Premium Vs. Core

اقا من عشقي پريميوم گرفتم!
از لحاظ امكانات بهتر مثل كابل براي hd-tv
دسته بيسيم-كه اين يكي براي خودش تو خونمون خدايي ميكنه
ديگه بگم برات
بخاطر رنگ نقره اي در درايو(اين يكي ديگه واقعا راست گفتم)
دستگاهمم jهست چون اون دو مدل ديگه كه يكيشpalهست بعضي مواقع
اعصاب خورد كن ميشه-ucهم فوتبالاش معلوم نيست كي مياد-
البته براي گرفتن jريسك كردم چون معلوم نبود wining eleven2008زبون انگليسي باشه
ولي بازم نوكر تمام برو بچ bcهستيم
مخصوصا360 داراش

من پریموم گرفتم چون ازلحاظ قیمت وامکانات ازکر بهتر بود مدلش هم برای 1/1/2007هست Jهم هست
به این دلیل جی گرفتم که دراون زمان میگفتن که بازیهای این ریجن بیشتر هستن که البته اینطور نیست
به نظرمن البته میخواستم کر بگیرم ولی به خاطر نداشتن هارد این کار رونکردم

اقا من core دارم هر دو مدل xbox نسبت به مزایایی دارند مثلا قیمت c نسبت بهper بهتره البته درسته یک سری وسایل جانبی رو نداره و دسته هاش باسیم البته دسته های بی سیم تو ایران خوب جواب نمیده چون یک نوع باتری میخواهد و شارجرش هم از طریق استفاده نادرست زود خراب میشه و بطری هم بعد از چند وقت مرخصه ولی مدل c هم دسته با سیم داره که باعث صرفه جویی شما در مصرف پولتون هم هست این مشکل ها رو نداره البته اگر بتونید مدل core های قدیمی رو پیدا کنید بخرید بهتره چون سیستم فنشون و dvd rom شون خیلی سگن من بدون کلور حدود 7 ماهه که روزی چهار ساعت بازی میکنم البته پشت سر هم البته داداشم رو نمیدونم چقدر بازی میکنه فکر کنم ازمن بیشتر بازی میکنه البته در مورد مادر بورد این دو تا دستگاه نمیدونم کدوم بهتره کسی میدونه بگه بچه راستی من حدود 7 ماه پیش این کنسولم رو با یک هارد 20 گیگ مدل j هست دستگاهم اضافی و یکی از اینهایی که برق ایران ولتاژشو برای دستگاه پایین میارن وشش تا بازی play box خریدم 500 و یک دسته سیم دار و یک ماه xbox live و ضمانت gold که اگه خرابشه تعویض میکنن البته دستگاه برنامه هم داشت خوب خریدم ها سرم که کلاه نرفته هر کی میدونه بگه
اقا کسی جواب مارو نمیده بالاخره سرم کلاه رفته یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or