Play Station2 >> special flashback

• Thread starter Thread starter javid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

javid

کاربر سایت
سلام. میخواستم در این بخش به شما بازیهایی رو معرفی کنم که شاید اونها رو بازی نکردید و یا اینکه نصبت به بازیهای جدید امروزی کهنه تر شدن . میدونید که Play Station2 در زمان خودش حرف اول رو میزد ولی با گذشت سالها هنوزهم همون مهبوبیت رو داره و میشه به عنوان یه کنسول خوب از اون لذت برد .

بازی که میخوام معرفی کنم اسمش هست Sphinx and the mummy

این بازی تقریبا تو مایه بازیهای کارتونی هست ولی گرافیک بالای اون این مساله رو کمرنگ میکنه. شخصیت اصلی بازی Sphinx نام داره که تو جریان بازی یه مومیایی هم بهش کمک میکنه (حالا چه جوریشو نمیگم تا خودتون بازی کنید) البته Sphinx استیل انسان رو داره ولی قیافش شبیه گربه است . محیط بازی تقریبا تو سبک مصر باستانه ولی زمانش کمی نامفهومه که این عامل بر جذابیت داستان اضافه میکنه . همچنین این بازی از اون بازیهای درازه (از ویژگیهای اصیل
DVD گیمها) و البته تا هدودی فکری . یکی از عواملی که ممکنه بازی رو براتون سخت کنه مهیط های بزرگ بازی هستند که حتما از عهده اش بر میاین . خود بازی هم سوم شخصه پس زیاد تکراری نیست. در مجموع یه بازی جذابه که حتما رازیتون میکنه (قابل توجه اونایی که تو کف بازیهای جدید گم شدن و البته اونایی که تازه تو خط ps2 افتادن)

دوستان ممکنه فکر کنین چرا زیاد تو جزییات نرفتم ! شاید یه دلیلش این باشه که این بازیها نسبت به زمان حال قدیمی شدن و شاید اینکه این اول کاره و چون خودم گیمر هستم به شما اطمینان میدم که این بازیها واقعا لذت بخش و شیرین هستن. باز هم با یه بازی دیگه میام.

خوش باشید

منم معتقدم بازي هاي قديمي معمولا بهتر هستن.
ميشه بگي از كجا ميشه اين بازي رو تهيه كرد؟
تو بازار كه من نديدم.
مرسي.
بازم به اين كار خوبت ادامه بده.
منم سعي ميكنم كمك كنم.

مرسی از اینکه این مطلب رو خوندید . یه دوست عزیز پرسیده بود چطور میتونم بازی sphinx and the mummy رو گیر بیارم . از اونجایی که بازی خیلی قدیمی نیست نباید کار مشکلی باشه و با عرض معذرت جای خاصی رو نمیتونم معرفی کنم ولی همین که میبینم کسایی پیدا میشن که به این سبک بازیها علاقه نشون میدن منو خوشهال میکنه . باز ممنون از لطفتون

صحبت ازاد >> گاهی وقتها فکر میکنم ما چرا گیم بازی میکنیم . چیزی که از نظر بزرگترهامون فقط وقت تلف کردنه اما من معتقدم که اگه هر چیز (نه فقط گیم) با اصول و شرایط خودش پیش بره ارزش بیشتری پیدا میکنه (قابل توجه اونایی که ساعتهای طولانی دست از سر گیم بر نمی دارن و پدر دستگاه رو در میارن و بیچاره والدین رو حرص میدن )

