ارسال پاسخ

به به تاپیک رو اومد میخواستم پست بذارم از پروگرسم بگم دیدم خلوته بیخیال شدم

تا الان 280 ساعت بازی کردم و لول 94 شدم چون poe 1 رو بازی نکرده بودم کلی اشتباه داشتم که همه اینا تجربه شد برای شروع لیگ جدید، برای اولین بار هم توی کله arpg های که بازی کردم بیلد سامونر رفتم قبلا نکرومنسر بازی میکردم ولی فقط وقتای که بیلد سولوش خوب بوده (مثلا blood lance دیابلو 3) و درکل تجربه ی جدیدی بود ولی از ی جای به بعد ai مینیون ها ادیتم میکرد باید ویپن عوض میکردم و دیدم خیلیا هم دارن سویچ میکنن روی این بیلد و داره گندش درمیاد برای همین دیروز هرچی کارنسی داشتم و هرچی ایتم برای اون بیلد خریده بودم رو خرج کردم و رفتم demon form cast on ignite و pyromantic pact هم گرفتم الان با کلی اینوسمنت بازم بیشتر از 50% دمیجی که میخورم رو خودم به خوردم میزنم ولی خیلی فانه خیلی!!!! و برعکس بقیه variant های دیمن فورم این یکی زیادم خواهان نداره چون بیشتر ریسورستون صرف این میشه ک چجوری با ایگنایت پایرومنیاک پکت مقابله کنید، میتونم کلی راجبه این بیلد بنویسم از بس خوبه ولی بگذریم اگه علاقه داشتین سرچش کنید هست یکی دوتا ویدیو خوب ازش

درمورد خوده بازیم تا اینجا بهترین arpgی بوده ک بازی کردم(تقریبا تمامه معروف هارو بازی کردم) با اختلاف برای من از دیابلو 2 هم بهتره هرچند به سال ساخت هم باید دقت کرد

فقط الان دوتا مشکل دارم که یکیش فنیه و یکیشم مربوط به پلیراس اول اینکه بعده اپدیت اخر بازی خیلی کرش میکنه سرچ کردم دیدم خیلیا این مشکل رو دارن و یکی هم اینکه وضعیت قیمتا توی مارکت واقعا فاجعه س ایتما چندین برابر ارزش واقعی شون گذاشته میشن و چون الان دوستان داخل ggg ول کردن رفتن تعطیلات باید باهاش کنار بیایم فعلا. حالا درمورد مارکت اشکالی نداره و تقریبا هم کاری نمیتونن بکنن ولی این کرش کردنا واقعا رو مخه بیشتر از 10 روز از اپدیت گذشته و همه دارن سرویس میشن سره این مورد حداقل ی تیم کوچیک میموندن پچ میکردن زودتر اینو

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or