PS VITA و اجرا کردن بازی های PS4 از راه دور

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
images

شگفتی دیگر ی از این کنسول. بار دیگر Shuhei Yoshida اعلام کرد که شما میتوانید تمم بازی های PS4 را از راه دور توسط PS VITA کنترل کنید قطعا بازی کردن عناوینی همچون KILLZONE 4 , BF 4 W, WATCH DOGS بسیار لذت بخش است یوشیدا اضافه کرد که اجرا کردن این قانون برای ما الزامیست
Eurogamer نیز به این موضوع اشاره داشت که بازی های PS4 به صورت دستی و از راه دور در PS VITA قابل اجرا هستند
منبع1
منبع2

جان حالا وقتشه ps vita خودش رو نشون بده.....................:d

الان 250 دلار بدی از ویتا به عنوان کنترلر استفاده کنی(کاری که wii u با کنترلر پیش فرض خودش خیلی وقته داره می کنه) یعنی نشون دادن ویتا؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
الان 250 دلار بدی از ویتا به عنوان کنترلر استفاده کنی(کاری که wii u با کنترلر پیش فرض خودش خیلی وقته داره می کنه) یعنی نشون دادن ویتا؟؟؟؟؟

ویتا خودش انقد بازی داره که اگه این کار رو هم انجام نده مشکلی نیست و اون پولتو هدر ندادی
که میخواید از ضایع هیت ورزیدن به سونی دست بکشید
حداقل این کارو با سیاست انجام بدید
=))

ویتا خودش انقد بازی داره که اگه این کار رو هم انجام نده مشکلی نیست و اون پولتو هدر ندادی
که میخواید از ضایع هیت ورزیدن به سونی دست بکشید
حداقل این کارو با سیاست انجام بدید
=))

غرق در بازیه ماشاالله، انقدر بازی داره چند تاش رو می خواد قرض بده 3ds
:-j

@Metropolise

کاری که الان کنترلر wii u داره می کنه سونی می خواد با ویتا انجام بده، این عمل خوب کار خوبیه اما ویتا فعلا بازی می خواد نه امکان remote play با ps4، این امکان قدرتی از ویتا نشون نمی ده

دوستان به نظر من خیلی جالب میشه اما یکی از دوستان حرف خوبی زد که الان ویتا خودش بازی نیاز داره. فکر میکنم سونی با این کار میخواد فروش ویتا رو هم تا حدودی افزایش بده. منکه 100% ps4 میخرم (البته اگه بتونم ps3 مو به قیمت خوبی بفروشم :( ) ولی شدیدا وسوسه شدم ویتا هم همراهش بخرم .

مسئله اصلی قیمت خوده ps4 هست که از الان منو به پول جمع کردن وادار کرده پس عملا خیلی از ماها تو ایران با قیمت خیلی خیلی بالایی برای خرید این کنسولها روبرو میشیم و فکر نمیکنم برای خیلی از دوستان از جمله خوده من خرید هر دوتاش عملی باشه

@Metropolise

کاری که الان کنترلر wii u داره می کنه سونی می خواد با ویتا انجام بده، این عمل خوب کار خوبیه اما ویتا فعلا بازی می خواد نه امکان remote play با ps4، این امکان قدرتی از ویتا نشون نمی ده

کاری که سونی با PSP و PS3 انجام داد رو میخواد به مرحله بعد ببره شما مثل اینکه کلا از ماجرا پرتی قبل اینکه WIIU وجود داشته باشه PS3 و PSP وجود داشته ... .:-$ مورد بعدی WIIU چه ربطی به مقایسه با VITA داره ؟ نکنه از فردا WIIU رو بر میدارین باهاش میری بیرون بازی میکنی این یکی از قابلیت های جانبی کنسول دستی هستش حالا شما میتونی به اینکه این کنسول قوی هستش یا نه خوش باشی .

سونی با psp و ps3 فقط صحفه xmb رو میاورد ولی رو همون پلی 3 با ویتا تعدادی بازی دارای این روش بودن که بشه بازی رو با ویتا اجرا کرد !!
پست رو اول درست بخون بعد پست نقل قول کن لطفا .

کاری که سونی با PSP و PS3 انجام داد رو میخواد به مرحله بعد ببره

آخرین ویرایش:
من همون روز که ویتا رو شناختم میدونستم که سونی چه فکری تو سرش هست !!
در مورد r2 l2 ,r3 l3 باید بگم چند حالت داره که بهترینش اینه که تاچ پد پشت رو به 4 قصمت تقصیم میکنه و 2 قصمت بالا میشه r2 l2و 2 قصمت پایین l3 r3 هستن حالا دسته پلی 3و 4 کامل شد !!!
سونی داخل ویتا خیلی هوشمندانه عمل کرد عالی!!

- - -ویرایش - - -

کاری که سونی با PSP و PS3 انجام داد رو میخواد به مرحله بعد ببره شما مثل اینکه کلا از ماجرا پرتی قبل اینکه WIIU وجود داشته باشه PS3 و PSP وجود داشته ... .:-$
سونی با psp و ps3 فقط صحفه xmb رو میاورد ولی رو همون پلی 3 با ویتا تعدادی بازی دارای این روش بودن که بشه بازی رو با ویتا اجرا کرد !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or