pes7 vs fifa 08

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

danijon_2006

کاربر سایت
دوستان سلام دیدم تو بخش اخبار طرفداران این دو بازی دارن با هم شدیدا کل کل میکنن گفتم برای به بیراهه کشیده نشدن قسمت اخبار این تاپیک رو تو این بخش بزنم تا به مقایسه ی فیفا 2008 و پیس 7 بپردازیم البته شاید الان که حدود 2 ماه تقریبا به عرضه ی هر دو مونده قضاوت زود باشه ولی به هر حال تصاویر و ویدئو های منتشر شده از هر دو بازی مسائل زیادی رو روشن میکنه
 
آقا خیلی ممنون که این تاپیک رو زدی.
ولی چرا PES7؟ الان داره 8 میاد.:confused:
 
سلام
من به عنوان کسی که قبلا هر روز فیفا بازی میکرد و الان هر روزداره pes بای میکنم نظرم فقط روی pes هست . چون تجربه فیفا رو هم دارم میگم که فیفا از لحاظ گرافیک کمی بهتره ولی از لحاظ گیم پلی که رکن اصلی بازی فوتباله هنوز خیلی مونده به pes برسه.
یا علی مدد
 
من به عنوان کسی که قبلا هر روز فیفا بازی میکرد و الان هر روزداره pes بای میکنم نظرم فقط روی pes هست . چون تجربه فیفا رو هم دارم میگم که فیفا از لحاظ گرافیک کمی بهتره ولی از لحاظ گیم پلی که رکن اصلی بازی فوتباله هنوز خیلی مونده به pes برسه.

آقای Hassan_110شما Gameplayرو در چه چیزی می بینید؟
در منوها؟
در کنترل بازی؟
در چه چیزی؟ بگید تا من به شما بگم.

فقز تورو خدا Fan boyبازی در نیارید.
ممنون.;)
 
سلام
شما بجای اینکه بگی که فن بوی بازی در نیارم اول یه نگاه بنداز ببین من تو این همه وقت که تو این سایت عضو بودم و حدود 900 تا پستی که دادم یه جا فن بوی بازی در آوردم یا نه ؟
در ضمن من گیم پلی رو تو کنترل بازی و جذابیتی که بازی به گیمر منتقل میکنه میبینم. یاده زمانی که فیفا ازی میکردم (از 2005 تا 2007) بعد از یه هفته که بازی رو روی world class انجام میدادم دیگه بازی برام جذابیتی نداشت چون تو هر بازی 5 یا 6 تا گل به هر تیمی که جلوم بود میزدم . بعضی وقتا از وسط زمین یه گلایی میزدم که خودم از گلی که زدم اعصابم خورد میشد و به خودم میگفتم مگه میشه آدم از این منطقه از زمین هم گل بزنه در حالی که دروازبان کاملا هوشیاره. خلاصه درسته گرافیکش خیلی خوب بود ولی شباهتش به فوتبال واقعی خیلی کم بود .
ولی الان که دارم pes بازی میکنم فهمیدم که بازی فوتبال یعنی چی؟ هنوز که هنوزه بعد از چندماه دارم روی درجه نرمال بازی میکنم و جرات نمیکنم بازی رو ازرو نرمال روی هارد بذارم . دیگه تاپ اند که جای خود داره . و از اون گلای غیر واقعی هم که تو فیفا میزدم خبری نیست . خلاصه بگم پدرم در میاد که یه تیم رو ببرم . و اینکه شما بتونی به سختی بر یه تیم پیروز بشی یعنی جذابیت.
یا علی مدد
 
من هم چند سال پیش فیفا باز بودم تا اینکه Pes برای Pc اومد
کیلویی نمیگم فقط برای روشن شدن موضوع به این دو نکته ای که الان به ذهنم میرسه اشاره میکنم
توی فیفا حرکت بازیکن ها خیلی سریع هست ( منظورم سرعت بازی نیست ) یعنی حرکت قبلیشون روی حرکت بعدیشون اثر چندانی نداره
نکته دوم هم فیزیک توپ هست که اصلا طبیعی نیست

اگه نظر سنجی میزاشتید خیلی بهتر میشد
دانیال خودت با کدوم حال کردی ؟
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or