Pgr4 به علت حجم كم Dvd ها ، محدود مي شود

BlackCat

کاربر سایت
جنگ بين DVD و Blue Ray امروز بارديگر با خبري كه از سوي Bizzare سازنده بازي PGR4 اعلام شد شدت گرفت، سازندگان بازي گفتند: به علت حجم كم DVD ها شما در PGR4 حالت هاي مختلف روز را مشاهده نخواهيد كرد و فقط يك حالت براي روز و يك حالت براي شب در نظر گرفته شده است.
بايد ديد آيا مايكروسافت واكنشي نشان مي دهد يا همچنان به تصميم خود مبني بر عرضه‌360بدون HD DVD Drive پايدار است يا حجم كم دي وي دي ها براي بازي ها مايكروسافت را تغيير مي دهد.

خيلي راحته اگه يك dvd جواب نداد روي دو dvd عرضه ميشه .
مثلا بازي هايي بزرگي مثل halo3 كه قرار رو 2 تا dvd بياد . حالا اين بازي ما خود مايكرو هست پس كجا بود اين نگراني بزرگ ؟ ديگه براي اين فكر ميخواد ؟ خدا ديگه از اين بدتر ميشه؟!!
بعضي ها تا كي .................

فکر نکنم بشه تو دو تا دی وی دی ریخت .

چون سیستم این بازی با بازی هایی مثل هیلو 3 و بلو درگون و ... که رو چند تا دی وی دی اومدن فرق میکنه .

البته من فقط فکر میکنم ;)

مایکرو به نظر من نمی تونه اچ دی رو بذاره روی کنسولش.
اخه 10 میلیون با دی وی دی گرفتن و صدای همه در میاد.
بعد اگر هم بخواد بذاره می دونه فروش اچ دی پایینه و اگر اچ دی شکست بخوره بر شکست می شه.
و مجبوره بلوری رو بذاره و این به سود سونی هست.
سونی علاوه بر این کارش به نظر من کنسول بعدی خودش رو هم تضمین کرده و در این صورت کنسول بعدی مایکرو مجبوره بلوری رو بذاره که این به نفع سونی هست.
به نظر من کار مایکرو اینجا تمومه ولی اگر بخواد یه فرمت دیگه بیاره به بازار جریان فرق می کنه.اون موقع هم فکر کنم بلوری جا افتاده و بازم شکست می خوره این فرمت.

البته من فقط فکر میکنم
ميتوني دليلشو بگي كه چرا فكر ميكني كه نميشه روي 2 تا DVD يا بيشتر، ريخت ؟
-----------------
من نميدونم چه اشكالي داره كه يه بازي بيشتر از يه DVD بشه الان همه ي شركت ها بزور بازي ها رو يه DVD منتشر ميكنن و كلي از جزئيات بازي كم ميكنن .
از نظر بسته بندي هم مشكلي نداره ميتونن تو پك مخصوص بذارند ( مثل بازي Halo3).

خيلي راحته اگه يك dvd جواب نداد روي دو dvd عرضه ميشه .
مثلا بازي هايي بزرگي مثل halo3 كه قرار رو 2 تا dvd بياد . حالا اين بازي ما خود مايكرو هست پس كجا بود اين نگراني بزرگ ؟ ديگه براي اين فكر ميخواد ؟ خدا ديگه از اين بدتر ميشه؟!!
بعضي ها تا كي .................
توی خارج پول یک بازی 50 دلار میشه...و اگه 2 تا دی وی دی بشه میشه 100 دلار!!
حالا توی ایران هم خیلی ها هستند که سر همین 7-8 تومنش هم گله دارن و تخفیف میخوان.....

مایکروسافت خیلی بچگی کرد که HD-DVDرو نگذاشت چون هم با خرید کنسول هاش HD-DVDها فروش میرفت و سودش هم میبرد....الان میخواد چی کار کنه خدا میدونه:mad::mad::mad::mad:

ميتوني دليلشو بگي كه چرا فكر ميكني كه نميشه روي 2 تا DVD يا بيشتر، ريخت ؟
-----------------
من نميدونم چه اشكالي داره كه يه بازي بيشتر از يه DVD بشه الان همه ي شركت ها بزور بازي ها رو يه DVD منتشر ميكنن و كلي از جزئيات بازي كم ميكنن .
از نظر بسته بندي هم مشكلي نداره ميتونن تو پك مخصوص بذارند ( مثل بازي Halo3).