بازی که میخام امروز در موردش صحبت کنم بازی هست به نام Pitfal

داستان بازی از این قراره که یه هواپیما از بالای یه جنگل بزرگ (مثل جنگل امازون) رد میشد که دچار صانهه میشه و سقوط میکنه. هیچ یک از اعضای اون نمیمیرن ولی هر کدوم یه طرفی می افتند.
قهرمان ما یه پسره که مثل بقیه یه طرفی افتاده و هدف شما پیدا کردن بقیه و البته ...
مهیط بازی همون طور که گفتم یه جنگله تو مایه های امازون با تمدنهای باستانی و البته مهیطهای باستانی
گرافیک بازی خیلی خوبه و رنگارنگی محیط (مثل رنگ ابها درختان بناها و ...) بازی رو از تکراری بودن خارج می کنه .و مثل بازی کراش از انیمیشن سه بعدی قوی تبعیت میکنه.
یه نکته جالب اینکه مهیطهای بازی با اینکه بزرگ هستن ولی شما چون رفت و امد زیادی خواهید داشت گم نمیشید . از دیگر نکات خوب بازی این هست که از ابزارهای متفاوتی برای پیشبرد بازی استفاده خواهید کر مثلا برای ورود به بعضی غارها باید مشعل داشته باشید و یا اینکه برای رد شدن از روی مذابها باید کفش مخصوصی داشته باشید ولی این ایتم ها را به مرور زمان کسب خواهید کرد.البته ممکنه با شروع بازی "بازی یه خورده مسخره به نظر بیاد (مثل بیشتر بازیها)
ولی با کمی بازی و پیشبرد ان این فکر از بین میره (گیمرهای حرفه ای میدونند چی میگم)
اگه دوست داشتید میتونید این بازی رو داشته باشید و از اون لذت ببرید .پشیمون نمیشید

خوش باشید

دوباره سلام . امروز هم میخواستم یه گیم خوب که شاید اسمش رو شنیدید ولی اون رو بازی نکردید بهتون معرفی کنم ولی قبلش میخواستم ازتون به خاطر خوندن این صفحه تشکر کنم.
یکی از دلایلی که باعث میشه هر روز مطلب بفرستم اینه که تو این ماه بعد افطار چون مغازه نمیرم off time بیشتری دارم و ممکنه بعد رمضان نتونم هر روز این گفتگو رو اپدیت کنم.(حتما حالا به من میگید مرد حسابی مگه میخوای موشک هوا کنی ولی باور کنید نوشتن در مورد بازیهایی که قدیمی شدن یه خورده کار سختیه). همچنین خاطر دوستان باشه که این بازیهارو خودم بازی کردم و یا در موردشون اطلاعات خوبی دارم و اگه یه روز تو یه قسمت بازی گیر افتادین اگه در توانم باشه حتما کمکتون میکنم و اگه نشد یا نتونستم دیگر دوستان کمک کنند. خوب بریم سراغ بازی. همه میدونیم که وقتی یه بازی بیرون میاد همه انتظار دارن که شماره بعدی اون گیم بهتر از قبلی باید باشه و اکثرا هم همین طور میشه .ولی بعضی وقتها این طور نیست . نمونه بارز اون devil may cry 2 است که اگه شماره سه این بازی ساخته نمیشد اسم این بازی بد جوری لکه دار میشد (البته می دونید که شماره چهارش هم در راهه) .یکی دیگه از این بازیها NFS underground هست که امروز این بازی رو برای اونایی که بازی نکرن یا اونهایی که تازه کنسول Play Station2 رو دارن و البته سبک اتومبیل رانی رو دوست دارن معرفی کنم. (البته دوستان فکر نکنن که شماره دو این بازی بده اصلا این طور نیست ولی موردی که باعث میشه شماره یک این بازی رو معرفی کنم ساده و در دسترس بودن بازی هست که تمایل شما رو برای ادامه بازی قوی میکنه که در ادامه مطلب توضیح میدم )

نام کامل >> Need For Speed : Underground

این بازی تو سبک اتومبیل رانی مسابقه ای است . FMV اغازین این بازی خیلی عالی کار شده که در همون ابتدا تا هدودی سبک بازی دستتون میاد . در قسمت اول از منوی اصلی میتونید مثل بیشتر گیمهای ورزشی بازی رو دو نفره و یا ازمایشی تجربه کنید (مثل بازی دوستانه گیم فوتبال)
ولی قسمت مهم و جذاب گیم حالت داستانی هست که میتونید اون رو تجربه کنید . این هالت شامل مسابقات حرفه ای هست که در هر مرحله باید تموم کنید .تعداد رقبای شما سه ماشینه دیگه هستن که دست کمی از شما ندارن . بعد اول شدن در هر مسابقه مثل بازی GT4 شما پول و گاهی وقتها ماشین جایزه میگیرید . با پولها میتونید ماشینتون رو اپگرید کنید و یا اون رو هر جور که خواستین اسپورت کنین . نکته جالب اینکه اگه شما قدرت ماشینتون رو زیاد کنید رقیبهاتون هم این کارو کردن پش در خرید قطعات دقت کنید .محل مسابقات هم بیشتر تو خیابونای شهره و تمام مسابقات در شبه ولی نگران نباشید نور پردازی بازی اونقدر فوق العاده کار شده که این مساله اصلا به چشم نمیاد (این رو بهتون قول میدم) گرافیک بالای بازی هم به این امر کمک میکنه.

