Pes or Fifa

PES or FIFA

• مجموع رای دهنده‌ها
    86

parsa20

کاربر سایت
سلام.دراین تایپک قصد دارم کاربران محترم هم در نظرسنجی شرکت کرده وهم اگرنظری دارند بیان کنند<درموردنسخه ی2014ایندوبازی>

آخرین ویرایش:
من از سال 97 سری بازی های Pes رو بازی میکردم. البته اون موقع اسمش wining eleven بود.
و تا سال 2011 هم همه ی شماره هاشو بازی کردم. یعنی حدود 14 سال
ولی سال های 2012 و 2013 رو فقط فیفا بازی کردم.
pes چندین ساله که هیچ پیشرفتی نمیکنه. ولی فیفا تو این چند سال خیلی پیشرفت کرده و یه شبیه ساز کامل شده
امیدوارم Pes به روز های اوجش برگرده و ما فن های قدیمی رو دوباره برگردونه طرف خودش
خدا کنه این نسل طوری بشه که تصمیم گرفتن برا خریدن یکی از اینها خیلی سخت باشه. یعنی هردو در یک حد باشن

pes2009 خوب بود از اون به بعد اصالتشو از دست داد خواست خودشو شبیه فیفا کنه غار غار خودشم یادش رفت پیرن و پرچم خیلی از تیماش الکیه دیگه حال نمیده ولی فیفای قبل از 2011 هم خوب نیس

چندساله آرزوبه دل موندمpes روبدون نیازبه پچ ببینم.منظورم همون پچی که واسه رفع ماتی تصویرودرست شدن نشان تیم هاو...بایدنصب کنی.

من از وقتی یادم میاد pes بازی می کردم و از فیفا هم خیلی بدم میومد,ولی الان سه چار ساله فیفا واقعا داره خوب کار میکنه ولی pes غیره قابله تحمله!
pesبازی کردن باسه فیفا باز ها مثله یک شکنجه ست حده اقل باسه من که اینجوریه
اینو منی دارم میگم که هنوز ترکیب دکمه هام(شوت و سرعت و اینا) رو فیفا مثله pes ه.

Sent from my X10i using Tapatalk 2

تا الان 90 درصد کسایی که اینجا پست دادن از 1998 تا 2011 بازی میکردن و به بعدش فیفا رو شروع کردن!
این نشونه چیه؟؟؟
نشونه اینه که کونامی رسما گند زده به این نسخه ها جدیدش!
بندم دقیق همینطوری بودم! از 1998 که بچه بودم! یادم میاد اون Winning Eleven رو داشتم بازی میکردم! بعد تا 2011 هر کی حرف فیفا میزد دور همی یک لیچار خوشگل بارش میکردیم!
دقیق از سال 2010 که من خواستم برم FIFA 11 رو از مغازه سر کوچمون بخرم هی بچه ها میگفتن خاک بر سرت! فیفا اصلا ارزش پول دادن نداره! فیفا آشغاله! فیفا مضخرفه! نرو! منم گوش نکردم رفتم خریدم!
دقیق بعد چند روز که بازی میکردم بیماری فیفا واگیر دار شد! تمام بروبچه هایی که دور همی از بچگی PES بازی میکردیم کم کم خوره فیفا شدن و PES رو انداختن بیرون!

الان جلوشون اسم PES میاری بهت میخندن! ( درست مثل همون فیفا ـی که 5-6 سال پیش بهش میخندیدیم )
من کلی فامیل دارم که از بچگی PES بازی میکردن و هیچ بازیی غیر از PES نمیزدن! که یک سریشون 2011 انداختنش بیرون و یک سری هم 2013 فهمیدن FIFA چیه!
الان هر چی تو فامیل میگردم یک PES باز پیدا کنم! یک نفر پیدا نمیشه! همه فیفا باز شدن! خدایی دم EA Sport گردم ! چجوری تونست جلو بزنه!

خداییش اگه امسال بخواد کونامی چیز بد بده یا در حد فیفا نباشه و یا بخواد نسخه های 2015-2016 ـو ... رو کپی قبلی بزنه رسما دیگه اسم PES رو هم فراموش میکنم :)

من از pes برای تنها یک ویژگی منحصر بفردش خوشم می یاد (از قدیم تا 2013) اینه که کنترلش خیلی جمع و جوره
یعنی اگه تکنیک های خاصش رو کنار بزاریم کنترل بازیکن و پاس کاریش خیلی دم دست تره اما فیفا خیلی سخت شده مثلا xavi هم دستت باشه اندازه یک بازیکن معمولی پاس کاری می کنه و وقتی به حرکت بازیکناش نگاه می کنی فک می کنی که بازی sims سری فوتبالیش رو ریختی یکم اندازه بدنشون ناقصه اما چندین مزیت هایی داره که pes به گردش نمی رسه

به نظر من pes برای بازی 1 بار تو هقته مناسبه چون خیلی تکراریه هیچ مزیتی برای بازی پشت سر هم نداره فک کنم 5 ساعت بیشتر گیم پلی نداشته باشه

یه سوال داشتم.باتوجه به سیستم موردنیازfifa14کسایی که در13بازیشون لگ داشت،تو14هم لگ داره یانه؟ کاش فیفا به اینم توجه کنه که مثل بیشتر بازی هاکه توجهشون بیشتربه گرافیکه باشه نه سی پی یو.

امسال konami یه PES بهتون تحویل میده که همه ی بازی های ورزشی رو فراموش میکنید و اصن دیگه توجهی به لایسنس تیم ها نمیکنید...
امیدواریم!
خداییش یک چیزی در حد PES 6 بده ما راضییم!

ولی هر شرکتی نمیتونه به این راحتیا FIFA رو شکست بده!

الان من با این امکانات فیفا اینقدر انس گرفتم که دیگه PES واسم هیچ ارزشی نداره! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or