milad.ps4 کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Feb 25, 2018 #1 با عرض سلام و خسته نباشید خریدار یک عدد ps1 اسلیم هستم گشتم پیدا نکردم سالم باشه تمیز باشه از نظر کار کرد هم عالی باشه واسه بازی کردن میخوام تلگرام Milad4
با عرض سلام و خسته نباشید خریدار یک عدد ps1 اسلیم هستم گشتم پیدا نکردم سالم باشه تمیز باشه از نظر کار کرد هم عالی باشه واسه بازی کردن میخوام تلگرام Milad4
MoHammadZero Gamer کاربر سایت Rating - 100% 40 0 0 Apr 16, 2018 #2 سلام یک عدد آرشیوی موجوده سری اول با 2 تا دسته اورجینال شوک دار تمیز با مموری بدون بازی قیمت مد نظرتون چنده؟ از این فیک های سری جدید نیست
سلام یک عدد آرشیوی موجوده سری اول با 2 تا دسته اورجینال شوک دار تمیز با مموری بدون بازی قیمت مد نظرتون چنده؟ از این فیک های سری جدید نیست
milad.ps4 کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Apr 16, 2018 #3 نوشته شده توسط MoHammadZero: سلام یک عدد آرشیوی موجوده سری اول با 2 تا دسته اورجینال شوک دار تمیز با مموری بدون بازی قیمت مد نظرتون چنده؟ از این فیک های سری جدید نیست بیشتر... سلام والا منصرف شدم از خریدش اما اگه قیمت خوب بدین شاید برداشتم Reactions: MoHammadZero
نوشته شده توسط MoHammadZero: سلام یک عدد آرشیوی موجوده سری اول با 2 تا دسته اورجینال شوک دار تمیز با مموری بدون بازی قیمت مد نظرتون چنده؟ از این فیک های سری جدید نیست بیشتر... سلام والا منصرف شدم از خریدش اما اگه قیمت خوب بدین شاید برداشتم
MoHammadZero Gamer کاربر سایت Rating - 100% 40 0 0 Apr 16, 2018 #4 نوشته شده توسط milad.ps4: سلام والا منصرف شدم از خریدش اما اگه قیمت خوب بدین شاید برداشتم بیشتر... والله قیمت مد نظرتو پیام خصوصی کن بصرف بود در خدمتم
نوشته شده توسط milad.ps4: سلام والا منصرف شدم از خریدش اما اگه قیمت خوب بدین شاید برداشتم بیشتر... والله قیمت مد نظرتو پیام خصوصی کن بصرف بود در خدمتم
milad.ps4 کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Apr 16, 2018 #5 نوشته شده توسط MoHammadZero: والله قیمت مد نظرتو پیام خصوصی کن بصرف بود در خدمتم بیشتر... سلام من عکسی ازش ندیدم شما زحمتی نشد عکس بگیرین تلگرام بفرستین یا اینجا یا پیام خصوصی تا من قیمت بدم اگه پسند کردین قیمتو بخرم
نوشته شده توسط MoHammadZero: والله قیمت مد نظرتو پیام خصوصی کن بصرف بود در خدمتم بیشتر... سلام من عکسی ازش ندیدم شما زحمتی نشد عکس بگیرین تلگرام بفرستین یا اینجا یا پیام خصوصی تا من قیمت بدم اگه پسند کردین قیمتو بخرم