کارتون Dragon Quest هم هست؟
من طبق تحقیاتی که تو اینترنت داشتم ، Dragon Quest سه قسمت ازش ساخته شده ( چرا مطلب در مورد کارتونهای ژاپنی تو اینترنت اینقدر نایابه ؟!! زورکی یه چیزی پیدا کردم اونم اسپانیایی بود که ترجمش کردم تو Google-tr ) و قسمتی که من دیدم ، قسمت دوم بود ، که البته خودشون عنوان میکنن که موفقیت قسمت اول رو نداشت تو ژاپن یه بار میخواستم تورنتشو گیر بیارم کامل دانلودش کنم ولی انگلیسیشو گیر نیوردم متاسفانه ...در مورد Dragon Quest اول فکر کنم بازی بوده که بعدش یه سری انیمه و.. ساختن ، از نظر داستانی نمیدونم به بازیاش مربوط بوده یا نه ولی کلا ژاپنیا از این کارا زیاد میکنن . Final Fantasy هم همینطور بوده (که نسبتا هم جدید بوده 2001-2002 ) و خیلیهای دیگه که ما اصلا تا حالا اسماشونم نشنیدیم ، اما در کل خیلی موفق نیستند و اصلا قابل مقایسه نیستند با انیمه های معروف مثل سری Fullmetal Alchemist , Cowboy Bebop , Bleach , Naruto , Rurouni Kenshin و ... برعکسشم هست از روی خیلی انیمه ها بازی میسازن خیلی هاشونم فقط تو ژاپن منتشر میشه .
Pokemon هم زیاد چیزی درموردش نمیدونم یکی از نسخه های GBA رو چند ساعت بازی کردم ولی اسمش یادم نیست (از بس Pokemon زیاده!) ولی من اندازه Zelda , Mario ازش خوشم نمیاد
آره من با اونا به شدت حال میکردم ته خنده بودنداین Pkiemon که خیلی کارتاون باحالی بود...من از کلاس اول تا 4م, 5م همش نگاه میکردم ولی بعدآ دیگه نشد...الآن هم اگه پایه اید کانال RTL2 بعد از ظهرها یه 3-4 ساعت کارتون میده که اینم جزو پایه های اصلیشه و به اندازه ی موهای سرتون هم ما پوکمون داریم...من چند تا انیمیشنهای سینماییش را هم دارم که اونها هم خیلی باحالن...کلآ ته کارتونه...اگه بازیش اکشن باشه فک کنم خیلی باحال بشه...
ضمنآ یه چند نکته را هم درمورد پوکمون بگم که فک کنم دوستمون بهش اشاره نکرد:
شما وقتی میخواید یه پوکمون جدید بگیرین اول باید بزنین با پوکمون های قبلی طرف را ناک اوت کنین و بعد توپ را بزنید بهش...و الا راه نداره!(البته ما که نه...اش و دوستاش!)
آقا توی این کارتون یه گروه هستن به نام "تیم راکت" که همواره برای اش مشکل آفرینی میکنن و مخصوصآ در صدد به دست آوردن و دزدین پیکاچو هستن...
ضمنآ پوکمون ها میتونند پیشرفت کنن و شاخ تر بشن و بزرگتر بشن و بر قدرتشون افزوده بشه ولی بازگشت به حالت قبلی وجود نداره.(یعنی برخلاف دیجیمون)
این پوکمون ها نمیتونن مثل انشانها حرف بزنن به جز یه پوکمون گربه مانند که با همون گروه "تیم راکت" که گفتم هم دسته و اگه اشتباه کنم اسمش مویتسی هست...(یا یه همچین چیزایی...)