PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فك كنم دفعه سومه اينو ميگى و بهت ميگم برو از طريق ايران گت تمديد كن :D
دکتر درست میفرمایید :D
منتها الان یه ذره به ته ماه و جیب خورده و‌از اونور الان اکسترا اوکراین از اسنشیال ترکیه ارزونتر درمیاد :| یه ذره سر همین دو دل شدم
برنامه داشتم اصلا برگردم رو u s که دیدم باز فایده نداره
الان ترکیه هم چندان با us فرقی نداره دیگه ولی فعلا اوکراین ارزونتره !

دوستان من یه اکانت پلاس اکسترا ظرفیت دو ریجن اوکراین خریدم . محدودیت خاصی بجز زبانش داره ؟؟ وقتی زبانش روسی باشه چجوری میتونم راحت بازیها رو داخلش سرچ کنم ؟

دوستان من یه اکانت پلاس اکسترا ظرفیت دو ریجن اوکراین خریدم . محدودیت خاصی بجز زبانش داره ؟؟ وقتی زبانش روسی باشه چجوری میتونم راحت بازیها رو داخلش سرچ کنم ؟
نه محدودیتی فکر نکنم داشته باشه.

برای سرچ می تونی از یه عکس پلاس انگلیسی تو نت استفاده کنی یا اینکه وارد قسمت پلاس که شدی اون آیکون ذره بین سمت راست برای سرچ اوکیه.

یه سوال دیگه اینکه وقتی مدت پلاس ظرفیت دو تموم بشه بازیها قفل بشن . دوباره یه اکانت ظرفیت دو دیگه بگیرم همه چی از قبل سرجاش میمونه یا باید دوباره از اول بازیها دانلود بشن ؟

یه سوال دیگه اینکه وقتی مدت پلاس ظرفیت دو تموم بشه بازیها قفل بشن . دوباره یه اکانت ظرفیت دو دیگه بگیرم همه چی از قبل سرجاش میمونه یا باید دوباره از اول بازیها دانلود بشن ؟
اگه ریجن اکانت جدید با قدیمی یکی باشه اوکیه و دانلود هم نمی خواد فقط اول بار قفلن باید رو بازی play game بزنی بعدش دیگه میاره.
البته بازی های کاتالوگ اکسترا منظورمونه نه ماهانه اونا غیر از تمدید اکانت قبلی نمی شه کاری کرد.

دوستان امشب که هورایزن اومد روی اکسترا حواستون باشه اد تو لایبرری نزنید. چون اینو جاگزین اون نسخه‌ی اسنشال میکنه. کلا حواستون باشه بازیایی که اول اسنشال میشن بعد اکسترا میشن همچین حرکتی نزنین. ملت بارها بازی اسنشالشون تبدیل به اکسترا شده به خاطر شاهکار سونی :D

• Like
Reactions: Max Blood and jdepp
دوستان امشب که هورایزن اومد روی اکسترا حواستون باشه اد تو لایبرری نزنید. چون اینو جاگزین اون نسخه‌ی اسنشال میکنه. کلا حواستون باشه بازیایی که اول اسنشال میشن بعد اکسترا میشن همچین حرکتی نزنین. ملت بارها بازی اسنشالشون تبدیل به اکسترا شده به خاطر شاهکار سونی :D
چه کنیم پس رئیس؟ این لامصب اکانت ما هم اوکراینی هست هیچی معلوم نیست:دی

چه کنیم پس رئیس؟ این لامصب اکانت ما هم اوکراینی هست هیچی معلوم نیست:دی

اگه قبلا بازی رو از طریق پلاس اسنشال اد کردید، هر وقت خواستید دانلودش کنید از داخل لایبرری خودتون بزنید دانلود چون وقتی بازی دوباره روی پلاس اکسترا بیاد و شما از داخل استور مجدد اد تو لایبرری بزنید، میره جای اسنشال رو میگیره و بعدا اگه بازی از کاتالوگ حذف بشه شما هم بازی رو از دست خواهید داد!

• Like
  • Wow
Reactions: arshia78 and Anakin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or