Pgr 4 برای Pc

rezaigi2004

کاربر سایت
بله!

دیگه ماکروسافت کاریش نمیشه کرد:biggrin1:

Bizarre Creations در اعلام خبری به خبرگذاری CVG اعلام کرد PC توانایی اجرای این بازی را دارد و نیز خود ما توانایی ساخت این بازی را برای PC میبینیم اما با توجه به اینکه این بازی انحصاری برای X360 میباشد تمام تصمیمات نهایی بر عهده ماکروسافت میباشد که این بازی را برای PC بسیازیم یا نه!

logo.jpg

آخرین ویرایش:
بله!

دیگه ماکروسافت کاریش نمیشه کرد:biggrin1:

Bizarre Creations در اعلام خبری به خبرگذاری CVG اعلام کرد PC توانایی اجرای این بازی را دارد و نیز خود ما توانایی ساخت این بازی را برای PC میبینیم اما با توجه به اینکه این بازی انحصاری برای X360 میباشد تمام تصمیمات نهایی بر عهده ماکروسافت میباشد که این بازی را برای PC بسیازیم یا نه!

logo.jpg
خدا کنه برای PC نیاد . :biggrin1:

X360 گرفتیم دلمون خوش بود 4 تا بازی انحصاری داره . :-"

اينا همش به خاطر پيتر مور بود و اون ويستاي لعنتي:(
اميدوارم اين مدير جديد حداقل يه خودي نشون بده چهار تا كار درست و حسابي انجام بده:cool:

بعضی از بازیهای ایکس باکس 360 برای pc هم می اید .به نظر من خیلی خوبه حداقل اونا که pc دارند می تونند سرگرم بشن.ای کاش کنسول های دیگه هم همینطور باشن ;)

آخرین ویرایش:
خيلي حسودين ما 1 مليون داديم تقريبا تمام بازي هاي X360 رو بازي ميكنيم تازه Crysis و هم بازي ميكنيم با موس هم بازي ميكنيم حالشم ميبريم شما دستگاهتونو خنك كنين :laughing::cheesygri

اينجا صحبت حسودي و بد يا خوب نيست . كنسولها يكي مزاياي بزرگشون نسبت به pc اينكه بازي انحصاري زياد دارن .
ولي خدا را شكر :evil: ديگه اين مزيت داره از بين ميره و شركت سازنده ها فقط دنبال پول بيشتر هستند .
من نميدونم هدف مايكرو از ساختن xbox چي بود ؟ بنظرم فقط براي پارو كردن پول بيشتر .
بنظرم مايكرو اشتباه كرده اگه از اول روي ويستا كار ميكرد و ميگفت كه كنسول نسل بعد من ويستا هست فكر كنم از اين بيشتر موفق بود ميتونست خيلي بازي هاي بزرگي را روي اين سيستم عامل بياره كه اورده مثل crysis , alanwake , bioshock , و الان هم pgr4 و چند مورد بزرگ ديگه .

اينجا خيلي از ادمها دو دل هستند كه برن xbox360 بخرن يا pc+ويستا .

خريد xbox360 = قيمت مناسب و بازي هاي خوب

خريد pc= قيمت بيشتر ولي قدرت بيشتر در اجراي بازي .

انواع و اقسام گيمر تو دنيا پيدا ميشه كه گرافيك بالا را دوست دارن يا دلشون ميخواد بازي هاي fps را حتما با ماوس انجام بدن سيستمشون قابليت بروزرساني داشته باشه كه اين گونه اشخاص براشون خريد pc بهتره .

ولي به نظر من بازي هاي ورزشي و ريسينگ و سيستم مبارزه اي بيشر با دسته حال ميده و بازي هاي سوم شخص هم ماوس و دسته يه برتري هايي نسبت بهم ديگه دارن .

الان اين نقاط را بالا بايد در نظر داشت و انتخاب كرد كنسول يا pc كه بازم كار سختي :laughing:

ولي اگه نظر منو بپرسين چند سال ديگه عمر pc براي بازي كردن به پايان خواهد رسيد براي اينكه فكر كنم قدرت xbox3 حداقل 4 برابر xbox360 خواهد بود و قدرت ps4 هم در مقابل ps3 همينطور . حالا ه نميدونم ديگه نيازي خواهد بود بيشتر از اين براي بازي ها ر خرج كرد و قدرت بيشتري بدست اورد ؟ بنظرم اصلا !!

