Patch جدید BioShock را دریافت نکنید !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
اگر شما تا به حال Patch بازی BioSock را دانلود نکرده اید بهتر است این کار را نکنید .
این Patch چیزی ندارد که بتواند مقصودش را بیان کند و در بازی سبب شده است که گیمرها از Lag های به وجود امده ناراضی باشند !!!

کسی که این Patch را دریافت کرده عنوان میکند :

این Patch واقعا بی معنی است برای انکه اصلا ربطی به multiplayer game ندارد . این یک تجربه ی ترسناک است و من مجبور بودم که بازی را خاموش کنم برای این که این Patch یک چیز دردناک برای این بازی بود . من فقط میتوانم امیدوار باشم که این مشکل به زودی درست شود . این Patch باعث شده است که بهترین بازی سال غیر قابل بازی کردن شود ... !

در پایین روش پاک کردن این Patch را که همین امروز پس از ان مشکل منتشر شد را قرار میدم . البته این متن انگلیسی است اما حتما متوجه خواهید شد . به هر حال اگر متوجه نشدید تو همین تاپیک عنوان کنید تا من برای شما تر جمه کنم .

To remove the patch, clear the cache on your Xbox 360. Go to the System Blade, then Memory. Highlight the Hard Drive and hit Y. Hit X, X, Left Bumper, Right Bumper, X, X. Choose Yes to perform system maintenance. This will remove ALL downloaded patches. The next time you load up BioShock, do not download the patch

bioshock1.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or