[ATTACH=full]317055[/ATTACH]
تقریبا دو هفته میشه از موقعی که من Pikmin 4 رو کامل تموم کردم
گفتم الان وقتشه یخورده در موردش بنویسم
اول این که این بازی خیلی محتوا داره
من فقط همه Area ها رو تو روز 100 درصد کردم که اولین تیک کامل کردن بازیه
ماموریت های شب هست
مدال های دندوری چلنج ها هست
ماموریت های اولیمار و خاطرات لویی هست
خلاصه اگه بخواهید به این بازی وقت بدید، خوب میتونه ازتون وقت بگیره و بازی ای هم نیست که بگی بی فکر تو خودش محتوا ریخته. رو همه این ها فکر شده. منم که دیگه وقت ندارم بیشتر از سی ساعت پای این نوع بازی وقت بذارم
[ATTACH=full]317056[/ATTACH]
مراحل آخر بازی حسابی شهید دادیم از جبهه پیکمین ها. یه سری باس های بازی واقعا پدرسگی اند
بازی کمپین اش دو بخشه. بخش اول تا موقعیه که اولیمار رو نجات می دید که 4 تا Area داره
و بخش دوم با این که داستان بازی خیلی چیز خفنی نیست ترجیح میدم اسپویل نکنم ولی در کل یه حالت Post Game طور داره این بخش کمپین. این بخش هم دو تا Area ـی مجزا داره
این 6 تا Area حسابی کت و کلفت اند و مخصوصا دوتای اخر که واسه Post Game اند تا دلت بخواد تودرتو و پر رمز و راز اند.
قبلا توضیح دادم پیکمین استایل اش چجوریه
هر روز با شخصیت ات میری تو یه ممحیط وحشی دنبال جمع کردن گنجینه و تو این کار با پیکمین ها همراه میشی. موجودات بامزه کوچولویی که به فرمان های ساده شما بی چون و چرا عمل می کنند.. شما تو هر روز علیه زمان و حیات وحش می جنگید. زمان تون محدوده چون اگه از یه مدتی بیشتر بمونید همه پیکمین های دسته تون میمیرند و حیات وحش هم که حیات وحشه. این قدر موجودات عجیب و غریب تو پیکمین ریخته که حد نداره. همین جور که می بینید فقط یه Piklopedia ـی 125 موردی برای موجودات زنده بازی وجود داره که یعنی چپ بری راست بیای بازی اگه یه چیزی توش مورد نداشته باشه تنوع دشمن هاست.
در حقیقت بازی کلا مورد خاصی نیست که توش ایراد داشته باشه. نمیدونم من سی ساعت بازی کردم. به غیر از این که فرمول گیم پلی بازی کشش اش برای سی ساعت گیم پلی یخورده کمه، دیگه واقعا نمیتونم ایراد خاصی از بازی بگیرم
اگه فقط کمپین اصلی بازی رو تموم کنید نبود باس فایت نهایی تو ذوق میزنه و ایراده.
ولی بازی تو Post Game اش یه باس فایت نهایی خداوندگاری داره که کامل از اون منظر هم جبران می کنه.
شاید اگه بخوام ایراد اساسی ای از بازی بگیرم اینه که شروع بازی خیلی دست و پا گیره. حتی برای تازه کارها هم بازی خیلی اذیته تو شروع. از یه طرف میتونم به دولوپرهای پیکمین حق بدم. کانسپت بازی ای که دارن هنوزم خیلی برای همه غریبه است ولی به نظرم می شد یه راه حل بهتر برای آموزش بازی ارائه داد.
[ATTACH=full]317062[/ATTACH]
یکی از بهترین لحظات بازی جاییه که این قدر پیکمین بنفش جمع می کنید که بتونید این غول شمش طلای وزن 1000 رو بلند کنید.
بیشتر از ایراد به نظرم بازی خیلی یکنواخت میشه. فرق داره یکنواختی با تکراری. طراحی مراحل و دشمن ها و چالش ها و... همه همیشه در حال تغییر اند. هیچ وقت بازی حس تکراری بودن نمیده.
ولی بازم بازی حس یکنواختی میده و اونم به خاطر اینه که چرخه گیم پلی بازی کشش اون 30 ساعت رو نداره و باعث میشه از دستش خسته شی. بازی خیلی خوبه و این مورد خیلی دیر اتفاق می افته ولی وقتی اتفاق می افته بازی هنوز به انتهای خودش نرسیده که مشکل سازه.
از مشکلات بازی گفتم
از خوبی هاش بگم. طراحی مراحل گادلایک
گادلایک ها.... گادلایک. همه چیز با یه دید خیلی واضح نسبت به این که پلیر باید چیکار کنه طراحی شده و بازی بدون این که دستت رو بگیره که چیکار کنی به طور شگفت انگیزی راهنمایی ات می کنه تو بازی. ساختار اوپن تر Area ها به پلیر کلی آزادی عمل میده که حس استراتژی بازی رو قوی تر می کنه
و از طرفی با ساده تر کردن معماهای Area ها و سخت تر کردن معماها تو غارها و Dandori Challenge ها، بازی به یه تعادل شگفت انگیز بین آرامش بخش بودن و هیجان انگیز بودن رسیده
لول دیزاین غارها و باس فایت هاشون یکی از یکی بهتر. هر کدوم یه مکانیک خاصی رو مد نظر قرار میده و هیچ وقت حس تکراری بودن نمیدن و در عین حال چالش خوبی هم دارند.
Dandori Battle ها هر چند از اون حالت آرامش بخش بازی می برتت بیرون. ولی میندازتت تو یکی از هیجان انگیز ترین لحظات سال از حین آدرنالین از بس باید دقیق و سریع عمل کنی و حواست به همه چیز باشه
باس فایت نهایی هم که گفتم چقدر خوبه. کاش یه چیز کوچیک تر برای کمپین اصلی هم داشتند
و این که گرافیک و موسیقی و صداگذاری بازی کلا اتمسفر خیلی گیرایی برای بازی درست کردن و با توجه به این که بازی با آنریل انجین 5 ساخته شده و شناختی که من از بازی های این انجین رو سوییچ دارم باید بگم دولوپرهای نینتندو واقعا استادن تو مهندسی گرافیک و بهینه سازی و نمیتونم تصور کنم رو یه کنسول قویتر چی از پس اینا برمیاد با توجه به استایل بی نمونه کارهاشون.
[ATTACH=full]317065[/ATTACH]
این که جعبه موسیقی های بازی اهنگ های زلدا رو پخش می کنن عالیه. این یکی Wind Mill Melody زلدا اوکارینا او تایم رو داره پخش می کنه 
خلاصه که Pikmin 4 بازی محشریه و یکی دیگه از Must Play های سوییچ ـه به نظرم و نقطه ورود خیلی خوبی برای فن های جدیده
یه سری موارد بازی یخورده روی مخ اند. ولی بازی پر سورپرایز و مکانیک های جالب و دوست داشتنی اند