه دوران خوشی داشتیم:| وقتی کلاس پنجم بودم یک کلوپی تو محلمون بود منم رفتم اونجا عین چی کز کردم ونگاه کردم:-w انچنان که قلبم شکست، اومد خونه به پدرم گفتم برام Ps2 بخر اولش گفت نمیخرم بعدش با یک سیلی محکم زد تو گوشم:|:D شب بعدش ساعت یازده شب اومد خونه PS2 رو هم برام خریده بود! <:-P ولی نمیدونم چی شد سر خرید ps3 و ps4 اصلا اعتنای ندادن و مثل چی زحمت کشیدم تا خریدمشون لول :))

یادمه کوچیک بودم میرفتم ماهی یه بار گیم نت اونجا ps2 داشتن ساعتی 150 تومن میدادم تا یزره خدای جنگ 1 بازی کنم طولی نکشید که دلم خواست یکی هم من داشته باشم خیلی تلاش کردم بخرم
اخرش نشد که نشد چون وضعیت مالیمون اون موقع جواب نمیداد قیمتش 180 تومن بود باز بهتر بود در مقایسه با الان ps4

من سال ۸۵ پنج سالم که بود یه بار با پسر خالم رفتم کلوپ از اون موقع تا سال پیش دلم ps2 خواست کسی برام نمیخرید تا اخر با پول خودم خریدمش
کل اون دوره به جای ps سگا بازی میکردم8->
توجه کنید PS3 /PS4 /PS5 اومد من بازم PS2 میخاستم=))

• Like
Reactions: Amir rad
من سال ۸۵ پنج سالم که بود یه بار با پسر خالم رفتم کلوپ از اون موقع تا سال پیش دلم ps2 خواست کسی برام نمیخرید تا اخر با پول خودم خریدمش
کل اون دوره به جای ps سگا بازی میکردم8->
توجه کنید PS3 /PS4 /PS5 اومد من بازم PS2 میخاستم=))
من بچه بودم -حدودا شیش هفت سالم بود فکر کنم- یکی ازین رایانک ها خریدم
عاشقش بودم خیلی جالب بود میتونستی توش تایپ کنی نقاشی بکشی -یادمه میرفتم توش مثلا ده دقیقه سخت تایپ میکردم وقتی سرمو میاوردم بالا تانتیجه ی کارمو ببینم میدیدم فقط شر و ور تایپ کردم :)) - اینی که من داشتم کارت ریج های میکرو بهش میخورد، چقدر باهاش بازی میکردم کلا چیز جالبی بود البته بعد دوماه خرابش کردم :| ولی ارزششو داشت :)) محتویات داخلش خیلی جالب بود
یسری چیزا هستن توی ذهن آدم حک میشن، من هنوزم دلم میخواد یکی ازین رایانکا پیدا کنم یادگاری نگه دارم

من بچه بودم -حدودا شیش هفت سالم بود فکر کنم- یکی ازین رایانک ها خریدم
عاشقش بودم خیلی جالب بود میتونستی توش تایپ کنی نقاشی بکشی -یادمه میرفتم توش مثلا ده دقیقه سخت تایپ میکردم وقتی سرمو میاوردم بالا تانتیجه ی کارمو ببینم میدیدم فقط شر و ور تایپ کردم :)) - اینی که من داشتم کارت ریج های میکرو بهش میخورد، چقدر باهاش بازی میکردم کلا چیز جالبی بود البته بعد دوماه خرابش کردم :| ولی ارزششو داشت :)) محتویات داخلش خیلی جالب بود
یسری چیزا هستن توی ذهن آدم حک میشن، من هنوزم دلم میخواد یکی ازین رایانکا پیدا کنم یادگاری نگه دارم
جالبه بدونی منم قبل از سگا رایانک داشتم ولی حیف سوخت. ولی نوار هاشا نگه داشتم
اون موقع خیلی کوچیک بودم فقط بازی باهاش میکردم ولی یادمه پسر خالم فک کنم ۳ سالم بود همین کارتریج مخصوصشا میزد و تایپ میکرد باهاش ولی من سرم نمیشد چکار میکنه.=))

یادش بخیر چه دورانی بود سال ۸۳ بود که گرفتم دو ماه سخت کار کردم تا پولش جمع شد هنوز دارمش یادمه اون روزی که گرفتم تو پاساژ توپخونه یه pes2005 هم روش بهم داد صاحب مغازهه دوران خوبی بود یادش بخیر

• Like
Reactions: Amir rad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or