Pro Evolution Soccer 2015 | PC

• Thread starter Thread starter Jackdaw
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dne1lgab7gmsv8q25w3b.jpg
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]واسه این بازی تاپیک نداشتیم..کلی گشتم:dاگه تکراری بود پاک کنید!!

>> نسخه ی جدید شبیه ساز فوتبال تحت عنوان PES 15 قراره که سیزدهم نوامبر سال جاری (22 آبانماه) برای PS4-Ps3/Xbox1-Xbox360 و PCمنتشر بشه.!!

نکته ی قابل توجه این نسخه سیستم پیشنهادیشــه که یه جورایی نسل هشتم رو زیر سوال برده بااین مشخصاتش:

حداقل سیستم موردنیاز:

• [*=left]Processor: Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 240
    [*=left]RAM: minimum 1 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia Geforce 6800 / ATI Radeon x1300 / Intel HD 2000, minumum of dedicated memory 512 MB
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.
سیستم پیشنهادی:

• [*=left]Processor: Intel Core i3 2010 / AMD Phenom X4 925
    [*=left]RAM: 2 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia GTX 560Ti / Radeon 6800, minimum of dedicated memory 1 GB VRAM
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.

همونطور که مشاهده میکنید سیستم معمولی هم اگر داشته باشید بازی رو بالا میاره بااینحال عکسهای منتشر شده از بازی نوید بخش یک خروجی خیلی عالی از گرافیک بازی روی PC میدن:
21bfa1c4269b1.png
نمایی از استادیوم ها:

7fbeb9466d091.jpg
[TABLE="class: infobox hproduct, width: 264"]
[TR]
[TH="colspan: 2"][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
ممنون بابت تاپیک
کونامی نسل هشتم رو زیر سوال نبرده بلکه به PC گیمران عزیز لطف کرده و گرافیگ نسخه PC رو پایین تر از کنسولهای نسل فعلی قرار داده!!
به خاطر همینم هست که بازی سیستم بالایی نمی خواد...

دوستان اون استادیوم Emirates توسط یک ادیتور ساخته شده و از طرف کونامی نیست :

[h=3]NEXT-GEN Emirates Stadium “FINAL” Ready To PES 2015 by Gkan[/h] I have finished Emirates Stadium. Here is real-time rendering on the CryEngine

لینک

سلام بر همه

تو اون عکس های پست اولی یه چیزی که با حاله اینه که یارو رنگ صورتش سیاه ولی تو عکسه دومی سفیده یارو تو پایینی سیاه کمرنگه تو اون یکی پرنگه پرنگه مثله شکلات تو اینش من موندم :))

سلام بر همه

تو اون عکس های پست اولی یه چیزی که با حاله اینه که یارو رنگ صورتش سیاه ولی تو عکسه دومی سفیده یارو تو پایینی سیاه کمرنگه تو اون یکی پرنگه پرنگه مثله شکلات تو اینش من موندم :))

به خاطر این که 4 تا بازیکن مختلف هستن:)

بچه ها سلام یه سوال . من لب تاپم مدله lenovo g50-70 میخواستم بپرسم که مدله گرافیکش intel hd 4400 هستش و گرافیکش ضعیفه یعنی این بازی رو اجرا میکنه چون اینجا اورجینالش هست و یکم گرونه 40 یورو نمیخوام ریسک کنم و بخرم بعدش کار نکنه ممنون میشم جواب بدید

بچه ها سلام یه سوال . من لب تاپم مدله lenovo g50-70 میخواستم بپرسم که مدله گرافیکش intel hd 4400 هستش و گرافیکش ضعیفه یعنی این بازی رو اجرا میکنه چون اینجا اورجینالش هست و یکم گرونه 40 یورو نمیخوام ریسک کنم و بخرم بعدش کار نکنه ممنون میشم جواب بدید
داداش من من بهت بگم از همین الان بازی اگرم اجرا بشه اینقدر افت فریم خواهی داشت که بی خیالش میشی
این کونامی به نظرم چرت داره میگه آخه با intel hd 2400 هم میشه بازی کرد :|

تا جایی که من می دونم این لپ تاپ گرافیک داخلی داره! مطمعنی گرافیک نداری!؟ تو خود سایت لنوو که زده AMD Radeon R5 M230 2GB

دمشون گرم واقعا گرافیک بالا نیازی نیست مگه چند نفر سیستم بالا دارن ؟ در فوتبال حرف اول گیم پلی میزنه خدا کنه عالی باشه ...

آخرین ویرایش:
این بخش مای کلوب چیه
تفاوت بازی کرک شده با بازی ای که میخریم چیه

Sent from my iPhone using Tapatalk

مای کلوب رو درست اطلاع ندارم ولی فکر کنم بخش انلاین باشه

بازی کرک شده با بازی که میخری هیچ فرقی نمیکنه از نظر بازی کردن و گرافیک و... فقط برای آنلاین بازی کردن تا اونجای که میدونم باید بازی اورجینال بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or