Pgr4 به علت حجم كم Dvd ها ، محدود مي شود

BlackCat

کاربر سایت
جنگ بين DVD و Blue Ray امروز بارديگر با خبري كه از سوي Bizzare سازنده بازي PGR4 اعلام شد شدت گرفت، سازندگان بازي گفتند: به علت حجم كم DVD ها شما در PGR4 حالت هاي مختلف روز را مشاهده نخواهيد كرد و فقط يك حالت براي روز و يك حالت براي شب در نظر گرفته شده است.
بايد ديد آيا مايكروسافت واكنشي نشان مي دهد يا همچنان به تصميم خود مبني بر عرضه‌360بدون HD DVD Drive پايدار است يا حجم كم دي وي دي ها براي بازي ها مايكروسافت را تغيير مي دهد.

مایکرو به نظر من نمی تونه اچ دی رو بذاره روی کنسولش.
اخه 10 میلیون با دی وی دی گرفتن و صدای همه در میاد.
بعد اگر هم بخواد بذاره می دونه فروش اچ دی پایینه و اگر اچ دی شکست بخوره بر شکست می شه.
و مجبوره بلوری رو بذاره و این به سود سونی هست.
سونی علاوه بر این کارش به نظر من کنسول بعدی خودش رو هم تضمین کرده و در این صورت کنسول بعدی مایکرو مجبوره بلوری رو بذاره که این به نفع سونی هست.
به نظر من کار مایکرو اینجا تمومه ولی اگر بخواد یه فرمت دیگه بیاره به بازار جریان فرق می کنه.اون موقع هم فکر کنم بلوری جا افتاده و بازم شکست می خوره این فرمت.

لازم به ذكر كه هم hd dvd از محبوبيت بالاتري برخورداره هم اينكه فروش بيشتري داره اينو ديگه همه مي دونن

لازم به ذكر كه هم hd dvd از محبوبيت بالاتري برخورداره هم اينكه فروش بيشتري داره اينو ديگه همه مي دونن
اقای واکاشیزوما می شه بگید فروش کدوم فرمت بیشتر بوده.
تا اونجایی که ما چند ماه پیش خبر داشتیم هر 9 تا بلوری 2 تا اچ دی دی وی دی فروش می رفت.
حالا نمی دونم جریان چی شده.می ترسم یه چیزی بگم درست از اب در نیاد.
ممنون اقای واکاشیزوما.

اقای واکاشیزوما می شه بگید فروش کدوم فرمت بیشتر بوده.
تا اونجایی که ما چند ماه پیش خبر داشتیم هر 9 تا بلوری 2 تا اچ دی دی وی دی فروش می رفت.
حالا نمی دونم جریان چی شده.می ترسم یه چیزی بگم درست از اب در نیاد.
ممنون اقای واکاشیزوما.

)فروش فیلم های بلوری بیشتر بوده و تا الان بازار رو از 2006 حساب کنیم سهم میشه 60:40
اگر فقط 2007 رو حساب کنیم میشه 67:33

)هفته پیش که یک هفته خیلی خوب بود برای بلوری نسبت 3 به 1 بود من نمیدونم 9 به 1 رو شما از کجا اوردی چون بی معنیه

شمام لطفا شایعه نکن

این بحث PGR روی DVD هم من نمیدونم چه ربطی به فرمت وار داره که شما ربطش میدین به HD DVD vs. Blu-ray
اخه مگه HD DVD برای بازی استفاده میشه که شما توی این تاپیک مطرحش کردین؟

Yeild چی هست ؟ ممنون میشم :blushing:
GOOD LUCK

به طور مثال حساب کن از موادی که برای ساخت DVD استفاده میکنن (این اعداد برای مثال هست) به اندازه 96% میتونن ازش DVD به دست بیارن که کار کنه و خوب باشه. به این نسبته میگن yield که نشون میده چقدر یک پروسس efficient و بازدهی داره.
فعلا بازدهی بلوری ازDVD و HD DVD کمتره دلیلشم اینه تولید بلوری خیلی با DVD/HD DVD فرق داره و تازه داره شروع به پیشرفت میکنه برای همین yield ها هنوز مثل DVD/HD DVD خوب نیست و هزینه ساخت یک مدیای بلوری بیشتره. البته در مورد Blu-ray DL 50GB ها که قضیه شدیدتره و فعلا غیر از سونی که تولید کننده اصلی هست و پاناسونیک فقط یک شرکت دیگه هست که میتونه Blu-ray DL 50GB تولید کنه اونم Cinram هست. اما خب به تدریج که زمان پیش بره بهتر میشه این پروسس ها.

آخرین ویرایش:
:cheesygri
اینم از اون حرفاسا !!
شاید این بازی واسه شما زیاد مهم نباشه اما واسه اوناییکه PGR 3 رو امتحان کردن و خورش شدن مطمئنا خیلی خیلی مهمه :thumbdown
اقا شما چرا به پسته من دقت نمیکنی من کی گفتم مهم نیست گفتم اونقدر مهم نیست :punish:
در ضمن pgr3 رو خورش هستم و اولین بازیه 360 من بود
چه کس منکره اینه که این بازی خیلی خیلی مهم نیست:boxing:

:cheesygri
اقا شما چرا به پسته من دقت نمیکنی من کی گفتم مهم نیست گفتم اونقدر مهم نیست :punish:
در ضمن pgr3 رو خورش هستم و اولین بازیه 360 من بود
چه کس منکره اینه که این بازی خیلی خیلی مهم نیست:boxing:

اقا شما چرا پست من رو درست نمیخونید ؟؟
من گفتم : شاید این بازی زیاد واسه شما مهم نباشه . شما گفتی : این بازی اونقدر مهم نیست.
حالا معنی این 2 کلمه فرقی با هم داره ؟!

%99 منکرش هسن :laughing:
تازه مسئله فقط سر این بازی نیست که شما بگی چون این بازی بازی مهمی نیست پس دیگه مشکلی نیست !
بازی های تاپی که در اینده واسه X360 میخوان بیان هم کم و بیش باید با این مشکل دست و پنجه نرم کنن :mad:
خواهشا تا تاپیک بیشتر از این منحرف نشده بحث را تموم کنید. اگه حرفی هست تو P.M ;)

gears of war ke ingadr khafan bood va behtarin bazi 2006 shod 7 gig bishtar hagm nadasht
pas negarane chizi nabashid
Bluray ham mesle hd dvd faghat bara filme har chand sony nagofte

ای کاش این جمله آخری رو نمی نوشتی ( فقط یه خورده خودت به معنی اش فکر کن ببین آیا درسته یا نه ؟ )

موفق باشی

همون طور كه علي هم اشاره كرد تاپيك تكراريه ولي فعلأ نميبندمش چون يه سري بحث توش داره انجام ميشه ولي ...
از اين پست به بعد كسي راجع به اينكه شايد بازيهاي أينده روي HD-DVD بياد حرفي بزنه يه اخطار ميگيره.
وقتي يه چيزي از روز هم روشنتره ( اينكه در أينده بازيهاي X360 روي HD-DVD نخواهد اومد ) ديگه بحث كردن نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or