PlayStation و رتبه دوم در بزرگترین برندها در Youtube

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
BX4VZUNIQAAxVFN-670x477.jpg
با اینکه دیگر چند هفته ای تا انتشار کنسول نسل بعد سونی یعنی Playstation 4 فاصله داریم، نظرسنجی توسط سایت Mashable در مورد بزرگترین برند در سرویس اینترنتی یوتیوب قرار داد که نتایج بسیار جالب هستند.
رتبه اول به برند Red Bull اختصاص دارد که کارشان تولید نوشابه های انرژی زاست ولی رتبه دوم هم به برند Playstation اختصاص دارد که اصلا نیازی به توضیح نداره و خودتون از من بهتر میدونین، بعد از این رتبه نام Rockstar Games را میبینیم که بسیار خوب مقابله کرده و رتبه بسیار مناسبی را از آن خود کرده!!!
نظر شما؟!؟
source

ممنون بابت خبر، من یه توضیحاتی بدم

ا این بر اساس تعدادSubscribers های اکانت اون برند در یوتـــیوب هست و نظرسنجی نیست.
RedBull فعالیت هاش خیلی بیشتر از نوشابه درست کردنه ! :d

یوبی سافت :|
حالا فردا می رن آمار فیس رو در میارن

لایک خوردن بیشتر کامنت عسل خوجگله به عنوان نماینده PS در مقابل مهری ملوس به عنوان نماینده XO

مگه نمیدونی یوتیوب در نزد برخی از کاربران بازی سنتر ارزشی به مراتب کمتر از آپارات ایران داره.|-)
چرا ازش نظر سنجی میذاری:|

من یه توضیح دیگه بدم :d ! این تعداد Subscribe ها اصلا به طرفداری ربطی نداره بیشتر به تعداد ویدیو ها و محتویای ویدیو ها که توسط اون اکانت آپلود میشه ربط داره برای مثال
اکانت مایکروسافت : بیشتر برروی ویندوز تمرکز داره و 144تا ویدیو تا حالا آپلود کرده و تعداد 166هزارتا Subscriber داره
اکانت Xbox : بیشتر روی تبلیغات تلوزیونی و تریلر بازی ها تمرکز داره 1165تا ویدیو آپلود کرده و 488000تا Subscriber داره
اکانت PlayStation: بیشتر روی تریلر بازی ها، مصاحبه ها تبلیغات تلوزیونی و... تمرکز داره 2110 ویدیو آپلود کرده و 2,000,000تا subscriber داره

پس بیشتر برمیگرده به کیفیت و کمیت فعالیت اکانت ها تا تعداد طرفدار ها !

دوستان یه مساله ای رو جدی عرض میکنم، تعداد ساب اسکرایب ها که چیزیه خودمون هم میتونیم بریم چک کنیم رو، طبق هر سال لیست میکنن بگن اینا تو امسال بیشتر بین کاربرا بازدید شدن و نه میشه فیک کردش نه دروغ گفت!

حالا همچین چیز ساده و پیشه پا افتاده ای رو دوستان مایکروسافتی قبول نمیکنن! شما توقع دارید قدرت سخت افزاری رو قبول کنن؟

من یه توضیح دیگه بدم :d ! این تعداد Subscribe ها اصلا به طرفداری ربطی نداره بیشتر به تعداد ویدیو ها و محتویای ویدیو ها که توسط اون اکانت آپلود میشه ربط داره برای مثال
اکانت مایکروسافت : بیشتر برروی ویندوز تمرکز داره و 144تا ویدیو تا حالا آپلود کرده و تعداد 166هزارتا Subscriber داره
اکانت Xbox : بیشتر روی تبلیغات تلوزیونی و تریلر بازی ها تمرکز داره 1165تا ویدیو آپلود کرده و 488000تا Subscriber داره
اکانت PlayStation: بیشتر روی تریلر بازی ها، مصاحبه ها تبلیغات تلوزیونی و... تمرکز داره 2110 ویدیو آپلود کرده و 2,000,000تا subscriber داره

پس بیشتر برمیگرده به کیفیت و کمیت فعالیت اکانت ها تا تعداد طرفدار ها !
آره داداش حرفت درسته قبول دارم منم یه خبری بود که فقط گذاشتم تا دوستان استفاده کنن ولی Rockstar پس اونجا چیکار میکنه؟بالاخره هرچی نباشه طبق آماری که بدست آوردن نوشته دیگه:
The most popular consumer brands یعنی محبوبترین برندها برای مصرف کنندگان (یعنی بر اساس مصرف کننده ها هستش که میشن همون طرفداران)که در نوع خودش جالبه...

نینتندو توش نیست؟:| همین باعث میشه اهمیت کلا لیست بره زیر سوال.پر سابقه ترین شرکت بازیسازی و کنسول سازی که مطمئنا طرفداراش در سرتاسر جهان زیاد تر از شرکتی مثل یوبی سافت هست توی لیست نباشه:| بعد بیاین لیست مجله ی GQ رو زیر سوال ببرین.این یکی از اونم بدتره و اصلا به تعداد طرفدار ربطی نداره.(البته به طور کلی جفتشون قابل قبول نیستن.)

برند پلی استیشن سونی رو زنده نگه میداره .. تا پیلی استیشن هست سونی هم زنده هست

بعضی ها هم زیاد به سلیقه خودشون توجه میکنن .. چرا انیمه مورد علاقه من نیست .. چرا pickmin نیست .. چرا درباره ds چیزی نیست .. چرا اینتل و انویدیا نیست.. بابا متفااااوتااا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or