People Can Fly و کار بر روی عنوان جدید با موتور گرافیکی Unreal Engine 4

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت

bulletstorm-hd-wallpaper_1641280161.jpg
استودیوی People Can Fly سازنده بازی Bulletstorm به تازگی تایید کرده اند که آنها دارند بر روی یک عنوان جدید کار میکنند.
همچنین نام استودیوی آنها نیز به Epic Games Poland تغییر یافته.نام بازی جدید آنها به احتمال زیاد Fortnite است.
ما نام استودیوی خود را از People Can Fly به Epic Games Poland تغییر دادیم، ما یک کمپانی جهانی با استعدادهایی ناب هستیم ،برای همین باید با یک هدف عالی رو به جلو حرکت کنیم تا بتوانیم خودمان را بسیار عالی به جهانیان نشان دهیم.ما فکر میکنیم که این کمک میکند که ما بهتر دیده شویم.
این بازی برای PC خواهد آمد هرچند که شایعاتی نیز از آمدن این عنوان برای کنسول های نسل بعد نیز است.
source

نام بازی جدید آنها به احتمال زیاد
Fortnite​
است.
ممنون بابت ترجمه خبر.
عزیز نگفته بازی جدیدشون اسمش
Fortnite است.
Fortnite همون بازی هستش که Epic داره میسازه و احتمالا اینام دارن در ساختش به Epic کمک میکنند.​

شايد بزرگترين طرفدار اين استديو توي اين سايت من باشم.به شدت از Bulletstorm خوشم اومد و هيجان Judgment بيشتر از ساير Gears ها برام بود.فوق العاده منتظرم ببينم چي حاضر كردن.

دو بازی خوب و با کیفیت ساختن این نسل که شاخصه اصلیشون گیم پلی هیجانی بود..

این استودیو بزرگترین مشکلش ضعف تیم داستان نویسی و کلا روایت داستانی هست..

به نظر من مهمترین ویژگی PCF خلاقیت و خوش ذوق بودن این استودیو هست. BS و GeoW J بازی های خوبی بودند ولی به نظر من هنوز هم تا Painkiller فاصله دارند از نظر من Painkiller هنوز هم بهترین بازی این استودیو هست.
هسته ی گیم پلی بازی اینقدر غنی بود که چندین عنوان رو چندین استودیو با همون منوال ساختند. من امیدوارم PCF به سری سازی دچار نشه و همون استودیوی خلاق و جذاب باقی بمونه

شايد بزرگترين طرفدار اين استديو توي اين سايت من باشم.به شدت از Bulletstorm خوشم اومد و هيجان Judgment بيشتر از ساير Gears ها برام بود.فوق العاده منتظرم ببينم چي حاضر كردن.

اون واسه وقتی بود که همه بازی های اپیک از فیـلتر کلیف کبیر رد می شد!! حالا فرگوسن بماند
الان اپیک جز گرافیک ذره ای ارزش نداره به نظر من
به نظر من از این به بعد گیم پلی بازیهاش یه کپی پیست از گیزرهای قبلی هست و هیج خلاقیتی نخواهیم دید (البته منظورم شوترهاش هست).. امیدوارم اینجوری نباشه و کسی باشه که به بازی ها برسه

آخرین ویرایش:
امیدوارم هرچی ک میسسازه فقط دست از سر GEARS بردارن.کاش ماکروسافت ی استدیو مختص ip گرز درسته کنه و ip بازی رو بخره خیالمون راحت شه:-s

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or