علی گیم کاربر سایت Aug 21, 2026 #8,086 نوشته شده توسط Parsa13: جایی هستش که بتونم ازش گیفت کارت پلاس برای ریجن روسیه بگیرم؟ بیشتر... روسیه تحریمه نداره Reactions: Destro and Parsa13
نوشته شده توسط Parsa13: جایی هستش که بتونم ازش گیفت کارت پلاس برای ریجن روسیه بگیرم؟ بیشتر... روسیه تحریمه نداره
MyJinx کاربر سایت Aug 25, 2026 #8,087 بازیای Plus Essential جدید لیک شد: Sniper Elite: Resistance Chained Echoes Wobbly Life Reactions: godofwar4, m.a.t, capitan milan و 6 کاربر دیگر
MyJinx کاربر سایت دیروز در 7:08 PM #8,089 ۳تا بازی جدید پلاس اکسترا معرفی شد: Reactions: aha2012, SMM9 and impish61
ashe Loyal Member دیروز در 9:50 PM #8,090 نوشته شده توسط MyJinx: ۳تا بازی جدید پلاس اکسترا معرفی شد: View attachment 421363 بیشتر... EXTRA RuneScape: Dragonwilds (PS5) WWE 2K26 (PS5) Ball X Pit (PS5) Date Everything (PS5) Slitterhead (PS5, PS4) Ninja Gaiden: Ragebound (PS5, PS4) Dungeons of Hinterberg (PS5, PS4) Sniper Elite: Resistance (PS5, PS4) PREMIUM Mega Man X Command Mission (PS5, PS4) Metro Redux (PS4) لیست کامل Reactions: ezio252 and aha2012
نوشته شده توسط MyJinx: ۳تا بازی جدید پلاس اکسترا معرفی شد: View attachment 421363 بیشتر... EXTRA RuneScape: Dragonwilds (PS5) WWE 2K26 (PS5) Ball X Pit (PS5) Date Everything (PS5) Slitterhead (PS5, PS4) Ninja Gaiden: Ragebound (PS5, PS4) Dungeons of Hinterberg (PS5, PS4) Sniper Elite: Resistance (PS5, PS4) PREMIUM Mega Man X Command Mission (PS5, PS4) Metro Redux (PS4) لیست کامل
SMM9 Loyal Member دیروز در 9:58 PM #8,091 Ball x pit رو که خیلی تعریف تمجید شده ازش Ninja gaiden رو من حس میکنم بهش کملطفی شد من موقع لانچ بازی کردم و واقعا یه ۱۵ ساعت فراموش نشدنی برام ساخت. حتما بهش فرصت بدید. slitterhead رو نظرات ضد و نقیض درباره ش میشنوم نمیدونم چند چنده Reactions: aha2012
Ball x pit رو که خیلی تعریف تمجید شده ازش Ninja gaiden رو من حس میکنم بهش کملطفی شد من موقع لانچ بازی کردم و واقعا یه ۱۵ ساعت فراموش نشدنی برام ساخت. حتما بهش فرصت بدید. slitterhead رو نظرات ضد و نقیض درباره ش میشنوم نمیدونم چند چنده