pizza hut و فروش 1 میلیونی از طریق xbox

Tαylor Swift

کاربر سایت
30734255132848353834.jpg

به تازگی طبق اماری که از pizza hut ارائه شده است این رستوران زنجیره ای موفق به فروش 1 میلیونی در 4 ماه توسط xbox app شده است!

سخنگوی pizza hut در این باره میگوید:

این رشد برای ما غیر قابل باور است! ااین مانند یک انفجار است که انها دانلود میکنند! ازمایش میکنند و با کینکت با ان کار میکنند! ( منظور app pizza hut هست) و استقبال فوق العاده ای از سوی گیمران شده است!! زمانی که شما در مورد یک بحث شیرین مانند پیتزا صحبت میکنید قطعا گیمران در ان با رتبه ی بالا قرار میگیرند

قبل از عرضه ی این app ماجور نلسون (Larry Hryb) گفته بود:

ما همیشه به دنبال ان هستیم که گزینه و انتخاب های زیادی به مخاطبان خود عرضه کنیم و چیزی که انها عاشقش باشند! اگر شما به مخاطبان ما نگاه کنید میبینید که انها عاشق پیتزا هستنید! منظور من را متوجه میشوید؟ پیتزا یک غذای بین المللی است و pizza hut هم یک گزینه ی تجاری مناسب و به رسمیت شناخته شده! چه چیزی بهتر این؟

اگر شما یک گیمر هستید و پیتزا هم دوست دارید! چه گزینه ای بهتر از این؟

نظر شما چیست؟

http://www.vg247.com/2014/01/09/xbox-360-pizza-hut-app-mades-1-million-in-just-four-months/

آخرین ویرایش:
کاش یه APP مخصوص سفارش فلافل هم واسه ما خوزستانی ها بزنه که دیگه بریم طرف مایکروسافت.جدی فلافل خط قرمز ماست :دی فلافل بزنه من سونی رو به مقصد مایکروسافت ترک می کنم :دی بی شوخی :|

من یک چیزیو نفهمیدم . فروش یک میلیونی منظور اینه که یک میلیون پیتزا فروختن یا به اندازه ی مثلا 1 میلیون دلار (:d) پیتزا فروختن؟:d

بالاخره این خبر هم زده شد.:d
خیلی هم app باحالیه(البته برای xbox one عرضه نشده هنوز).وسط بازی میری سفارش میدی و بر میگردی تو بازی :d

- - -ویرایش - - -

من یک چیزیو نفهمیدم . فروش یک میلیونی منظور اینه که یک میلیون پیتزا فروختن یا به اندازه ی مثلا 1 میلیون دلار (:d) پیتزا فروختن؟:d
$1 million
یک میلیون دلار در آمد داشتن:d

آخرین ویرایش:
بالاخره این خبر هم زده شد.:d
خیلی هم app باحالیه(البته برای xbox one عرضه نشده هنوز).وسط بازی میری سفارش میدی و بر میگردی تو بازی :d

بهرام اگه عرضه شد بگیر ببین چه طوره:دی
نه دیگه از بازی نمیای بیرون:دی کینکت و را میندازی بعد مثلأ وسط بازی برای سفارش می گی "پیتزا" بعد هم میری بازیتو می کنی:دی

جدی خیلی خوبه رو windows 8 هم یه همچین چیزی بذارن البته ما ایرانیام بتونیم استفاده کنیم (که نمیتونیم) :d روزی ۱۰ ساعت پای این PC کوفتی میشینیم دوتا بازی میکنیم یا بازی میبینیم اون وسط پیتزام سفارش میدیم پای PC میزنیم :d

حالا هی بیاید مسخره کنید ماکروسافت رو!

هر برنامه ای که شما استفاده نکنید بی ارزش نیست و کاربران خاص خودش داره....
برای خرید پیتزا یه وسیله ای چندین سال قبل اختراع شده به نام تلفن ! :دی
ملت کنسول و برا پیتزا خریدن میخرن ؟

برای خرید پیتزا یه وسیله ای چندین سال قبل اختراع شده به نام تلفن ! :دی
ملت کنسول و برا پیتزا خریدن میخرن ؟

شما نشستی جلوی تلویزیون و داری بازی میکنی یا از سرویس های مختلف لایو استفاده میکنی و بدون اینکه نیاز باشه کار خاصی انجام بدی پیتزا رو سفارش میدی و اگه به نظر شما خوب نیست بگید!!!

قرار نیست شما از همه قابلیت های کنسول استفاده کنی و با توجه به نیازتون حق انتخاب دارید و استفاده میکنید!

مثلا من حتی اگه اینترنت خوب هم داشته باشم هیچ وقت از روی لایو فیلم نمیبینم و این دلیلی بر این نیست که این سرویس بدرد نمیخوره!!!

شما نشستی جلوی تلویزیون و داری بازی میکنی یا از سرویس های مختلف لایو استفاده میکنی و بدون اینکه نیاز باشه کار خاصی انجام بدی پیتزا رو سفارش میدی و اگه به نظر شما خوب نیست بگید!!!

قرار نیست شما از همه قابلیت های کنسول استفاده کنی و با توجه به نیازتون حق انتخاب دارید و استفاده میکنید!

مثلا من حتی اگه اینترنت خوب هم داشته باشم هیچ وقت از روی لایو فیلم نمیبینم و این دلیلی بر این نیست که این سرویس بدرد نمیخوره!!!

یعنی اگه از سر جات بلند بشی بری گوشیو برداری رنگ بزنی واست پیتزا بیارن کار خیلی سختیه؟:d
حالا ما فرض کردیم که گوشی نداشته باشه طرف و تلفن هم بیسیم نباشه.

واقعا کاره مایکروسافت تحسین برانگیزه.حتی به فکر تغذیه و سلامت گیمرهاش هم هست.چون گیمرها موقع بازی خسته میشن و ضعف میکنند ، مایکروسافت دوست داره که بدون تکون خوردن از جاشون براشون پیتزا محیا بشه و این خیلی خوبه.

حداقلش اینه که بودش از نبودش بهتره.یه نرم افزاره دیگه !دوست داشتی باهاش کار کن دوست نداشتی هم که هیچی.آزاری که نداره!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or