Phil Spencer :به طور یقین منتظر کنسول نسل بعد Xbox هستم!

19Rodar

کاربر سایت
XBox-One-Logo-Wallpaper-ds1-670x377-constrain.jpg

مدتها بود که بحثهای زیادی در مورد اینکه آیا این نسل پایان کار کنسولهای بازی است یا خیر وجود داشت اما مایکروسافت پاسخ این صحبتها را با تایید کردن Xbox نسل بعدی خود مشخص کرد.رئیس بخش Xbox مایکروسافت آقای Phil Spencer که معمولا با طرفداران بسیار در گفتگو است اخیرا اطلاعاتی را در مورد آینده و نسل بعد کنسول مایکروسافت منتشر کرد.در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

آقای Spencer امروز در صفحه شخصی تویتر خود به تمرکز تیم خود بر روی تعهداتی که برای Xbox one دارند اشاره کرد:
ایکس باکس وان مهمترین وسیله بازی ساخته شده توسط مایکروسافت است و تیم ایکس باکس 100 درصد تعهد میدهد که این کنسول را بهترین کنسول منتشر شده ما در تاریخ کند.

در تویت دیگر ایشان اشاره میکند که:
بازیهای لاین آپ ما در 2015،داشبورد جدید ، کنترلر elite ، پشتیبانی از بازی های X360 و Halo 5 همه و همه نمونه هایی از تمرکز تیم ماست و موارد بیشتری در 2016 داریم که خواهند آمد.

آقای Spencer به این مورد اشاره کرد که کاملا درک میکند که چرا مردم می خواهند مطمئن شوند که مایکروسافت از کنسول حمایت میکند و وقتی از ایشان در مورد اینکه آیا مایکروسافت کنسول نسل بعدی را در دستور کار قرار دارد یا خیر سوال پرسیده شد پاسخ ایشان کاملا مثبت بود:
مردم روی Xbox برنامه ریزی میکنند و دوست دارند ما همیشه از محصولات آن حمایت کنیم من این را میفهمم.هیچ مشکلی وجود ندارد و به طور حتم انتظار کنسول نسل بعد ما را داشته باشید.

Spencer همچنین اشار ای به داشبورد جدید Xbox one کرد و گفت مایکروسافت به زودی تاریخ انتشار آن را اعلام میکند.بر طبق حرفهای ایشان داشبورد جدید دارای اضافات بسیار عالی است.در مورد تاریخ پایان Xbox live برای Xbox 360 نیز ایشان اشاره کردند که هیچ پایانی وجود ندارد و مایکروسافت تازگی قابلیت پشتیبانی بازی های Xbox 360 روی Xbox one را فراهم کرده است بنابراین Xbox Live بر روی هر دو کنسول وجود خواهد داشت.

نظر شما در مورد ویژگی های آینده Xbox one و همچنین نسل بعد کنسول مایکروسافت چیست؟

منبع

آخرین ویرایش:
فقط تیترو خوندم این طوری شدم
Funny-WTF-meme-face_zpsac13ab8e-wtf-meme-funny-95.jpg
فک کردم مثل نینتندو داره وسط نسل چیزی معرفی میکنه

آخه تاجایی که میدونم نینتندو رسما تقریبا هنوز نه مشخصاتش رو گفته و نه گفته چیه تقریبا و در اصل بیشتر یه اسم رمز گفته که NX هستش و اینکه امسال ازش صحبت نمیکنه (2015 ) حتی نگفته 2016 میادش یا نه
آخرین ویرایش:
آخه تاجایی که میدونم نینتندو رسما تقریبا هنوز نه مشخصاتش رو گفته و نه گفته چیه تقریبا و در اصل بیشتر یه اسم رمز گفته که NX هستش و اینکه امسال ازش صحبت نمیکنه (2015 ) حتی نگفته 2016 میادش یا نه
اصلا nx لازم نيس بياد وي يو يادت رفته كي اومد ؟

تیتر خبر نسبت به متن خبر چیزه
کلا یه جمله گفته کنسول بعدی هست که فکر نکنم کسی فکر میکرد نیست بعد فقط همچی درباره xb1 حس اخبار مجله های زرد رو میده خبر البته نظر منه

هیچی دیگه شروع شد نینتندو با اون کنسوله........ تیره اولو شلیک کرد حالا ماکرو بهد سونی از این به بعد هر 4-5 سال یه کنسول جدید بعد یواش یواش میشه مثله بازیها هر سال یه کنسول جدید..!!!!!:| خوب مگه مریضید بابا خوب یه کنسولی وارد بازار کنید کم نیاره حداقل 6-7 سال..!!!اینکه نمیشه

@19Rodar

تیتر خبر کاملا گمراه کننده است. تیتر رو طبق منبع قرار بدید یا خبر قفل میشه.

NXE هم 12 نوامبر لانچ میشه. اعلام شد بطور رسمی.

آخرین ویرایش:
تیتر خبر اصلاح شد.

توضیح در مورد تیتر: تیتر قبلی منظور این بود که اسپینسر وجود کنسول نسل بعدی برای مایکروسافت را تایید کرد نه اینکه الان کنسول رو بخواد معرفی کنه!!

Asked whether there will be another generation for Microsoft’s consoles or not, Spencer’s answer was definitely positive: @captaingamepad I fully expect there will be.

@19Rodar

NXE هم 12 نوامبر لانچ میشه. اعلام شد بطور رسمی.

ببخشید منظور شما NX هست ؟ من در هیچ جایی ندیدم رسما اعلام بشه
عذر میخوام که سوالم مرتبط نیست خیلی در اصل

شرمنده من نمیدونستم NXE مخفف چی هستش ببخشید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or