Pavilion یک بازی معمایی در سبک چهارم شخص

  • Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Pavilion-PS_02-28-14.jpg

Visiontrick Media به تازگی اطلاعات جدیدی را از بازی در دست ساخت ـشان Pavilion که قرار است برای PS4 و Ps Vita عرضه شود را منتشر کرده اند.
این بازی برای اولین بار در همایش TGS سال پیش معرفی شد، گفته شده این بازی یک عنوان "چهارم شخص" خواهد بود.
Henrik Flink موسس استودیو می گوید:
"این بازی یک عنوان معمایی در قالب "چهارم شخص" خواهد بود، شما باید از راه و روش های مختلفی که عمدتا از قبیل تعامل با محیط پیرامون و اجسام مختلف است معماهای خود را حل کنید، حتی باید با این ویژگی ها شخصیت داستان بازی را هدایت، نفوذ و یا حتی مجبور به کاوش بیشتری در مناطق مختلف بازی کنید. اینطور نیست که همه کارها را فقط با شخصیت اول داستان بازی انجام دهید و مراحل را پشت سربگذارید."
این بازی قرار است از 7ـم تا 9ـم ماه مارس در مراسم بازی های مستقل که در Kyoto ژاپن واقع است، در دسترس بازدیدکنندگان باشد تا بتوانند در این نمایشگاه این بازی را تجربه کنند.
[source]
 
فکر کنم یه چیزی تو مایه های سیمز باشه که علاوه بر شخص روی محیط هم کنترل داری.
شبیه Sims هم فکر نکنم باشه! چون اون بازی یه جورایی میشه گفت سبک "شبیه ساز" زندگی هست ! ولی این بازی قضیه اش معلوم نیست چیه، باید ببینیم چجوریاست ! :d
 
محیطش که خیلی جالبه ، از اون بازیهاس که خوراکه خودمه فکر کنم ، یه چنتا بازی شاخ دیگه هم برای ویتا بیاد خریدش واجب میشه..
 
pavilion_screen_5.jpg

__________________________________________
دو تا Gif جدید از بازی اومده خیلی حالبه ، ببینین :
1
2
3
سازندگان بازی هم در مورد اینکه این بازی بر روی Xbox ONE میاد یا نه ، یه بحثی داشتن که اینجا میتونید بخونید.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or