من واقعا" نمی فهمم منظور شما چیه !
زبان نسخه J اصلا" انگلیسی است.فقط نام بعضی از تیمها را درست ننوشته مثل چلسی و منچستر یونایتد ...
من توی این یک ماهی که دارم بازیش می کنم روی کنسول J خودم ، به هیچوجه یک کلمه ژاپنی هم در بازی ندیدم.
سلام مجتبی جان اقا دستت درد نکنه که تاپیکش زدی و راهنمایی کردی خواستم چند نکته بگم از اون جایی که شما عجله داشتی این راهنمایی گرفتن اچیومنتارو سریع نوشتی یک سری اشتباهاتی داره خواستم بگم که دوستان اگر خواستن بگیرن گیچ نشن
3 - Hat-trick Hunter
در مورد این اچیومنت باید بگم که شما باید 5 بازیرو هتریک کنید
5 - Owner
این اچیومنت از شما میخواد که در 10 مسابقه میانگین درصد مالکیت توپ شما بیش از 60 درصد باشد
6 - Long Ranger
این اچیومنت از شما میخواد که از فاصله 35 متری گلیرا به ثمر برسونید(پیشنهاد من اینه این گل با تیم آث میلان توسط کاکا بزنید که اینکارو راحت انجام میده)
7 - World Traveller
20 G
این اچیومنت زمانی داده میشود که شما در تمام (15) استادیوم بازی کرده باشید
14 - Super Striker
این اچیومنت هم همینجور که اقا مجتبی گفتن هست اما منظور ایشون از امتیاز گل هست یعنی میانگین گل شما باید بیشتر از 2.5 گل باشد
17 - Brick Wall
این اچیومنت زمانی داده خواهد شد که شما در 100 بازی گلی نخورده باشید
خب این چیزایی بود که اقا مجتبی بخاطر عجلشون یه خورده اشتباه گفته بودنند اما خودم یکسری مشکل توی دوتا از این اچیومنتاش دارم اول از همه باید بگم که گرفتن اچیومنتاش خیلی وقت گیر من تونستم از 730 اچیومنت افلاینش 685 بگیرم اما دوتاشون نتونستم خواستم ببینم کسی اینارو گرفته میتونه کمکم کنه؟