ببين جوادجان بازيهايي كه بصورت Racing يا sport هستند حتما بايد روي يك ديسك عرضه بشند چون اين بازيها خط مشي داستاني مشخصي ندارند و نميشه اونها رو Differ Part كرد چون اون موقع صداي همه درمياد خود شما هم تصورش رو بكن كه به اصطلاح تو يك بازي ريسينك براي يك مرحله بايد يك ديسك رو بزاري اما براي مرحله ديگه مجبور هستي ديسك ديگه بزاري پس اين فرض غلط هست.

اين و كدوم سايت اعلام كرده؟؟؟؟
بابا بي خيال ديگه!!!
مايكرو كلي حال داده ديسكاش براي ما ارزونه!
چرا گله مي كنين!
حالا روز و پب نداشته باشه!براي همشون!چيزي نميشه!كه خودشون خوب مي دنن!چي كار مي كنن!
بي خودي گير داديد بهش!
بزاريد بازي عرضه شه!
خوده مايكرو اعلام نكرده؟؟؟؟يا تاييد كرده اين موضوع رو!!

اينو قبول دارم
ولي سعيد جان بازي هاي ديگه چي يعني اونا رو هم نميشه رو2 DVD عرضه كرد

چرا اما ببين اين قضيه عرضه كردن بازي بروي 2 تا DVD يا بيشتر مخصوص بازيهايي هست كه روند خطي و داستاني مشخصي دارند مثل بيشتر بازيهايي اول شخص يا سوم شخصي كه ما شاهد اون هستيم اما قضيه به اين سادگي ها نيست چون اين مساله نياز به يك هماهنگي و مشورت طولاني بين Developer و Publisher داره و هر ناشري سياست خاص خودش رو داره .

واقعا لعنت به این ماکروسافت من از این روز ها می ترسیدم که بر سر این کنسول دوست داشتنی بیاد که اومد
می دونستم این کم حجم بودن براش گرون تموم میشه
خدا کنه بازی هاشو رو Hd بزنه من همین الان می رم Hd Dvd می گیرم البته اگه بازی هاشو رو HD بزنه

می گم این سوال به این تاپیک ربطی نداره ولی می خوام بگم به نظر شما مایکرو برای کنسول بعدیش چه فرمتی رو می ذاره برای دیسکهاش ؟

الکی زود قضاوت نکنین :evil::praying:
اگه اگه عمو بیلی ساره بونه پس می دونه پولشو کجا بخوابونه:laughing:
1.میدونین اگه با hd dvd میداد کنسولش نصف الان هم نمیفروخت :eek:
2.حدود 99% کسایی که 360 دارن به خاطره پول سیدی هاشه:love:
3.حدود 99% کسایی که ps3 دارن از قیمت سیدی نا راضین:hurted1::ranting:
4.یعنی اگه با hd dvd میداد الان (حد اقل ایران) کسایی که کنسول نسل بعد داشتن 2% بودند:shrewd:
5.فعلا هم pgr اون قدر عنوان مهمی نیست که بخوان تو 2سی دی بدنش بیرون:thumbdown
6.halo رو که می بینید رو 2سیدیه ابر بازیه نه بازی :groupwave:
7.بنابرین ناراحت نباشید که بازی های بعدی همشون اینطوری باشه:gathering:

الکی زود قضاوت نکنین :evil::praying:
اگه اگه عمو بیلی ساره بونه پس می دونه پولشو کجا بخوابونه:laughing:
1.میدونین اگه با hd dvd میداد کنسولش نصف الان هم نمیفروخت :eek:
2.حدود 99% کسایی که 360 دارن به خاطره پول سیدی هاشه:love:
3.حدود 99% کسایی که ps3 دارن از قیمت سیدی نا راضین:hurted1::ranting:
4.یعنی اگه با hd dvd میداد الان (حد اقل ایران) کسایی که کنسول نسل بعد داشتن 2% بودند:shrewd:
5.فعلا هم pgr اون قدر عنوان مهمی نیست که بخوان تو 2سی دی بدنش بیرون:thumbdown
6.halo رو که می بینید رو 2سیدیه ابر بازیه نه بازی :groupwave:
7.بنابرین ناراحت نباشید که بازی های بعدی همشون اینطوری باشه:gathering:

کسایی که پلی استیشن 3 دارن از قیمت ناراضی باشن...از کیفیت محصول و کمبود جا اعصابشون خوردنمیشه.....
HALO3داره روی 2 دی وی دی میادGOW2رو چندتا؟؟؟
PGRهم شاید برای شما بازیه مهمی نباشه ولی برای دوستداران سبک ریسینگ خیلی مهمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or