Prototype اولین بار از صدای 7.1 surround استفاده خواهد کرد!

rezaigi2004

کاربر سایت
5 اسپیکر مثل اینکه فایده نداره...

Prototype اولین عنوان نسل بعد میباشد که رسما از سوی کمپانی THX اعلام شد این بازی از تکنیک Neural-THX Surround, the 7.1 استفاده خواهد کرد که به عنوان مثال در یک سالن جلو شما سمت چپ و سط و راست یک اسپیکر سمت بقل چپ و راست دو اسپیکر و دو اسپیکر دیگر پشت سر شما قرار خواهد گرفت!

prototype-1.jpg

7.1%20Sound%20system.gif

بنظر من این بازی را عرضه نکنند سنگینترند چون بازی فوق العاده بیخود میباشد.:sick:
من موندم این دسته یا دکل؟ وقتی بارو را میبینم یاد مجید ( همون دست درازه تو برنامه کودک میافتم)
من موندم با یه دست چجوری یه تانک میره رو هوا؟:confused:

حداقل بدرد ما که نمیخوره
سینما یک سینما خانواده خوف میخاد که اون هم خداتومن پولشه
حالا گیم پلی . گرافیک . جذابیت و... خوب باشه Neural-THX Surround, the 7.1 پیش کششون

رضا جان lair هم از این تکنیک استفاده میکرد

Prototype will be the first game ever to use new sound tech from THX that will get the crashes and bangs of the game pumping out through seven speakers dotted around your room (as well as the separate sub-woofer).

That's three speakers in front of you (centre, left and right), two behind (left and right) and another two speakers either side of you. The whole block will hear that lot.

Using what is called Neural-THX Surround, the 7.1 surround sound in the game will make full use of compatible Neural THX 7.1 home cinema speaker kits, for the four of you that have them.

بنظر من این بازی را عرضه نکنند سنگینترند چون بازی فوق العاده بیخود میباشد.:sick:
من موندم این دسته یا دکل؟ وقتی بارو را میبینم یاد مجید ( همون دست درازه تو برنامه کودک میافتم)
من موندم با یه دست چجوری یه تانک میره رو هوا؟:confused:
مگه CrackDown بازي نكردي ؟ آره , همونطوري ميره بالا... ;)
GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or