هالا رسیدیم به تفاوتهای شماره یک و دو این بازی .دلیلی که باعث میشه بازی شماره یک اسون باشه اینکه منو های بازی در دسترسند یعنی بعد هر مسابقه شما میتونید به راحتی بازی رو ذخیره کنید ویا اگه یکی از منوهای قفل شده باز شد (که عموما قطعات موتور و body هستن) سیستم به شما اطلاع میده و میتونید مسابقه بعدی رو از همون جا انتخاب کنید .

ولی تو شماره دوی این بازی شما تو یه شهر بزرگ هستین که برای ذخیره بازی و یا ارتقای ماشین و انجام مسابقات با توجه به نقشه کلی شهر (که خیلی بد کار شده) باید به قسمتهای مختلف شهر که فاصلشون از هم زیاده برین که هم وقت بازی رو میگیره وهم حوصلتون سر میره
(مثل بازی پدر خوانده) .

دوستان لطفا نظر بدین همین نباشه که مطالب رو بخونید و برید یه صفه دیگه نظرتون خیلی برام مهمه

مرسی

از اطلاعات سودمندی که در اختیارمون گذاشتی ممنون. در مورد تهیه ی بازی ها نیز در جواب دوستم test84 نیز باید بگم پیدا کردن این بازی ها خیلی هم مشکل نیست شما می توانید با مراجعه به بازار امام خمینی این بازی ها را تهیه کنی دو مغازه را می توانم بهت معرفی کنم شاید در انجا بتوانی پیدا کنی 1 .فروشگاه رنگارنگ در پاساژ شیرازی 2 .فروشگاه شادی در پاساژ لباف

سلام . از دوست خوبم تشکر میکنم که این مغازه ها رو برای عزیزان دیگه معرفی کرد .باز هم مرسی.

امروز میخام یه کار متفاوت بکنم که این گفتگو یه وقت تکراری نشه. البته به طور ازمایشی که اگه دیدم با استقبال همراه بود هر چند یکبار ادامه میدم (منظور از استقبال اینه که شما هم یه نظری بدین که ما تکلیفمون رو بدونیم ) این بار میخام یه گیم از ps1 معرفی کنم (واسه بعضیا تجدید خاطرات و واسه بعضیا که بازی نکردن یه گیم فراتر از انتظار ) . حالا اونهایی که پی اس 2 دارن ممکنه بگن کی دیگه پی اس 1 بازی میکنه ولی فراموش نکنید که هر دو کنسول مهصول سونی هستن و با شناختی که از سونی داریم هر کدوم در نوع خودشون بی نظیر هستن . ولی یه روش ساده معرفی میکنم که بتونید با پی اس2 این بازیها رو اجرا کنید شما فقط کافیه سی دی رو داخل دستگاه بزارید و بعد دکمه ریستارت کنسول رو دو بار پشت سر هم سریع فشار بدید (مثل روشی که برای دیدن Dvdاستفاده می کنید ) پس دیدید کار سختی نیست.خوب بریم سراغ بازی.

اسم بازی هست : Dıno Crısıs 2
این بازی محصول کاپکام است . از اسم بازی هم مشخصه بحران رو دایناسورها به وجود اوردن . به جرات میشه گفت این بازی از نادر بازیهایی هست که از سر کنسولش هم زیاده. چون هم گرافیک خوبی داره و هم خود بازی حرفه ای کار شده. این بازی سوم شخصه و دوربین بازی هم طوریه که مهیط رو تیکه تیکه به هم وصل میکنه مثل درربین بازی رزیدنت اویل 1و 2و3 (که البته کاپکام اخیرا دست از این کارش کشیده مثل رزیدنت اویل 4)و این امر باعث میشه که شما حواستون رو جمع کنید . بازی با یک FMV عالی شروع میشه که اگه ببینید حرف منو تصدیق میکنید . بازی رو با شخصیت مرد اغاز می کنید و تا پایان هم همین طور خواهد بود. کنتل بازی خیلی قویه که میتونید به طور آنی تصمیم بگیرید و جای خالی بدید سلاح های شما که همگی اسلحه گرم هستن خیلی خوب کار شدن مثل اسلحه اتش زا یا اسلحه ای که گلوله هاش هوشمندند . دایناسورها که دشمنان شما رو تشکیل میدن از هوش مصنوعی خوبی بر خوردار هستن و خیلی هم متنوع هستن و چون محیطهای بازی بزرگ و متنوع هستن ترس زیادی را خواهند داشت از جمله وقتی که صداشون میاد و یا شما رو تعقیب میکنن . جزییات خیلی زیاد دیگری هم هست که اونایی که بازی نکردن حتما بازی کنن و ببینن بازی یعنی چی و دلیل اینکه تو جزییات این بازی نمیرم اینه که بازی اونقدر مهج است که به نوشتن نمیاد( باور کنید حال پی اس 2 رو میده در ضمن سی دی های پی اس1 خیلی ارزون هستن )

