Prototype Hands-on

Insomniac

کاربر سایت
درود...

Prototype_Logo_thumb.jpg

الکس مرسر ( Alex Mercer )، شخصی که اصلاً خوشتان نمی آید تا با او دعوا کنید ( یا حتی نزدیکش شوید. ). او کسی است که می تواند از دست خود تیغه ای بسازد تا هر چه سر راهش است را تکه تکه کند. به قدر کافی بلند بپرد که بتواند با فرود روی یک تانک، آن را نابود سازد. قدرت الکس به این جور حرکات محدود نمی شود. با تشکر از Demo بازی Prototype من الکس را دیده ام که بدون دلیل به هوا می پرد و عده ای از مردم بی گناه را از سر بلند می کند و آن ها را آنقدر می فشارد تا به ابری از خون منفجر شوند و بعد آن ها می بلعد.
بعد از مدت زمانی بسیار طولانی بالاخره تاریخ عرضه Prototype رسماً مشخص شد. Prototype در 5 ژوئن 2009 وارد مغازه های اروپا و در 9 ژوئن 2009 وارد مغازه های آمریکای شمالی می شود. شما در نقش الکس مرسر، یک تغییر چهره دهنده ( Shapeshifter ) بدون حافظه که با بلعیدن و هضم کردن دیگران ( طی عملیاتی توسط زائده هایی سیاه که از بدن شما خارج می شوند.) و استفاده از حافظه آنان سعی دارید گذشته خود را به یاد بیاورید. چیز زیادی از الکس نمی دانیم جز اینکه از روی یک تخت جراحی در یک مرده خانه بلند می شود و با تبدیل شدن به دیگران، انواع وسایل سلاخی یا یک هیولا عصبانیت خود را تخلیه می کند.

prototype-20090408055017021_640w.jpg

Demo
با شهری که به جهنم تبدیل شده و پر از مردم، پلیس و جانورانی است که به دنبال شما می گردند، شروع می شود. در بخشی که ما بازی می کردیم، الکس باید وارد منطقه ای نظامی می شد و هلیکوپتری را می دزدید. برای این کار شما می توانید از راه های مختلفی استفاده کنید. می توانید بدون هیچ نقشه بدوید و وارد منطقه شوید و همه را تکه تکه کنید یا با نقشه ای از پیش تعیین شده به آرامی و بدون جلب کردن کوچکترین توجهی به خود وارد آن منطقه شوید. در HUD بازی دو دایره که با خطی نازک به همدیگر وصل شده اند وجود دارد. این دایره به شما کمک می کند تا متوجه شوید آیا کسی به شما توجه می کند و به شما مشکوک شده یا خیر. هنگامی که دایره بسته است یعنی کسی به شما مشکوک نشده است، اما هنگامی که دایره باز و قرمز رنگ شود یعنی باید سریع تر خود را از منطقه ای که هستید دور کنید، چون یک ارتش تعقیبتان می کند. به کمک این دایره ها بود که من به پشت بام خانه ای رفتم و منتظر ماندم تا سربازی تنها نزدیکم شود تا وی را ببلعم و قیافه خود را مانند او کنم. حالا من کاملاً شبیه سربازی بودم که بلعیده بودم. هیچ کس به من مشکوک نشده بود، پس راه خود را به سوی جایی که هلیکوپتر بود پیش گرفتم. در راه از بالای چندین حصار پردیم و از زیر چندین سیم خاردار سینه خیز رد شدم اما این چیزها باعث نمی شود تا دشمنان من متوجه چیز غیرعادیی بشوند و کوچکترین شکی به من بکنند، چون من کاملاً مانند آن سربازی که بلعیده بودم، بودم.
حالا به مشکلی برمی خوریم چون نه الکس و نه سربازی که بلعیده بودیم قابلیت کنترل هلیکوپتر را ندارد. خوشبختانه یک خلبان در نزدیکی من در نقشه دیده می شد. وارد حیاط اصلی شدم و به طرف وی رفتم. چون مردم در حال دیدن من بودند، دایره زرد رنگ شد. نزدیک خلبان شدم و او را به درون خود مکیدم.فلش هایی کوتاه و عکس هایی از حافظه وی نشان داده شد که حاوی اطلاعاتی درباره نشاندن یک هلیکوپتر در یک خیابان بود. این فلش ها همگی ذخیره می شوند و با کامل کردن آن ها داستان Prototype شکل می گیرد.
درست است که هوش مصنوعی بازی کمی ضعیف است اما دیگر وقتی یک خلبان را با زائده هایی سیاه رنگ له می کنید و می بلعید، مردم متوجه کمی غیرعادی بودن شما می شوند. دایره ها قرمز رنگ شدند. حالا ارتش به دنبال من بود. به روی یک ساختمان پریدم و با تمام سرعت خود را از آن منطقه دور کردم. به نقطه ای رسیدم که می توانستم خود راه به شکل آن خلبان تغییر دهم. حالا دیگر آشوب کمی آرام شده بود. سوار هلیکوپتر شدم و از زمین جدا شدم.

prototype-20090408055039521_640w.jpg

کنترل هلیکوپتر شبیه هلیکوپترهایی بود که شما در بازی های دیگر کنترل کرده اید، اما با این تفاوت که این یکی درجه گرما و سردی نیز داشت. هرچه درجه گرما بالاتر می رفت به هدف خودمان نزدیک تر می شدیم. دلیل دزدین این هلیکوپتر جستجو به دنبال یک شکار بود. یکی از هیولا های بنفش رنگی که احتمالاً در تریلرها دیده اید. همانطور که در شهر می چرخیدم، به منبع آبی رسیدم که هیولا پشت آن پناه گرفته بود. با شلیک چند موشک ضعیفش کردم و سپس از هلیکوپتر به بیرون پریدم و وارد مبارزه تن به تن با هیولا شدم. مبارزه شروع شد و الکس چند ضربه شدید خورد. مجبور شدم برای پر کردن جان الکس چند نفر از مردمان را ببلعم. در آخر پس از مبارزه ای سخت موفق به کشتن هیولا شدم.
سازندگان Prototype چندین قابلیت دیگر نشان دادند که من اجازه اشاره کردن به آن ها را ندارم. چند چیز جدیدی که دیدم و می توانم به آن ها اشاره کنم عبارتند از : صد ها مرحله جانبی که با انجام آنان امتیازاتی دریافت می کنید که می توانید توسط آن ها قدرت های الکس را افزایش دهید. یک چرخ که به 10 قسمت تقسیم می شد و می توانستید قدرت های خود را در آن قرار بدهید تا برای استفاده آماده شوند. در انتهای هر ماموریت نیز پنجره ایی باز می شود و خسارتی که به شهر وارد کرده اید را به دلار نشان می دهد.
Prototype یک بازی پر خون و هیجان می باشد که حقیقتاً ارزش بازی کردن را دارد. حالا که بازی یک تاریخ عرضه مشخص دارد منتظر خبر هایی جدیدی در هفته های آینده باشید.

عالی بودش ممنون. من هم اون دمو اول رو دیده بودم واقعا فوق العاده بود و خیلی جذاب هست که شما بتونید به قیافه هرکی تو بازی دربیاید. البته حتما محدودیت های هم وجود داره که به کارکترهای خاص مربوط می شود.

قرار هست که سرنوشت این بازی مثل بقیه بازی های Open World نشه که بعد از چند ساعت خسته کننده میشن.خدا کنه که سازنده ها به وعدشون عمل کنن که بعید به نظر میرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or