!!!!!!!!! Pcsx2 0.9.5 !!!!!!!!!!! نسخه ی آزمایشی ! دانلودش کنین

• Thread starter Thread starter ViaDown
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ViaDown

کاربر سایت
خوب میدونم یکم زودتر گفتم ولی واقعیته انگار سایتش تصمیم گرفته زود زود ورپنارو بده بیرون !!!!
خوب اینو دانلود کنین کپی کنین رویه نسخه ی 0.9.4 اهمون ورپن 0.9.5 هستش آره باور کردنی نیست نه !!! خوب امکانات : افزایش فریم در حد اکثر سرعت و پشتیبانی دستورات بایوس به صورت کامل !!!
در کل این نسخه نسخه ی بتایه 0.9.5 هستش که فقط بر رویه فریم آن کار کردن نسبتا بهتر شده !!
اینم لینکش !
http://www.pcsx2.net/files/10611
کف کنید !

Pcsx2 0.9.5 سرعت در ریلیز

خوب دوستان اونطور که من تحقیق کردم اینطوریه از این به بعد هر یه عفته یا چند روز یه بار یه نسخه از شبیه ساز ریلیز میشه تا زودزود کاربرا بتونن تستش کنن !!!
اون لینکی کخ از 0.9.5 گذاشته بدم pcsx2svn222 بود
ولی
دیروز شب رفتم دیدم pcsx2svn227 ومده شماهم زود زود سر بزنین امکانش هست هر لحظه نتیجه ای بگیرییم ! انگار یواش یواش خوب پیش میره بازی هایه Tekken 5 - tekken tag - Mgs - Silent Hill 3 - Silent Hill 4 اینارو خودم تستشون کردم واقعا عالیه Playbled هساتش ولی مشکل فریم داریم فعلا برنامه نویسامون دارن رویه سازگاری با بازی ها کار میکنن اونطور که دیدم بعد از اینکه با همه ی بازی ها سازگاریه کامل نتیجه گیر شد اونوقت میرن رویه سرعت دادن به فریم ! که خوشبختانه میشه رو سیستمهای ضعیفیهم نتایجی گرفت !!! ادم کنین اگه سوالی داشتین بپرسین !!! via.down در ضمن از همتون ممنونم ! :love: خوب چی کنیم اطلاعاتمونو به گور نمیبریم که بهتره اینجاها استفاده کنیم ! :love:

این نسخه 0.9.5 نیست
بلکه به این نسخه Public Beta میگن
در پی اعتراض کار برای وقفه های طولانی بین هر ویرایش این شبیه ساز تصمیم بر این گرفته شده که از این به بعد, بعد از هر اصلاحی که در سورس کد برنامه اعمال شد یک فایل اجرای ساخته بشه (بعد از مدت زمانی) و در اختیار کاربران قرار بگیره
که :
1 - هم کاربران ارتباطشون با سایت (pcsx2) حفظ بشه
2 - باعث جذب در امد بیشتر از راه تبلیغات بعلت کثرت بازدید کننده ها برای دریافت ویرایش جدید
3 - مشکلات سریعا پیدا بشن و ایرادهای که در ویرایش قبلی بوده در بعدی حل بشن
و ...

از این به بعد هر چند مدت یکبار یکی از این ویرایش ها در سایت قرار میگره (که فقط فایل اجرایش هست)
از این ویرایش پشتیبانی رسمی نمیشه

پس رسما ما چیزی به نام 0.9.5 نداریم !

پ. ن : پستهامون همزمان شد

آخرین ویرایش:
در مورد پلاگین های گرافیکی هم باید گفته بشه که این تیم مدتی روی این ها دارن کار می کنند و مشکلاتش رو زود به زود برطرف می کنند و یا آبدیت می کنند برای مثال میشه به GSdx9v11 و GSdx10 0.1 که امروز مخصوص کارتهای سری 8 با ساپورت DirectX10 ساخته شده نام برد به اضافه ZeroGS KOSMOS 0.97.1 و CDVDiso_0[1].7.0 که بعد از ورژن 4 تصمیم گرفتند سریع آبدیتشون کنند.

mgs2 خوب اجرا میشه ولی mgs3 باگ های زیادی هم از نظر صدا . گرافیک . کرشهای ناگهانی در بازی داره
البته هر دو بازی در سایت pcsx2 به صورت ingame شناسایی شده بازیهای بدون اشکال معمولا به صورت Playable هستن ولی یه چیزی دیگه اینکه wwe 2008 رو خوب اجرا می کنه

ببخشید من لینک بایوس ها و پلاگین ها رو از کجا میتونم گیر بیارم؟!
برای هر نسخه فرق داره؟! برای کامپیوتر های مختلف چه طور؟!
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or