همون طوری که گفتم منتظر نظر یا سوالتون هستم (نباید کار سختی باشه)

فعلا

مرسي از معرفي بازي ها
من كه لذت ميبرم.
اتفاقا چند وقته دارم dino 2 بازي ميكنم.
فكر نميكنم به دوربينش سوم شخص بگن، معمولا به دوربيني مثل دوربين بازي Hitman گفته ميشه سوم شخص، به اين بازي ها فكر كنم ميگن Fixed Position.
----
به اين كار خوبت ادامه بده، منم در مورد Forbidden Siren ميام مطلب مينويسم.
----
: )

Play Station2 >>special flash back

سلام . کاربر تست84 تا حالا دوبار منو شرمنده کرده .باز هم مرسی . البته منظورم از سوم شخص این بود که کاراکتر بازی دیده میشه ولی چون اسم دوربین بازی رو کاملانمی دونستم ننوشتم که حالا از نوشته این دوستمون استفاده کردیم (دوستان فکر نکنید که من عقل کل هستم نه عزیزم من هم مثل شما خیلی چیزها رو میدونم خیلی چیزها رو هم نمیدونم پس بیایید به هم کمک کنیم که مشکلی پیش نیاد ) یه چیز دیگه:میدونید که گیمهای خیلی زیادی تو بازار وجود داره بازیهایی هستن که آبروی کنسول رو میبرن .بازیهایی هم هستن که به اعتبار کنسول اضافه میکنن . مثلا تو یه مقاله رسمی خونده بودم (مقالش دقیق یادم نمیاد) که تو یه دوره بیشترین فروش کنسول Play Station2 به خاطر بازی سایلنت هیل2 بود. پس حق شماست که بهترین بازی رو داشته باشید (حداقل به خاطر هزینه ای که میکنید) پس در انتخاب بازی دقت بیشتری بکنید .

معرفی بازی >> اسم بازی هست : Ratchet and Clank

از اسم بازی مشخصه که تو این بازی دو تا شخصیت وجود دارن که بازی رو با یکی شروع میکنید(اونهایی که این گیم رو بازی نکردن اگه بازی کنن میفهمن که اون یکی چیکاره است)
این گیم سوم شخصه و گرافیک بازی تو مایه های بازی کراش هست ولی به نظر میرسه سازندگان این بازی خواستن که با اون قدرت پی اس2 رو به دوستاران گیم نشون بدن(مثل بازی JAK2) چون خیلی خوب کار شده و محیط بازی هم میشه گفت زمان نا معلومی از اینده است (فکر نکنید که بازی خیلی جدیه چون کاراکترهای بازی فانتزی هستن و تا حدودی کارتونی) و دوستاران این سبک از بازیها مطمئن باشن که این بازی از بهترین بازیهای پرش و دو است. اگه دوربین بازی رو خوب کنترل کنید بازی خیلی براتون اسون میشه . بعد کشتن دشمنا پیچ و مهره میخورید (مثل جمع اوری سیب تو بازی کراش) و میتونید سلاحتون رو ارتقا بدید . این بازی چند تا نکته مثبت دیگه هم داره که اون رو از دیگر بازیهای سبک خودش متمایز میکنه که با بازی کردنش خودتون میفهمین .

