M MANIX کاربر سایت Oct 13, 2007 #2 رضا جان خودت مقايسه كردي ؟؟؟ چه طوري همچين تلوزيونه عتيقه ي كه حتي فلت نسيت اي تصوير رو داده شايد من اشتباه ميكنم.
رضا جان خودت مقايسه كردي ؟؟؟ چه طوري همچين تلوزيونه عتيقه ي كه حتي فلت نسيت اي تصوير رو داده شايد من اشتباه ميكنم.
old_snake کاربر سایت Oct 13, 2007 #5 نوشته شده توسط Emin3mzizou: علیرضا شوخی نکن :biggrin1: بیشتر... شوخی نمیکنم زیاد فرق ندارن / یکم جاده تو 4 بهتر شده ! رضا جان خودت مقايسه كردي ؟؟؟ چه طوري همچين تلوزيونه عتيقه ي كه حتي فلت نسيت اي تصوير رو داده شايد من اشتباه ميكنم. بیشتر... نه / یه وبلاگ مقایسه کرده , که اتفاقا وبلاگ خوبی هم هست
نوشته شده توسط Emin3mzizou: علیرضا شوخی نکن :biggrin1: بیشتر... شوخی نمیکنم زیاد فرق ندارن / یکم جاده تو 4 بهتر شده ! رضا جان خودت مقايسه كردي ؟؟؟ چه طوري همچين تلوزيونه عتيقه ي كه حتي فلت نسيت اي تصوير رو داده شايد من اشتباه ميكنم. بیشتر... نه / یه وبلاگ مقایسه کرده , که اتفاقا وبلاگ خوبی هم هست
old_snake کاربر سایت Oct 14, 2007 #7 نوشته شده توسط prancE 3: نور بردازی ها و تکسچر ها توی 4 خیلی بهتر شده بیشتر... بایدم بهتر بشه / اصلا نباید بشه دو شماره ی بازی رو با هم مقایسه کرد ! شما هم میگی بهتر شده .
نوشته شده توسط prancE 3: نور بردازی ها و تکسچر ها توی 4 خیلی بهتر شده بیشتر... بایدم بهتر بشه / اصلا نباید بشه دو شماره ی بازی رو با هم مقایسه کرد ! شما هم میگی بهتر شده .
SLASH1 کاربر سایت Oct 14, 2007 #8 من خودم دوتا نسخه رو دارم خيلي گرافيكاشون با هم متفاوته نسخه ي سوم اصلا گرافيك نداره برعكس شماره چهارمش(البته زمان خودش داشت) اين عكسا هم تابلوئه با دوربين گرفته شده
من خودم دوتا نسخه رو دارم خيلي گرافيكاشون با هم متفاوته نسخه ي سوم اصلا گرافيك نداره برعكس شماره چهارمش(البته زمان خودش داشت) اين عكسا هم تابلوئه با دوربين گرفته شده
Gartall کاربر سایت Oct 14, 2007 #9 اقا بالاخره هركي اين مقايسه را انجام داده رو تلويزيونهاي صفحه گرد انجام داده :biggrin1: