منم بعد ۶ سال بازی رو نصب کردم بلاخره.
بازی بدی نیست.
اولا اینکه pcars 1 و pcars3 رو پشت سر هم بازی کردم
pcars1 رو ریپک روهان کار دانلود کردم pcars3 ریپک فیت گرل که اشتباه کردم اون موقع نمیدونستم روهان هم ازش ریپک زده.
اگه خسته باشین حوصله فرمون نداشته باشین میخواین تو پیست با کنترلر فان داشته باشین خوبه.
ترک لیست بازی خیلی قویه. پیست هایی داره که هیچ جای دیگه پیدا نمیشه. هم شهری های واقعی/فیکشنال هم circuit مثل بحرین.
با اینکه امثال لمان و اسپا حذف شدن ولی جایگزین هاشون خیلی پیست های خوبی هستن.
لیست ماشیناش هم… meh.
بعد تنوعی که دوتا pcars های قبلی تو انواع و اقسام کلاس ها ماشین های مسابقه ای رترو و مدرن داشتن اینجا فقط ماشین های جاده ای و GT3/4 داریم.
Nope. Not a big fan
هندلینگ بازی هم کپی پاستای درایوکلابه. به نظر من با ستینگ بازی زیاد جور نیست. ماشینا خیلی دریفتی هستن. کننرلشون اسونه ولی هندلینگ شیفت ۲ رو ترجیح میدم واسه این سبک.
گرافیک بازی هم رو pc خوبه. فکر میکردم از AMS2 مثلا خیلی بدتر باشه ولی نه دقیقا در همون حده. ولی در حد pcars1 نیست به هیچ وجه. اونو تو تاپیک خودش میگم.
صداگذاری بازی هم نه. فنش نیستم خیلی مصنوعی میزنه. ای کاش مثل شیفت و پراجکت کارز ۱ همون صدای وحشی رو تحویل میداد. میکسش هم خیلی بده.
در مورد AI:
بده، فقط بده. احمقانه بده. زباله خالصه. از دوتا pcars قبلی هم بدتره.
و اما کریر
خیلی ها میگن کریر بازی خیلی خوبه از ۲ تا قبلی خیلی بهتره.
ولی نه. اصلا خوب نیست کریرش. اشغاله.
اومده سیستم کریر درایوکلاب رو کپی پیست کرده.
هر کلاس ۵ تا سری داره که از ۴ تا مسابقه تشکیل شدن. از این ۴ تا یکیشون championships ـه که ۲ تا مسابقه است.
۳ تای دیگه رندوم یا هات لپن یا مسابقه
عاما

از این پنج تا سری توی پلیر فقط میدونی ۲ تاشون رو بری. اون ۳ تای دیگه ماشین های خودشون رو میخواد که باید بخری. بعد این بی خاصیت هم کردیت نمیده ماشین بخری. یعنی تو باید شانسی از قبل ماشین اون ایونت رو خریده باشی. یک ماشین انگلیسی مثلا. خیلی مسخره است. حداقل مثل همون درایوکلاب ماشینا رو لاک نمیکردین به پلیر اجازه میدادین خودش ماشین اون کلاس رو انتخاب کنه.
بعد بدتر از اون ابجکتیوهایی هستش که باید تو ریس بهشون برسی.
مثلا اخر هستی. ۲۶ تا ماشین تو پیسته ۳ دور هم مسابقه است. بازی بهت میگه حتما باید اول شی.
گوفی ترین کریری بود که تو کل عمرم دیدم.
اها ساندترک بازی هم خیلی خوبه
همین
بازی فانی هست اما اصلا در این حد که بگیم لیاقت این رو داشته باشه بهش بگیم شیفت ۳… نه. اون شیفت ۲ لیاقتش یک spiritual successor خیلی بهتر از اینه. مخصوصا بعد اون چیزی که ۱۵ سال پیش با تکنولوژی اون موقع تحویل دادن.