Phil Spencer: پشتیبانی از بازی های تحت ویندوز را از دست داده ایم

A.R.A.$.H

کاربر سایت
titanfall-mech.png

معاون رئیس استدیوهای مایکروسافت، آقای Phil Spencer تایید کرده اند که این شرکت پشتیبانی از بازی های تحت ویندوز را از دست داده است و قول داده اند که در آینده برنامه های جدیدی را برای آن معرفی کنند.
طی مصاحبه ایشان با Shacknews گفته شده که بازی های جداگانه که برای ویندوز در دست ساخت است، بیشتر از ده سال گذشته در استدیوهای مایکروسافت می باشد. آقای Spencer می گویند:
ویندوز از اهمیت بالایی برخوردار است. شعار "یک مایکروسافت" که سر می دهیم باعث شده که به تمامی دستگاه هایی را که مایکروسافت می سازد، اهمیت می دهیم و استدیوهای مایکروسافت به عنوان استدیوی داخلی اصلی هر پلتفرم تبدیل شود. کارهای بیشتر ما را شما در ویندوز شاهد خواهید بود. هنگام عرضه Windows 8 ما 30 بازی در Windows Store داشته ایم. شاید برخی از آنها همانطور که می دانید سبک و یا کژوال باشند .... اما هم اکنون ما آن را کاملا تحت پوشش قرار داده ایم. حال ما به مواردی که به بازی های بزرگتر و بازیکنان سرسخت تر مربوط می شود نگاه می کنیم. من از این بابت هیجان زده هستم. برای ما، خودمان استدیوهای داخلی (first-party) تمامی دستگاه های مایکروسافت هستیم. اگر شما انتظار خدماتی نظیر Spotify یا Netflix را دارید، می توانید آن را بر روی هر دستگاهی که دارید، داشته باشید. برای برخی بازی ها نیز چنین خواهد بود. من فقط می خواهم یک حساب Xbox Live داشته باشم که از آن بر روی تلفن، کنسول و یا دستگاه های تحت ویندوز بهره ببرم. سپس به محتویات خود، در صفحه مناسب دسترسی پیدا کنم.

Titanfall و Project Spark دو بازی انحصاری Xbox One هستند که قرار است برای PC نیز منتشر شود.

VG247

آخرین ویرایش:
نسل شش که کنسولشون خیلی موفق نبود همه انحصاریاشو بجز فورزا رو PC پورت کردن از هیلو بگیر تا فیبل اما تو نسل هفت که موفق بودن اینکارو نکردن گویا قصد دارن تو این نسل هم افسانه ی نسل شش رو تکرار کنند:d
حالا موفقیتشون به من ربط نداره اما خبر خوش برای امثال من اینکه همون یه در صدی هم که دل دل میکردیم وان بخریم یا نه کلا کنسل شد عشق است ویندوز مایکروسافت و انویدیا

ویندوز پلتفروم دوم ماکرو هست و پتانسیل خیلی بالای داره و من جای ماکرو بود همه بازی های 360 رو برای PC هم پورت میکردم و چند بازی XBOX ONE هم بعد از مدتی برا ویندوز قرار میدادم اینجوری هر دو پلتفروم با هم رشد میکردن

ویندوز پلتفروم دوم ماکرو هست و پتانسیل خیلی بالای داره و من جای ماکرو بود همه بازی های 360 رو برای PC هم پورت میکردم و چند بازی XBOX ONE هم بعد از مدتی برا ویندوز قرار میدادم اینجوری هر دو پلتفروم با هم رشد میکردن
اینجوری 360 بیشتر ضربه میخورد تا پیشرفت . بازیایه مولتی پلتفرم که رو PC بهتر هستن حالا انحصاریایه 360 هم روش میومدن خیلی از طرفداراش کم میشد .

حقیقتش من که از همین الانشم خیلی راضی هستم کافیه یه سایتی مثل: ps army داشته باشید ببینید در روز چقدر بازی خلاقانه برای pc میاد که انصافا هم زیبا کار شدن dx11 هم که جون تازه ای به pc داددر کل من به شدت از ویندوز ماکروسافت راضیم فقط یه لطفی کنه ارم اصلیشو برگردونه

خوب اون موقع هیچ کس نمی رفت one بخره که چون بلخره روزی برای pc پورت میشدن

گفتم بعضی بازی ها مثلا همین TF
در کل می تونه مثلا بعد از 6 ماه اون بازی رو پورت کنه اینها Gears 1 رو پورت کردن هیچ مشکلی برای فروش پیش نیومد یا AW

چیزی عوض نشده ، الانم کسی نمیره one بخره :d

چرا الان که خود
Phil Spencer هست که بره بخره
:d

نه دیگه از اون که پول نمیگیرن که یه دونه بهش میدن گرچه شاید در خفا بره یه PS4 بخره چون اونو مجانی نمیدن

http://forum.bazicenter.com/thread83743/

Hellooooooo :d

اگه بازیهایی مثل 2 و 3 Gears Of War یا 4 Halo انحصارا واسه ویندوز 8 عرضه بشه باعث میشه خیلیا به سمتش کوچ کنن و فروشش خیلی افزایش پیدا می کنه!!
بازیهای مثل اینا که دیگه رو کنسولها هم قدیمی شده و عرضشون رو PC ضرری واسه بازار XOne و 360 نداره!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or