یه کشتی دارین اول بازی و با تجارت و اضافه کردن ناوگان میتونین رنک و قدرتتون رو زیاد کنین. تو هر Port هم که رنک و Reputation بره بالا میشه یه سری ساختمون برای شرکت تجاری داد ساخت. کلا بازی جوری نیست که همه باهاش حال کنن و تا حدودی هم سخت و برنامه ریزی میخواد
بازیه جالبیه.
من یه جا گیر کردم:تو adventurer campaign نوشته:starve charleston out to force the towns administrator to talk.to cause a famine you must either buy all of the food in the town....
بقیش رو یادم نمیاد اگه متوجه نشدین بقیش رو بعدا میگم.
اطلاعات اضافه:
بازی در اواسط قرن 16 شروع میشه و تا اوایل قرن 17 ادامه داره یعنی دوران اوج دزدان دریایی.
شما میتونید شهر های مختلف رو به تصرف خودتون در بیارین(با حمله کردن به شهر و رسیدن به یه رنک مشخص)و یا میتونید همه پول های شهر رو غارت کنید.شما حتی میتونید اموال کشتی های مختلف رو غارت کنید.
4 کشور در بازی وجود داره انگلستان. اسپانیا. هلند و فرانسه.
اگه با یه کشور روابط بدی داشته بشید نمیتونید به شهر های اون کشور وارد بشید و اگه با یه کشور روابط خوبی داشته باشید یه سری مراحل جدید براتون باز میشه.
و......
بازیه جالبیه.
من یه جا گیر کردم:تو adventurer campaign نوشته:starve charleston out to force the towns administrator to talk.to cause a famine you must either buy all of the food in the town....
بقیش رو یادم نمیاد اگه متوجه نشدین بقیش رو بعدا میگم.