Persona 4 Revival

توی X اعلام می کردن خیلی سنگینتر بود، مارکتینگشون همیشه افتضاحه ولی این به اصطلاح نمایش اوج لودگی بود
من اصلا با نورپردازی و مدل ها حال نکردم.
اینطوری پیش بره حتی از P3R هم بی روح تر از آب در میاد.
هرچند اون بازی خودش از نظر بصری بی روح بود.

من اصلا با نورپردازی و مدل ها حال نکردم.
اینطوری پیش بره حتی از P3R هم بی روح تر از آب در میاد.
هرچند اون بازی خودش از نظر بصری بی روح بود.
دیشب اینقدر مشغول تایپ حین نمایش بودم که خیلی بهش توجه نکردم.
چرا اینقدر همه چی تو این ریمیکها آبیه؟
دقیقا مثل 3R

جدای از این فکر کنم مایکروسافت به سگا گفته اگه تریلر ندین باهاتون قهر میکنم.
خب وقتی چیزی برای نمایش ندارین این چه وضع معرفیه؟

دقیقا مثل 3R

Unreal Engine اصلا بدرد پرسونا نمیخوره.

• Like
Reactions: m.d.makan
Unreal Engine اصلا بدرد پرسونا نمیخوره.
آخه UE که خودش اتومات این طراحی یا نورپردازی و... رو خلق نمیکنه.
اون تیم طراحی هنری و... به نظرم دارن کم کاری میکنن.

تو این تریلر که انگاری سطل رنگ آبی رو ول کردن تو بازی.
بیشتر از همه تو بخش نورپردازی خیلی واضح نور آبی غالب بود.
مثل یه فیلتر اومده بود روی خیلی از صحنه ها.

اون خروجی هنری ، رنگبندی و... تو P5 یا حتی P4 واقعا خیلی بهتر بود.
من متافور رو هم خیلی دوست نداشتم با اینکه تو همون انجین قدیمی خودشون توسعش دادن.
مشکل به نظرم جای دیگه و تو دست تیم هنری استودیوهاشونه.

البته حالا P4R فرصت داره که راضیمون کنه ، چون هیچی از بازی رسما آماده نیست.

حالا خوشبختانه یا متاسفانه UE اینقدری سرعت انجام کارها رو بالا میبره و هزینه رو پایین میاره که عمرا آتلوس برگرده به انجین قبلیشون یا انجین دیگه ای.
تازه بهشون مزه داده.

دقیقا مثل 3R

بحث پرسونا ۳ ریلود شد. من ۵ رو خیلی دوست داشتم. ۴ هم بدک نبود. ۳ رو همه میگفتن فوق العادست و خیلی خفنه و اینا. وقتی ریلود اومد رفتم سراغش ولی نتونستم اصن باهاش ارتباط بگیرم. همه چیز رو برای عالی بودن داره ولی انگار ازشون استفاده نمیکنه‌. تو ۴ و ۵ اعضای تیم سوشال لینک داشتن که باعث می‌شد بهشون اهمیتی بدی تو ۳ فقط دخترا سوشال لینک دارن که همونا هم دیر باز میشن و فایده ندارن. سر همین یه سری از لحظاتی که بازی میخواد احساسی باشن اون اثری که باید رو نمیذاره. اون سوشال لینک بازی آنلاین با معلم یا اون همکلاسیه بیشتر بهم حال داد و اونا بیشتر اهمیت پیدا کردن تا اعضای تیم خودم.
سر همین کلا بازیو دراپ کردم.
Am I missing something؟
اون داستان خفن مردافکن بازی کجاست چرا من ندیدمش؟ هی میگم این منطقی نیست شاید من یه اشتباهی کردم :D

بحث پرسونا ۳ ریلود شد. من ۵ رو خیلی دوست داشتم. ۴ هم بدک نبود. ۳ رو همه میگفتن فوق العادست و خیلی خفنه و اینا. وقتی ریلود اومد رفتم سراغش ولی نتونستم اصن باهاش ارتباط بگیرم. همه چیز رو برای عالی بودن داره ولی انگار ازشون استفاده نمیکنه‌. تو ۴ و ۵ اعضای تیم سوشال لینک داشتن که باعث می‌شد بهشون اهمیتی بدی تو ۳ فقط دخترا سوشال لینک دارن که همونا هم دیر باز میشن و فایده ندارن. سر همین یه سری از لحظاتی که بازی میخواد احساسی باشن اون اثری که باید رو نمیذاره. اون سوشال لینک بازی آنلاین با معلم یا اون همکلاسیه بیشتر بهم حال داد و اونا بیشتر اهمیت پیدا کردن تا اعضای تیم خودم.
Am I missing something؟
اون داستان خفن مردافکن بازی کجاست چرا من ندیدمش؟ هی میگم این منطقی نیست شاید من یه اشتباهی کردم :D
منم خودم هنوز 3 رو دراپ کردم، میگن قسمت های پایانی بازی خفن میشه. فعلا تا ترم دوم خبری نیست.

منم خودم هنوز 3 رو دراپ کردم، میگن قسمت های پایانی بازی خفن میشه. فعلا تا ترم دوم خبری نیست.
به نظرم‌ پیسینگ بازی مشکل داره. من تو دو ماه آخر بازیم ولی خب اگه خفن باشه هم بازم چندان ارزششو نداره بعد ده ها ساعت بازی تازه برسی به جای خوبش. بازی باید بعد چند ساعت اول توجهت رو جلب کنه که پیش بری. منم صرفا چون پرسونا بود تا همینجا هم ادامش دادم.

Am I missing something؟
علتش اینه که اون زمان پرسونا 3 اولین پرسونایی بوده که سیستم سوشال لینک رو پیاده کرده و بیشتر برای تعامل با شخصیتای خارج از تیم اصلی بوده. برای دخترا هم اضافه کردن که بشه رمنسشون کرد. توی ریلود برای این که کمبود سوشال لینک برای پسرا رو جبران کنن اومدن چندتا hang-out event برای هر شخصیت اضافه کردن که هم طولانی بودن، هم خوب به شخصیت‌ها می‌پرداختن.
داستان بازی هم که سلیقه‌ایه. من شخصا تم مرگی که 3 بهش می‌پردازه رو از 4 و 5 بیشتر دوست دارم. باز اینم در نظر داشته باشید که اکثر کسایی که 3 رو موردعلاقه خودشون می‌دونن سال‌ها پیش نسخه‌های قدیمیشو بازی کردن. فرمولی که ما تکمیل‌شده‌ش رو توی 5 دیدیم اولین بار توی 3 پیاده شده و برای زمان خودش جهش خیلی بزرگی بوده.

حدود 85 ساعت صرف Persona 3 Reload کردم و خود بازی و Episode Aigis تموم کردم و نسبتا میشه گفت تکمیل بازیش کردم. به عنوان بازی که سال قبل و امسال بیشترین تایم را صرفش کردم قطعا بیشتر از هرچیزی منتظر این ریمیک هستم. P3R اگرچه در هیچ چیزی در قامت P5 نیست ولی بازم یکی از بهترین بازی هایی هست که تو سال های اخیر بازیش کردم (حالا نقد کامل ترم را مینویسم بعدا).

این نمایش به نظرم اصلا قابل قبول نبود و عملا هیچی نشون ندادن.به نظرم بهتر بود منتظر میموندن وقتی چیزی برای نمایش داشتن بازی را معرفی میکردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or