Pgr 4 نهایت گرافیک و سرعت در 60 فرم!

rezaigi2004

کاربر سایت
بعد از عرضه Forza Motorsport 2 هم اکنون Bizarre Creations سازنده pgr4 دوباره بازگشت که next high profile racing را برای X360 روانه بازار کند.
در E3 طی سوال یکی از خبر نگاران از مسئولین این کمپانی مبنی بر اینکه آیا بازی 30 FPS اجرا میشود یا 60 FPS ?

جواب از سوی مسئولین Bizarre Creations اینطور دریافت شد:

ما در این مورد خیلی بحث و تبادل نظر کردیم و بین 30 و 60 فرم تست و مقایسه کردیم..
در هر دو مورد به مشکل بر نخوردیم اما اگر بازی در 30 فرم اجرا شود امکانات و مزیت های زیادی را برای افکت های بیشتر بازی در اختیار ما میگذارد ولی تا حد توان و بیشترین فکر ما اجرا بازی در 60 فرم میباشد که هم اکنون بازی بر این پایه در حال ساخت میباشد.

pgr4hw1.jpg

به جان عزيزم من تا به حال بازي با اين قدرت و توانايي نديده بودم!!!!
اصلا حركات بدن و دست و موتور رو ببينين ديگه قطرات بارون توش گم ميشه!

اخ اخ این که خیلی بد شد؟یعنی اونای که ps3 دارن فقط kill zone 2 بازی کنن؟:biggrin1:
و البته یادی هم از سالار بازیهای ماشین سواری یعنی Gran Turismo و نسخه بعدیش GT5 بکنیم بد نیست !

و البته یادی هم از سالار بازیهای ماشین سواری یعنی Gran Turismo و نسخه بعدیش GT5 بکنیم بد نیست !

بله حتمان وقتي داريم با موتور توي پيست دور ميزنيم و شاخ بازي در مياريم براي حريفهاي ديگه
(مطابق trailers) ميگيم آخي ، حيوونكي GT كه موتور نداره !!!!:laughing::cheesygri:laughing::cheesygri

بله حتمان وقتي داريم با موتور توي پيست دور ميزنيم و شاخ بازي در مياريم براي حريفهاي ديگه
(مطابق trailers) ميگيم آخي ، حيوونكي GT كه موتور نداره !!!!:laughing::cheesygri:laughing::cheesygri
همچین میگی آدم فکر میکنه گذاشتن دو تا موتور توی بازی کار حضرت فیله ! من خودم ارادت خاصی به سری PGR دارم و از اولین نسخه ش هم دوستش داشتم ولی نمیتونم با این قضیه کنار بیام که موتور و ماشین توی این بازی با هم مسابقه بدن ! حالا هرکی نظری داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or