PCMARK VANTAGE RELEASED

sheypooorchi

کاربر سایت
حتما همگی با نام FUTUREMARK آشنا هستید . این همان شرکت تهیه کننده نرم افزار های معروف از سری 3DMARK ها می باشد که بعد از عرضه 3DMARK VANTAGE و اخیرا 3DMARK 11 هم اکنون اقدام به انتشار برنامه دیگری به نام PC MARK VANTAGE کرده که از چند روز گذشته در سایت خود با عنوان COMING SOON اعلام کرده بود.
این برنامه هم اکنون با حجم 689 مگ به همراه یک پچ 19 مگی برای شما موجود است .

از امکانات آن می توان به تست تمامی قطعات سیستم شما از رم و هارد دیسک گرفته تا سرعت پردازش صفحات اینترنتی توسط پردازنده و قدرت پخش فایل های مولتی مدیا HD .

مدت زمان تست گیری بسته به سیستم شما از 1 ساعت شروع می شود و ممکن است تا 1 ساعت و 30 دقیقه نیز به طول بینجامد اگرچه بعضی از تست ها خیلی زودتر از آنچه فکر می کنید پایان می یابد .
البته این برنامه همانند برادران دیگر خود فقط از فیزیک و گرافیک سیستم شما تست نمی گیرد بلکه تست آن کلی بوده و همچنین آنچنان ارتباطی با تصاویری که نشان میدهد ندارد .
به نظر من اعداد ارقام و آماری که در پایان برنامه از جزء به جزء سیستم به شما نمایش میدهد بسیار جالب است .
پیشنهاد می کنم اگر اهل امتیاز و بنچمارک گیری هستید و یا بدتر اگر به آن اعتیاد دارید برادر کوچکتر از خانواده FUTUREMARK را نیز امتحان کنید.
در لینک زیر می توانید برنامه را مستقیما از سرورهای انتخابی دانلود کنید.
البته این پچ به گفته خود سایت سازنده هیچ تاثیری در امتیازات نهایی نداشته و فقط برای رفع پاره ای از مشکلات برنامه مفید می باشد. همینطور به تازگی یک پچ نیز باری 3DMARK VANTAGE منتشر شده که ورژن آن را از 1.00.00.00. به 1.1.0 ارتقاء داده و باز به گفته سازندگان HOTFIX های این پچ از جمله استفاده حداکثر از قدرت سیستم و همینطور استفاده ی هوشمند در تست فیزیک CPU فقط و فقط از CPU سیستم می باشد و دیگر نیازی به فعال سازی و یا خاموش نمودن تنظیم فیزیک در کنترل پنل NVDIA در ویندوز نیست .
این پچ نیز با حجم 17 مگ در لینک زیر قابل دریافت است .
(( البته در تستی که اینجانب با این پچ انجام دادم فریم ها در دمو های تست گرافیک بهینه تر و روان تر بود )) .

در زیر تصویری از امتیاز نهایی توسط PC MARK VANTAGE رو از سیستم خودم قرار میدم .
2delm6w0m4zkyl32tl7.jpg
در صورت تمایل بعد از دانلود و برای فعال سازی نرم افزار به صورت دائم می توانید هم اکنون از KEY های زیر استفاده کنید .
PCMVA-V743A-VMYLF-CTZ35-PQPDZ-T8JTC
PCMVA-J0UM6-M8AQ0-3AJ9T-V1ZZW-9MPFT
PCMVA-3LFAJ-4WTEW-MZUV9-0ZT1L-S02B5
[/SPOILER ]

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or