Port Royale 3

یه کشتی دارین اول بازی و با تجارت و اضافه کردن ناوگان میتونین رنک و قدرتتون رو زیاد کنین. تو هر Port هم که رنک و Reputation بره بالا میشه یه سری ساختمون برای شرکت تجاری داد ساخت. کلا بازی جوری نیست که همه باهاش حال کنن و تا حدودی هم سخت و برنامه ریزی میخواد

بازیه جالبیه.
من یه جا گیر کردم:تو adventurer campaign نوشته:starve charleston out to force the towns administrator to talk.to cause a famine you must either buy all of the food in the town....
بقیش رو یادم نمیاد اگه متوجه نشدین بقیش رو بعدا میگم.

اطلاعات اضافه:
بازی در اواسط قرن 16 شروع میشه و تا اوایل قرن 17 ادامه داره یعنی دوران اوج دزدان دریایی.
شما میتونید شهر های مختلف رو به تصرف خودتون در بیارین(با حمله کردن به شهر و رسیدن به یه رنک مشخص)و یا میتونید همه پول های شهر رو غارت کنید.شما حتی میتونید اموال کشتی های مختلف رو غارت کنید.
4 کشور در بازی وجود داره انگلستان. اسپانیا. هلند و فرانسه.
اگه با یه کشور روابط بدی داشته بشید نمیتونید به شهر های اون کشور وارد بشید و اگه با یه کشور روابط خوبی داشته باشید یه سری مراحل جدید براتون باز میشه.
و......

بازیه جالبیه.
من یه جا گیر کردم:تو adventurer campaign نوشته:starve charleston out to force the towns administrator to talk.to cause a famine you must either buy all of the food in the town....
بقیش رو یادم نمیاد اگه متوجه نشدین بقیش رو بعدا میگم.
اینطور که من فهمیدم باید کل غذا های شهر رو بخرید تا قهطی بشه.
پلتفرماش چی هستن؟

اینطور که من فهمیدم باید کل غذا های شهر رو بخرید تا قهطی بشه.
پلتفرماش چی هستن؟
من میدونم باید چیکار کنم و تا میتونم غذاهای شهرو میخرم اما بعد از یه مدت پولم تموم میشه.
تو اونجا که من میدونم برای xbox 360 pc و ps3 اومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or