آخرین ویرایش:
ولي اگه نظر منو بپرسين چند سال ديگه عمر pc براي بازي كردن به پايان خواهد رسيد براي اينكه فكر كنم قدرت xbox3 حداقل 4 برابر xbox360 خواهد بود و قدرت ps4 هم در مقابل ps3 همينطور . حالا ه نميدونم ديگه نيازي خواهد بود بيشتر از اين براي بازي ها ر خرج كرد و قدرت بيشتري بدست اورد ؟ بنظرم اصلا !!
این حرف کامل نمیشه گفت درست باشه. مثلا شما PS3 رو با PS2 مقایسه کنید. از نظر قدرتی در فاصله ای از هم قرار دارن که اصلا جای مقایسه باقی نمی مونه. ولی همچنان PC بالاترین قدرت رو داره. PS4 یا XBOX3 هم بیاد باز هم PC از نظر قدرتی توانایی رقابت با کنسول هارو داره. البته مسئله دیگه هم میمونه که ممکنه کنسول های بعدی بر پایه Mouse و Keyboard ساخته بشن و اگه اونجوری بشه که دیگه اون کنسول = PC و دیگه فرقی نمیکنه که PC از دور بره کنار یه هنوز بمونه.

این حرف کامل نمیشه گفت درست باشه. مثلا شما PS3 رو با PS2 مقایسه کنید. از نظر قدرتی در فاصله ای از هم قرار دارن که اصلا جای مقایسه باقی نمی مونه. ولی همچنان PC بالاترین قدرت رو داره. PS4 یا XBOX3 هم بیاد باز هم PC از نظر قدرتی توانایی رقابت با کنسول هارو داره. البته مسئله دیگه هم میمونه که ممکنه کنسول های بعدی بر پایه Mouse و Keyboard ساخته بشن و اگه اونجوری بشه که دیگه اون کنسول = PC و دیگه فرقی نمیکنه که PC از دور بره کنار یه هنوز بمونه.

من منظورم اين نيست كه pc از xbox3 و ps4 قويتر نخواهد شد . خوب اين كاملا مشخصه كه با گذشت زمان همه چي قويتر ميشه .

ولي شما اينو در نظر بگيريد الان كارت گرافيكي 8800 كه چنين قدرتي را از خودش نشون ميده و به گفته nvidia بازي كرايسيس تنها از نصف قدرت اين كارت گرافيكي استفاده كرده و الان هم ميبيني كه بازي كراسيس تصاويري را به نمايش ميزاره عين واقعيت هست يا بازي هايي بزرگي مثل rage كه با اون عظمتش ميخواد روي xbox360 و ps3 اجرا بشه .
گذاشته از اين حرفها شما اين را حساب كنيد كه اگه 3 يا 4 سال بعد بخواد xbox3 و ps4 بياد قدرت اين كنسولها از نظر گرافيكي چند برابر كارت گرافيكي 8800 خواهد شد ؟!

خوب الان تصور اين را بكنيد كه از اين قدرت كنسولها اينده چه تصاويري كه نميشه ايجاد كرد .

من فكر نكنم كه در ان زمان كسي دلش بخواد گرافيك بيشتر داشته باشه دليلش كاملا مشخصه .

تنها برتري pc فقط ميمونه ماوس و كيبورد . فكر نكنم ديگه اين همه مهم باشه .
هرچند بگفته ي شما هم مگر اينكه كنسولها بخواد از ماوس و كيبورد استفاده كنند. اينم يكاري نيست كه نشدني باشه .

خيلي حسودين ما 1 مليون داديم تقريبا تمام بازي هاي X360 رو بازي ميكنيم تازه Crysis و هم بازي ميكنيم با موس هم بازي ميكنيم حالشم ميبريم شما دستگاهتونو خنك كنين :laughing::cheesygri

مي بخشيد خارج از تايپيك هست اما واقعا بايد اينو گفت
pgr3
pgr4
dead rising
saint row
dead or alive4
halo3
halo wars
guitar hero2
rock band
burnout
residen evil4
gears of war2
smack down
forza2
gta4
fable2
too human
virtua fighter

كلي ديگه هم هست كه برا كامپيوتر نمي ياد زياد خوشحال نباش
بعدشم خودت داري مي گي 1 مليون دادي در حالي كه من 450 دادم اين در حالي هست 360 من الان 380 مي خرن اما سيستم تو رو الان 400 تومنم نمي خرن:laughing:
اون موس و كيبوردم توي بازي ماشين سواري و ورزشي بازم جواب مي ده:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or