Project Milo باز نخواهد گشت

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
پروژه مایلو (Project Milo) ، در E3 سال 2009 با یک Tech Demo توسط Peter Molyneux که در آن زمان مدیر استودیو LionHead بود برای Kinect معرفی شد. این پروژه یک ایده پلند پروازانه بود، یک شخصیت مجازی که از شما چیزی یاد میگیرد و با شما حرف میزند. اما این پروژه با گذشت زمان به جایی نرسید و این طور که به نظر میرسید به فراموشی سپرده شد. در سال 2010 Aaron Greenberg مدیر بخش سرگرمی مایکروسافت اعلام کرد توسعه پروژه مایلو ادامه داشته است ولی شرکت مایکروسافت برنامه ای برای عرضه این پروژه در تعطیلات سال 2010 نداشته است. چند ماه بعد هم اعلام شد تیمی که مشغول کار بر روی پروژه مایلو بوده اند، در حال ساخت Fable: The Journey هستن.
با معرفی Kinect جدید و افزایش قدرت آن ممکن بود شانسی دوباره برای کار بر روی پروژه مایلو فراهم شود اما با توجه به صحبت های فیل اسپنر پروژه مایلو ساخته نخواهد شد.
فیل اسپنر در جواب یکی از طرفداران که خواستار Reboot این پروژه شده بود گفت: مایلو باز نخواهد گشت. "ایده های ما کامل شده بودند و ما چیز های خلاقانه زیادی آموخته بودیم، اما هر چقدر تلاش کردیم نتونستیم یک بازی کامل بسازیم."

20278512022034488882.jpg
منبع

به نظر من چنین چیزی بر روی کنسول های نسل جدید (Xbox ONE / PS4) کلا امکان پذیر نیست ! اصلا مگه میشه همچین "هوش مصنوعی" درست بکنن، اونم یک شرکت ـی که فقط تو کار ساخت بازی هست، تازه بعدشم اینکه اگر یه وقت اگر چنین اتفاقی هم بیفته، فکر نکنم در وُسع این کنسول ها طراحی شده باشه، چنین چیزی (هوش مصنوعی) نیازمند قدرت سخت افزاری بسیار بالا هستش..از همون اول معلوم بود که میخوان چی معرفی کنن ! ..

الان دلم میخواست این پروژه و این ادعا ها و دروغ ها از طرف سونی بود ... و بیام اینجا و پست ها رو بخونم ... :d
خوب مث که‌یادت رفته سونی‌چوپون‌دروغ گو بوده. الان یه مقداری ادم شده ولی ...

سر اون قضایا هست که سوژش میکنن. اینم از اولش بازی نبود یه پروژه بود که قرار بود بازی بشه و نشد! اعلام هم کردن ولی سونی هنوز نمیاد در مورد پروژه راک استارش شفاف سازی کنه و خیلی چیزای دیگش :دی

به نظر من که این دمو مایلو یک tech demo نبود بلکه یک حربه تبلیغاتی برای گول زدن مشتری یکیش خود من والا من صد سال برای اشغالی مثل kinect star wars پول نمیدادم کینکت بخرم حتی ryse هم تبلیغات دروغ بود واقعا این ماکروسافت داره جدیدا نظرم رو نسبت به خودش کاملا عوض میکنه

به نظر من چنین چیزی بر روی کنسول های نسل جدید (Xbox ONE / PS4) کلا امکان پذیر نیست ! اصلا مگه میشه همچین "هوش مصنوعی" درست بکنن، اونم یک شرکت ـی که فقط تو کار ساخت بازی هست، تازه بعدشم اینکه اگر یه وقت اگر چنین اتفاقی هم بیفته، فکر نکنم در وُسع این کنسول ها طراحی شده باشه، چنین چیزی (هوش مصنوعی) نیازمند قدرت سخت افزاری بسیار بالا هستش..از همون اول معلوم بود که میخوان چی معرفی کنن ! ..

