PlayStation, XBOX, Nintendo

PlayStation, XBOX or Nintendo

• PlayStation

رای‌ها: 33 60.0%
  • XBOX

رای‌ها: 21 38.2%
  • Nintendo

رای‌ها: 1 1.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    55

Kiti Neko

тесн теαм
کاربر سایت
سلام
نمیدونم این تاپیک رو قبلا هم داشتیم یا نه! اگه داشتیم که خواهشا مدیران زحمتش رو بکشن :d اگر هم نه که داخل این نظر سنجی شرکت کنید و بگید که به نظر شما کدام یک بهتره؟ XBOX, PlayStation یا Nintendo.

این مقایسه به طور کل اشتباه هست ، چون هر یک از اینا تو یک نسل دیگه وارد بازار شدن و ربطی ندارن . از اونجایی که شما PlayStation و Xbox پس منظورتون اولین کنسولهای سونی و ماکروسافت هستن . PS سال 94 اومد جزو نسل پنجم هست و Xbox هم سال 2001 اومد و جزو نسل ششم هست پس باید با PS2 قیاس بشه . در مورد Nintendo هم دقیق نگفتید کدومه چون قدیمی تر هستش

گزینه ها اینطوری بود بهتر بود
پلی استیشن 3 - ایکس باکس 360- نینتندو وی
اما باز این گزینه ها هم خوبن. مثل اینکه بگیم به انویدیا رای میدین یا ای تی آی ...

به هر حال من به پی سی رای میدم :دی

این مقایسه به طور کل اشتباه هست

نظر سنجی بین xbox 360 - ps3 - ..... بهتر بود تا این
بابا یه بنده ی خدا یه نظر سنجی گذاشت، همه آوار شدید رو سرش....
حرف هاتون تا حدودی درسته اما این نظر سنجی هم بد نیست...
من که Nintedo ندارم... "خیلی دوست دارم 3DS و یه Wii داشته باشم" اما به PS3 رای دادم....

عاشقششششششششششششششششم

میگم یه گوشه ی چشمی هم به این نینتندو بنده خدا داشته باشین. حق با شماست این نظرسنجی اشتباست. به نظرم نباید نینتندو رو میذاشتم چون تو این سایت همیشه بحث بر سر ps3 و x360 هستش و طرفدارای نینتندو انگشت شمارن که همون انگشت شمارها هم نمیان رای بدن. در هر حال خیلی ممنون که تاحالا داخل نظزسنجی شرکت کردید و تاپیک را بالا نگه داشتین.
من خودم به ps3 رای دادم چون معتقدم ps3 خیلی از x360 سرتره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or