در پایان مطلب یه سوالی داشتم . حتما بازی OKAMI رو دیدید این بازی از یک گرافیک متفاوت استفاده میکنه که نظیرش هرگز دیده نشده(لااقل تا اونجایی که من میدونم) چند تا بازی دیگه میشناسید که گرافیکشون متفاوته؟

البته یکیش رو خودم میگم . بازی های ICO و Shadow Of The Collosus که از گرافیک متفاوت و البته یکسان استفاده میکنن .

بازی Ico رو هر کی بازی کرده برامون بنویسه . ممنون میشم

خوش باشید

با عرض سلام. قبل هر چیز می خواستم بگم که همان طور که قبلا نوشته بودم معرفی بازیهای قدیمی فقط محدود به این ماه میشه چون هم هزینش بالا ست(هزینه اینترنت و... رو میگم) همچنین پیدا کردن بازی که شما رو راضی کنه خیلی سخته. البته خوب میشد که شما هم تو این گفتگو مقاله میدادید که ماهم استفاده کنیم و این طوری گفتگو یکطرفه نمی شد. پس برای پر بیننده شدن صفحه و برای اینکه شما هم دلیل کافی برای پاسخ دادن داشته باشید
می خوام علاوه بر معرفی گیم اگه بتونم از بازی های جدید هم خبر بدم و البته بحث در مورد گیم های مختلف که شما میتونید در اون شرکت کنید و با دیگران ارتباط داشته باشید

دوستان می خواستم در مورد یکی از گیم های ورزشی مطلب بنویسم ولی چون اساس کارمون معرفی بازی های قدیمیه دیدم استقبال نمی کنید دلیلش هم مشخصه. گیم های ورزشی شاید تنها بازیهایی باشن که زود زود اپدیت میشن و شماره های بعدی شون میاد مثل بازی فوتبال و شما هیچ علاقه ای برای بازی کردن اون نخواهید داشت (یکیش خودم) واسه همین می خواستم یه بازی متفات تر از بازیهای قبلی معرفی کنم (البته مطمئنم که بیشتر گیمرها این بازی رو حتما تجربه کردن و بعضی ها فقط اسمشو شنیدن و برای بعضی ها بار اول) بریم سراغ بازی .

اسم بازی هست>> Clock Tower 3

اگه به بازی های ترسناک و دلهره آور علاقه دارید این بازی رو حتما تجربه کنید بازی های ترسناکی که واقعا طعم ترس بدن محدودن مثل resıdent evıl 1.2.3 -alone in the dark-silent hill و البته بازی fatal frame که این یکی تو ایجاد ترس و دلهره نورش رو آورده (البته علت اینکه بازیresıdent evıl4 رو ننوشتم این بود که ماشاالله کاراکتر بازی اون قدر با قدرت ظاهر میشه که زامبی ها از اون میترسن! ) شخصیت بازی یه دختری به نام Alyssa که در جستجوی مادرشه که این جستجو باعث میشه که حوادث عجیب و ترسناک زیادی رو تجربه کنه شما با افراد بسیاری بر خورد میکنید که از گونه ای دیگر هستن که همشون می خوان شما رو به طرز فجیهی بکشن که اگه بازی کنین خودتون می بینید شما سلاحی ندارید پس باید فرار کنید یا مخفی بشید و یا سر راه فرارتون چیزهایی رو پرتاب کنید که مانع تعقیب کنندگان بشه مثل آّب که همراهتون دارید همچنین وقتی میترسید دچار جنون میشید که برای فرار کردنتون دردسر درست میکنه که اگه بیش از حد باشه بازی گیم اور میشه که اگه بازی کنید میتونید بفهمید که چطوری آروم میشه محیط بازی و دمو ها خیلی دلهره آوره و بازی از گرافیک قابل قبولی بهره میبره همچنین میشه گفت این بازی از نظر سبک؛برادر دوقلوی بازیHauntıng Ground به شمار میاد.

چند تا خبر>> دوستان میتونید این بازیها رو در اینده یا به زودی بازی کنید .

1>PES 6 که بازی فوتباله
2> Gtr 2 که برای پی سی هست
3> B-boy که بازی بر اساس رقص تکنو است

نظر بدین . مرسی

تشكر ميكنم از اين نقدي كه نوشتي ولي به فوتبال و اون بازي رقص تكنو علاقه اي ندارم.
بيشتر بازي هاي Action Adventure رو ميپسندم.
موفق باشي.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or