pes14 فیفا را کنار خواهد زد

hosein me

کاربر سایت
20130312_pes_2013.jpg

درود
Kei Masudaتهیه کننده pes14 بیان کرد که نسخه جدید PES 2014 با امکانات جدید fifa14را کنار خواهد گذاشت.
مقصد و هدف کلی تیم سازنده این هست که شما با تیم مورد علاقه یتان برنده شوید .اگر این اتفاف روی دهد pesبا fifaاختلاف زیادی پیدا خواهد کرد .یکی از اصلی ترین مشکل در قدیم باز ی کردن انلان بود با تغییر
biggrin1.gif
نسل eaموتور بازی را عوض کرد موتور بر پایه موتور کنسول ps2نوشته شده بود که مقداری موتور را بهینه کردیم و همچنین هوش مصنوعی را بهینه کردیم
اما حالا باموتور جدید FOX Engine و barycentr physics ،کنترل بسیار روان تر و تکنیک های زیادتر و ...............این بازی پیشرفتهای زیادی خواهد داشت
به نظر شما کونامی برای پشت سر گذاشتن فیفا چه کاری خواهد کرد ؟

منبع

آخرین ویرایش:
PES یه سری مشکلات تکنیکی و فنی داره که با عوض شدن موتور بازی شک ندارم درست میشه :bighug:

ولی از اون طرف یه سری مشکلات مدیریتی داره !! که اون ها رو نمیدونم چیکاریش میخوان بکنن!؟!!:-?

ها راستی کنار زدن هم کاری نیست که با یه نسخه بشه انجامش داد ، 2-3 سالی زمان میبره :دی

من حس میکنم کونامی در طول یک سالی که فرصت داره، عوض خلاقیت در بازی‌سازی، توی شعارهای سالانش خلاقیت نشون میده و سال به سال با شعار جدیدتر و متفاوت‌تری وارد میدان میشه.

اون وقت این وسط لیسانس لیگ های اروپایی رو می خوان چیکار کنند بزرگ ترین برتری FIFA نسبت به PES همین لیسانس لیگ های مختلف اروپایی هست b-)

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده....

تو همین احوالات سیر کردین که فیفا چهارچرخ از رو PESتون رد شد دیگه...سرتون به کار خودتون باشه باو!!

اینا فکر کردن فیفا هم دست رو دست میزارهو پیشرفت نمیکنه؟؟:|.البته دوست دارم حداقل امسال یه pes خوبی بیاد وما هم به ارزوی چندین ساله برسیم:d

به نظرم اگه ژاپنی ها بخوان میتونن.ضمن اینکه خلاقیت هم دارن و گیم پلی سری PES متفاوت از fifa هست و کمی سرعتی تره پس میتونن با نواوری و نکات جدید بازیشون رو به دوران اوج برگردونن.

Kei Masudaتهیه کننده pes14 بیان کرد که نسخه جدید PES 2014 با امکانات جدید fifa14را کنار خواهد گذاشت.

یحتمل یکی از این امکانات جدید اضافه شدن جام باشگاه های آسیا هستش !:d

کونامی :ما موتور را فلان ما گرافیک را فلان ما فلان و ما فلان و اما من در موقع خوندن این مطالب و فجایع 8-|:|

فیفا : we got new features like Pure shot where players can adjust the way they want to shoot and the body control
و همین یک جمله باعث شد ما بیایم تهران فیفا بازی کنیم:x:) به این میگن هایپ نه اون عزیز دل کونامی عزیزم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or