Project Cars 2 تایید شد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
ofbtgopu88x21yw94113.jpg

Ian Bell مدیر استدیو Slightly Mad Studios در انجمن World of Mass Development عنوان Project Cars 2 را تایید کرد.

این تایید در حالی هست که Project Cars هنوز عرضه نشده، و این گفته ها ممکن است مربوط به عرضه بروز رسانی های سریع و دوره ای برای این عنوان باشد.

Ian Bell صحبت های خود را این طور شروع کرد:«
ما بروزرسانی های کوتاهی داشتیم و من اینجا با خبرهای خوب برگشته ام، ما در WMD پروژه pCARS2 را ادامه خواهیم داد. ما در انجمن بخشی جدیدی به نام (pCARS1) باز خواهیم کرد که، برای کاربران جدید است و شما اعضا دائمی WMD می توانید در این بخش به همه چیز دسترسی داشته باشید و کاربران جدید را راهنمایی کنید. ما در فروم WMD برای pCARS2 هستیم، برای کسانی که قصد دارند وارد این بخش بشوند محدودیت زمانی بین 2 الی 3 ماه در نظر گرفته ام کسانی که، می خواهند با من در این عنوان جدید سرمایه گذاری کنند می توانند با پرداخت 50k شروع کنند. ما می خواهیم کاری کنیم تا جامعه pCARS گسترش یابد و مردم در آن مشارکت کنند و ما می خواهیم اطمینان پیدا کنیم که، این جامعه به رشد خود در آینده ادامه خواهد داد.»

منبع

آخرین ویرایش:
تقاضای عاجزانه بنده از مدیران BaziCenter؛ لطفا یک تاپیک با عنوان "تاخیرات Project Cars 2" بزنید و مهم ـش کنید. با همت و تلاش بچه‌های Slightly Mad Studios، به ضرس قاطع می‌تونم بگم محتویات تاپیک از تاپیک "تمامی اخبار مربوط به رزولوشن و کیفیت اجرایی بازی ها" بیشتر نباشه، کمتر هم نخواهد بود!
جدا انتظار داشتم PC 2 زودتر از نسخه اول عرضه بشه. روز عرضه PC اشک شوق تو چشمم حلقه خواهد زد! :crying1: :d

آخرین ویرایش:
مطمئنی گلد شده؟ چون تا جایی که میدونم سیلور و برنز هم نشده:d

Project CARS Goes Gold, Reveals 110 Different Courses - IGN
Project CARS has gone gold, meaning the game is finished and ready to be sent to manufacturers so discs can be produced.
This means further delays are pretty much impossible, and confirms yesterday's announcement about a May 7 release in Australia and Europe, with a May 8 release date in the UK.

دلیل نگرانی بعضی‌ها رو نمی‌دونم؟
PjC با پول جمع آوری شده از طرفدارها ساخته شده، الانم دارند برای شماره 2 پول جمع می‌کنند.
تو منبع خبر و قبل از اون بارها سازنده تاکید کرده که برنامه زیادی برای پشتیبانی از بازی فعلی داره و مهمترین مدعاش هم عرضه ماهانه ماشین به صورت مجانیه... پس فعلا با PjC کار داریم.
این بازی هیچگاه به صورت سالانه عرضه نخواهد شد.
این جمله رو به عنوان فکت شیت از من داشته باشید! :> :d

دلیل نگرانی بعضی‌ها رو نمی‌دونم؟
PjC با پول جمع آوری شده از طرفدارها ساخته شده، الانم دارند برای شماره 2 پول جمع می‌کنند.
تو منبع خبر و قبل از اون بارها سازنده تاکید کرده که برنامه زیادی برای پشتیبانی از بازی فعلی داره و مهمترین مدعاش هم عرضه ماهانه ماشین به صورت مجانیه... پس فعلا با PjC کار داریم.
این بازی هیچگاه به صورت سالانه عرضه نخواهد شد.
این جمله رو به عنوان فکت شیت از من داشته باشید! :> :d

سالانه؟؟ هر پنچ سال یک نسخه از این بازی منتشر بشه بابد کلاهمون رو بندازیم بالا شما فکت شیت میدی؟ :d

سالانه؟؟ هر پنچ سال یک نسخه از این بازی منتشر بشه بابد کلاهمون رو بندازیم بالا شما فکت شیت میدی؟ :d
علت صدور این فکت شیت (:d) این بود که ظاهرا بعضی از دوستان به اشتباه افتاده بودن و فکر می‌کردن این بازی هم قراره مثل بعضی از بازی‌ها سالانه عرضه بشه!
ورنه بنده خود به قابلیتهای این استدیو در عرضه سر موقع بازی واقفم! :p

علت صدور این فکت شیت (:d) این بود که ظاهرا بعضی از دوستان به اشتباه افتاده بودن و فکر می‌کردن این بازی هم قراره مثل بعضی از بازی‌ها سالانه عرضه بشه!
ورنه بنده خود به قابلیتهای این استدیو در عرضه سر موقع بازی واقفم! :p
الان من همین فکرو میکردم که امسال بیاد ولی با یک کم تاخیر ... !
اخه اون تاریخ کنار عکس چیه نوامر 2014 :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or