تا الان 90 درصد کسایی که اینجا پست دادن از 1998 تا 2011 بازی میکردن و به بعدش فیفا رو شروع کردن!
این نشونه چیه؟؟؟
نشونه اینه که کونامی رسما گند زده به این نسخه ها جدیدش!
بندم دقیق همینطوری بودم! از 1998 که بچه بودم! یادم میاد اون Winning Eleven رو داشتم بازی میکردم! بعد تا 2011 هر کی حرف فیفا میزد دور همی یک لیچار خوشگل بارش میکردیم!
دقیق از سال 2010 که من خواستم برم FIFA 11 رو از مغازه سر کوچمون بخرم هی بچه ها میگفتن خاک بر سرت! فیفا اصلا ارزش پول دادن نداره! فیفا آشغاله! فیفا مضخرفه! نرو! منم گوش نکردم رفتم خریدم!
دقیق بعد چند روز که بازی میکردم بیماری فیفا واگیر دار شد! تمام بروبچه هایی که دور همی از بچگی PES بازی میکردیم کم کم خوره فیفا شدن و PES رو انداختن بیرون!
الان جلوشون اسم PES میاری بهت میخندن! ( درست مثل همون فیفا ـی که 5-6 سال پیش بهش میخندیدیم )
من کلی فامیل دارم که از بچگی PES بازی میکردن و هیچ بازیی غیر از PES نمیزدن! که یک سریشون 2011 انداختنش بیرون و یک سری هم 2013 فهمیدن FIFA چیه!
الان هر چی تو فامیل میگردم یک PES باز پیدا کنم! یک نفر پیدا نمیشه! همه فیفا باز شدن! خدایی دم EA Sport گردم ! چجوری تونست جلو بزنه!
خداییش اگه امسال بخواد کونامی چیز بد بده یا در حد فیفا نباشه و یا بخواد نسخه های 2015-2016 ـو ... رو کپی قبلی بزنه رسما دیگه اسم PES رو هم فراموش میکنم