من اصلا با نورپردازی و مدل ها حال نکردم.توی X اعلام می کردن خیلی سنگینتر بود، مارکتینگشون همیشه افتضاحه ولی این به اصطلاح نمایش اوج لودگی بود
دیشب اینقدر مشغول تایپ حین نمایش بودم که خیلی بهش توجه نکردم.من اصلا با نورپردازی و مدل ها حال نکردم.
اینطوری پیش بره حتی از P3R هم بی روح تر از آب در میاد.
هرچند اون بازی خودش از نظر بصری بی روح بود.
Unreal Engine اصلا بدرد پرسونا نمیخوره.دیشب اینقدر مشغول تایپ حین نمایش بودم که خیلی بهش توجه نکردم.
چرا اینقدر همه چی تو این ریمیکها آبیه؟
دقیقا مثل 3R
جدای از این فکر کنم مایکروسافت به سگا گفته اگه تریلر ندین باهاتون قهر میکنم.
خب وقتی چیزی برای نمایش ندارین این چه وضع معرفیه؟
آخه UE که خودش اتومات این طراحی یا نورپردازی و... رو خلق نمیکنه.Unreal Engine اصلا بدرد پرسونا نمیخوره.
بحث پرسونا ۳ ریلود شد. من ۵ رو خیلی دوست داشتم. ۴ هم بدک نبود. ۳ رو همه میگفتن فوق العادست و خیلی خفنه و اینا. وقتی ریلود اومد رفتم سراغش ولی نتونستم اصن باهاش ارتباط بگیرم. همه چیز رو برای عالی بودن داره ولی انگار ازشون استفاده نمیکنه. تو ۴ و ۵ اعضای تیم سوشال لینک داشتن که باعث میشد بهشون اهمیتی بدی تو ۳ فقط دخترا سوشال لینک دارن که همونا هم دیر باز میشن و فایده ندارن. سر همین یه سری از لحظاتی که بازی میخواد احساسی باشن اون اثری که باید رو نمیذاره. اون سوشال لینک بازی آنلاین با معلم یا اون همکلاسیه بیشتر بهم حال داد و اونا بیشتر اهمیت پیدا کردن تا اعضای تیم خودم.دیشب اینقدر مشغول تایپ حین نمایش بودم که خیلی بهش توجه نکردم.
چرا اینقدر همه چی تو این ریمیکها آبیه؟
دقیقا مثل 3R
جدای از این فکر کنم مایکروسافت به سگا گفته اگه تریلر ندین باهاتون قهر میکنم.
خب وقتی چیزی برای نمایش ندارین این چه وضع معرفیه؟
منم خودم هنوز 3 رو دراپ کردم، میگن قسمت های پایانی بازی خفن میشه. فعلا تا ترم دوم خبری نیست.بحث پرسونا ۳ ریلود شد. من ۵ رو خیلی دوست داشتم. ۴ هم بدک نبود. ۳ رو همه میگفتن فوق العادست و خیلی خفنه و اینا. وقتی ریلود اومد رفتم سراغش ولی نتونستم اصن باهاش ارتباط بگیرم. همه چیز رو برای عالی بودن داره ولی انگار ازشون استفاده نمیکنه. تو ۴ و ۵ اعضای تیم سوشال لینک داشتن که باعث میشد بهشون اهمیتی بدی تو ۳ فقط دخترا سوشال لینک دارن که همونا هم دیر باز میشن و فایده ندارن. سر همین یه سری از لحظاتی که بازی میخواد احساسی باشن اون اثری که باید رو نمیذاره. اون سوشال لینک بازی آنلاین با معلم یا اون همکلاسیه بیشتر بهم حال داد و اونا بیشتر اهمیت پیدا کردن تا اعضای تیم خودم.
سر همین کلا بازیو دراپ کردم.
Am I missing something؟
اون داستان خفن مردافکن بازی کجاست چرا من ندیدمش؟ هی میگم این منطقی نیست شاید من یه اشتباهی کردم![]()
به نظرم پیسینگ بازی مشکل داره. من تو دو ماه آخر بازیم ولی خب اگه خفن باشه هم بازم چندان ارزششو نداره بعد ده ها ساعت بازی تازه برسی به جای خوبش. بازی باید بعد چند ساعت اول توجهت رو جلب کنه که پیش بری. منم صرفا چون پرسونا بود تا همینجا هم ادامش دادم.منم خودم هنوز 3 رو دراپ کردم، میگن قسمت های پایانی بازی خفن میشه. فعلا تا ترم دوم خبری نیست.
علتش اینه که اون زمان پرسونا 3 اولین پرسونایی بوده که سیستم سوشال لینک رو پیاده کرده و بیشتر برای تعامل با شخصیتای خارج از تیم اصلی بوده. برای دخترا هم اضافه کردن که بشه رمنسشون کرد. توی ریلود برای این که کمبود سوشال لینک برای پسرا رو جبران کنن اومدن چندتا hang-out event برای هر شخصیت اضافه کردن که هم طولانی بودن، هم خوب به شخصیتها میپرداختن.بحث پرسونا ۳ ریلود شد. من ۵ رو خیلی دوست داشتم. ۴ هم بدک نبود. ۳ رو همه میگفتن فوق العادست و خیلی خفنه و اینا. وقتی ریلود اومد رفتم سراغش ولی نتونستم اصن باهاش ارتباط بگیرم. همه چیز رو برای عالی بودن داره ولی انگار ازشون استفاده نمیکنه. تو ۴ و ۵ اعضای تیم سوشال لینک داشتن که باعث میشد بهشون اهمیتی بدی تو ۳ فقط دخترا سوشال لینک دارن که همونا هم دیر باز میشن و فایده ندارن. سر همین یه سری از لحظاتی که بازی میخواد احساسی باشن اون اثری که باید رو نمیذاره. اون سوشال لینک بازی آنلاین با معلم یا اون همکلاسیه بیشتر بهم حال داد و اونا بیشتر اهمیت پیدا کردن تا اعضای تیم خودم.
سر همین کلا بازیو دراپ کردم.
Am I missing something؟
اون داستان خفن مردافکن بازی کجاست چرا من ندیدمش؟ هی میگم این منطقی نیست شاید من یه اشتباهی کردم![]()