هوش مصنوعی زیاد کاری به قدرت کنسول نداره(مثلا PS4 دوبرابر وان قدرت داره,هوش مصنوعی بازیاش دوبرابر وان نخواهد بود),هنر برنامه نویس مهمه,نه اینکه پردازش نخواد,پردازش هم مهمه که کنسولا میکشن ولی از اون مهمتر قدرت برنامه نویسیه که بتونه اون تکنیکارو پیاده سازی کنه.
این شرکت هم قبلا این کارو انجام داده(Black & White شاهکار هوش مصنوعی صنعت گیم)اولین بازی ای که Neural Network رو وارد بازیا کرد هرچند ابتدایی ولی بالاخره انجامش دادن.اون زمان ناشر EA بود که این فرصتو به این تیم خلاق داد و فروش خوبی هم کرد ولی الان مایکروسافت چون بازی جبنه سرگرمی نداره,نباید ساخته بشه.
Peter Molyneux همیشه میگفت بازیه ولی فیل اسپنسر میگفت تک دمو,مایکروسافت از همون اول با ریسک کردن مشکل داشته:|.
الان دلم میخواست این پروژه و این ادعا ها و دروغ ها از طرف سونی بود ... و بیام اینجا و پست ها رو بخونم ..
این ادعاها و دروغا از طرف کسانیه که برای اولین بار هوش مصنوعی ای رو ساختن که یاد میگیره نه اینکه به هوا تیربزنه:d.

هوش مصنوعی زیاد کاری به قدرت کنسول نداره(مثلا PS4 دوبرابر وان قدرت داره,هوش مصنوعی بازیاش دوبرابر وان نخواهد بود),هنر برنامه نویس مهمه,نه اینکه پردازش نخواد,پردازش هم مهمه که کنسولا میکشن ولی از اون مهمتر قدرت برنامه نویسیه که بتونه اون تکنیکارو پیاده سازی کنه.
این شرکت هم قبلا این کارو انجام داده(Black & White شاهکار هوش مصنوعی صنعت گیم)اولین بازی ای که Neural Network رو وارد بازیا کرد هرچند ابتدایی ولی بالاخره انجامش دادن.اون زمان ناشر EA بود که این فرصتو به این تیم خلاق داد و فروش خوبی هم کرد ولی الان مایکروسافت چون بازی جبنه سرگرمی نداره,نباید ساخته بشه.
Peter Molyneux همیشه میگفت بازیه ولی فیل اسپنسر میگفت تک دمو,مایکروسافت از همون اول با ریسک کردن مشکل داشته:|.

این ادعاها و دروغا از طرف کسانیه که برای اولین بار هوش مصنوعی ای رو ساختن که یاد میگیره نه اینکه به هوا تیربزنه:d.
خب چه ربطی داره ! ؟ :-/ بنده خدا فیل اسپنسر راست گفته دیگه : تک دمویی بیش نیست و نبوده ! چون اگر میتونست میساخت ! ;)
من دارم میگم نمیتونن همچین برنامه ای رو بر روی یک کنسول پیاده کنن ! نمیشه و هرگز نخواهد شد ! اینطور که مولینو گفته بود :
"هوش مصنوعی که با شما ارتباط برقرار میکنه :میتونه رفتارتون رو پیش بینی کنه، یاد بگیره، یاد بده، بخنده ، ناراحت بشه ، نسبت به محیط و عکس العمل ها واکنش نشون بده و و وو ...."
از لحاظ فنی و کدنویسی هم اگر بخوایم حساب کنیم:
میدونی چقدر Nخط کد باید بنویسن تا بخوان به همچین چیزی دست پیدا کنن، اصلا فکرش رو هم میکنی، مخت سوت میکشه .. دیگه این که جای بحث نداره !

خب چه ربطی داره ! ؟
به نظر من چنین چیزی بر روی کنسول های نسل جدید (Xbox ONE / PS4) کلا امکان پذیر نیست !
هوش مصنوعی زیاد کاری به قدرت کنسول نداره
پردازش هم مهمه که کنسولا میکشن ولی از اون مهمتر قدرت برنامه نویسیه که بتونه اون تکنیکارو پیاده سازی کنه.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنده خدا فیل اسپنسر راست گفته دیگه : تک دمویی بیش نیست و نبوده ! چون اگر میتونست میساخت !
این اقا قبلا خودشو ثابت کرده;)موقعی که اون حرفارو برا بلک اند وایت میزد,همین حرفا رو شنید,که نمیشه و فلانه و...;)(البته برنامه نویس اصلی ریچارد اوانز بود)
درسته که بلندپروازه ولی اگه به یکم از این رویاهاش بتونه دست پیداکنه بازم خیلی خوبه بنظرم.
من دارم میگم نمیتونن همچین برنامه ای رو بر روی یک کنسول پیاده کنن ! نمیشه و هرگز نخواهد شد !
منم میگم میشه,بلک اند وایت از همین مکانیزم به صورت ابتدایی و محدود استفاده کرده بود.
میدونی چقدر Nخط کد باید بنویسن تا بخوان به همچین چیزی دست پیدا کنن
اصلا فکرش رو هم میکنی، مخت سوت میکشه .. دیگه این که جای بحث نداره !
اوکی.

