Pitiri 1977 | pc

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Pitiri 1977

بازی فکری و زیبایی است که می تواند شما را ساعت ها سرگرم نماید. شما در نقش پسری هستید که با استفاده از هوش و خلاقیت خود می بایست مراحل مختلف بازی را پشت سر بگذارید. Pitiri 1977 دارای مراحل متنوع و جالبی است و می توان گفت که قدری شبیه به بازی Limbo می باشد، با این تفاوت که سیاه و سفید نیست و برای اجرا برخلاف Limbo نیازی به کارت گارفیک بالا ندارد و تقریبا روی هر سیستمی قابل اجراست.

Pitiri-1977.jpg

​
تصاویری از صحنه های بازی:
game-Pitiri-1977.jpg
download-Pitiri-1977.jpg
dl.png

دانلود (۱۶۵ مگابایت)
link.png

لینک کمکی ۱:
ParsaSpace | Pitiri1977_www.araddownload.com_.rar
link.png

لینک کمکی ۲:
Download Pitiri.1977.RIP-Unleashed.rar for free on Filesonic.com

توضيحات بيشتر :
شاید ساده‌ترین و خلاصه‌ترین توضیحی که بشود درباره‌ی این بازی داد این باشد که یک تقلید نه چندان بد از Limbo بازی زیبایی که اخیر منتشر شده بود است.
شخصیت اصلی Pitiri نیز همانند برزخ ، پسری است که در مراحل مختلف و متفاوت باید بدود و بپرد و با استفاده از هوش و خلاقیت ، موانع را از سر راه بردارد .
با این تفاوت که اولا این بازی رنگی است نه سیاه و سفید – پس همچنان به گیرنده‌های خود دست نزنید – و دوما ، سطح گرافیکی بازی با اینکه در نوع خود قابل قبول و زیباست ولی به پای بازی برزخ نمی‌رسد اولین نشانه‌ی آن ، اجرا شدن پیتیری حتی بر روی رایانه‌های قدیمی است به خلاف برزخ که برای اجرا شدن به کارت‌گرافیک‌های قوی‌تر نیاز دارد .
شخصیت بازی دارای قابلیتهایی – از قبیل پرش ، قدرت و غیره – است که در هنگام بازی باید از آنها استفاده کند . این ویژگی ، بازی را از حالت دو بعدی ساده خارج کرده و به آن تنوع خوبی می‌بخشد .

حداقل سیستم مورد نیاز بازی:

System: Microsoft Windows XP / Vista / 7 (Tested on Windows 7)
Processor: 1.5GHz oder schneller
Ram: 512 MB oder mehr
Hd: 200 MB oder mehr
Videocard: Pixel Shader 2.0
DirectX Version: DirectX 9.0c

تصاویر زیبایی از محیط بازی:

pitiri_1_500.jpg

pitiri_favourite_screenshot_500.jpg

pitiri_04_500.jpg

darkroom.jpg

underwater.jpg

startmenue_500.jpg

آخرین ویرایش:
برای اجرا برخلاف Limbo نیازی به کارت گارفیک بالا ندارد و تقریبا روی هر سیستمی قابل اجراست.
سیستمی که لیمبو رو اجرا نکنه برای 200 سال پیشه:dبه نظر باحال میاد دانلودش کنیم(شایدم خریدمش)ببینیم چه جوریه:d

من دانلود کردم و نصبشم کردم اصلا گرافیکش جالب نیست فیزیکشم عمرن به پای لیمبو نمیرسه پاکش کردم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or