Niko Bellic 2 کاربر سایت Jul 18, 2008 #1 سلام دوستان... در این تاپیک قصد داریم به معرفی قطعات جانبی کامپیوتر مثل اسپیکر و کیبورد و... در مارک های مختلف بپردازیم.
سلام دوستان... در این تاپیک قصد داریم به معرفی قطعات جانبی کامپیوتر مثل اسپیکر و کیبورد و... در مارک های مختلف بپردازیم.
Niko Bellic 2 کاربر سایت Jul 18, 2008 #2 Logitech X-540 Surround Sound Speakers اینم از اسپیکر 5.1 لاجیتک که از مشخصه های این اسپیکر ریموت اسپیکر و داشتن 3 وروردیه صدا DVD/Video Game Console/ PC هستش! قیمت جهانی 59$ و قیمت در تهران 85 تومن.
Logitech X-540 Surround Sound Speakers اینم از اسپیکر 5.1 لاجیتک که از مشخصه های این اسپیکر ریموت اسپیکر و داشتن 3 وروردیه صدا DVD/Video Game Console/ PC هستش! قیمت جهانی 59$ و قیمت در تهران 85 تومن.
Niko Bellic 2 کاربر سایت Aug 11, 2008 #5 همه دسته های لاجیتک مثل پلی3 هستند...... من این مدل رو پیشنهاد میکنم.... Logitech Rumblepad 2 Gamepad with Vibration Feedback
همه دسته های لاجیتک مثل پلی3 هستند...... من این مدل رو پیشنهاد میکنم.... Logitech Rumblepad 2 Gamepad with Vibration Feedback
W WHEELMAN کاربر سایت Aug 12, 2008 #6 نوشته شده توسط Niko Bellic: همه دسته های لاجیتک مثل پلی3 هستند...... من این مدل رو پیشنهاد میکنم.... Logitech Rumblepad 2 Gamepad with Vibration Feedback بیشتر... من منظورم داشتنsix axix هس.
نوشته شده توسط Niko Bellic: همه دسته های لاجیتک مثل پلی3 هستند...... من این مدل رو پیشنهاد میکنم.... Logitech Rumblepad 2 Gamepad with Vibration Feedback بیشتر... من منظورم داشتنsix axix هس.
Niko Bellic 2 کاربر سایت Aug 12, 2008 #7 من تا به حال ندیدم و نمیدونم که همچین مدلی هست یا نه...... بهترین دسته باسه کامپیوتر دسته XBOX 360 هستش.
من تا به حال ندیدم و نمیدونم که همچین مدلی هست یا نه...... بهترین دسته باسه کامپیوتر دسته XBOX 360 هستش.
W WHEELMAN کاربر سایت Aug 12, 2008 #8 نوشته شده توسط Niko Bellic: من تا به حال ندیدم و نمیدونم که همچین مدلی هست یا نه...... بهترین دسته باسه کامپیوتر دسته XBOX 360 هستش. بیشتر... مرسی.به نظر شما بهترین جا برای خرید دسته کجاس؟جمهوری؟
نوشته شده توسط Niko Bellic: من تا به حال ندیدم و نمیدونم که همچین مدلی هست یا نه...... بهترین دسته باسه کامپیوتر دسته XBOX 360 هستش. بیشتر... مرسی.به نظر شما بهترین جا برای خرید دسته کجاس؟جمهوری؟