البته هوش مصنوعي به قدرت پردازش ربط داره ولي تا حدي هم حرفت درسته براي اينكه تفاوت خيلي عظيم ايجاد شه بايد تفاوت قدرت هم خيلي خيلي زياد باشه و حرف بعديت هم درسته بيشتر از قدرت سخت افزار به توانايي تيم سازنده و طراح بستگي داره.

در مورد خود بحث هم بگم لزوما به نتيجه نرسيدن تو اين پروژه شكست يا دروغگويي نيست يكم فكرتون رو باز كنيد اين يه پروژه بوده كه مسلما تجربيات زيادي رو به همراه داشته و با پيشرفت تكنولوژي تيم طراح يه قدم از همه جلوتره. كارهاي بزرگ يه شبه انجام نميشن

Rome wasn't built in a day

البته هوش مصنوعي به قدرت پردازش ربط داره ولي تا حدي هم حرفت درسته براي اينكه تفاوت خيلي عظيم ايجاد شه بايد تفاوت قدرت هم خيلي خيلي زياد باشه و حرف بعديت هم درسته بيشتر از قدرت سخت افزار به توانايي تيم سازنده و طراح بستگي داره.

در مورد خود بحث هم بگم لزوما به نتيجه نرسيدن تو اين پروژه شكست يا دروغگويي نيست يكم فكرتون رو باز كنيد اين يه پروژه بوده كه مسلما تجربيات زيادي رو به همراه داشته و با پيشرفت تكنولوژي تيم طراح يه قدم از همه جلوتره. كارهاي بزرگ يه شبه انجام نميشن

Rome wasn't built in a day
اشاره کردم که:dسخت افزار هم مهمه,ولی نه اونجوری که بعضیا فکر میکنن سوپرکامپیوتر میخواد.
مشکل اینه که وقتی میتونن با زحمت کم(FA)یه هوش مصنوعی متوسط رو به پایین رو ارایه بدن و با زود مردن بازی رو سخت کنن و فروش خوبی هم داشته باشن,چرا بیان خودشونو بندازن تو زحمت؟

شایدم ساختن ولی به دلایل دیگه ای به شکل game منتشرش نمیکنن... چون خیلی بزرگتر از کنسول و گیم این حرفها بود... کاملا میتونست جایگزین سگ باشه واسه امریکاییها:d

به نظر من که این دمو مایلو یک tech demo نبود بلکه یک حربه تبلیغاتی برای گول زدن مشتری یکیش خود من والا من صد سال برای اشغالی مثل kinect star wars پول نمیدادم کینکت بخرم حتی ryse هم تبلیغات دروغ بود واقعا این ماکروسافت داره جدیدا نظرم رو نسبت به خودش کاملا عوض میکنه

خوب همه شرکت ها این کارو میکنن سونی هم انجام میدن نینتندو هم انجام میده همه به طریقی برای اینکه پول بیشتری در بیارن برای جنسی که دار تبلیغات میکنن با بزرگنمایی از جنسی که دارن .;)

حالا اینکه دروغ باشه یا راست نمیشه بهش گفت میشه گفت بزرگ نمایی تبلیغاتی بیشتر تا دروغ گفتن .;)

همون موقع که بحثش بود شدید وسوسه شدم 360 بگیرم بعد چند تا از دوستان که سر رشته داشتن گفتن همچین وعده هایی محاله عملی بشه.
در کل پروژه خیلی جذابی بنظر میرسید ولی تو این نسل هم فکر نکنم عملی باشه شاید روی نسل بعد ببینیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or