Patch بازی Assassin's Creed عرضه شد، اما ...

Captain Mitchell

کاربر سایت
89466_hs.jpg

درود،

خوب ديشب خودم خبر برای patch بازی assassin's creed رو گزاشتم.
امروز اين patch در PSN قرار گرفت.
ولی متأسفانه، پيرو گزارش هايی که دادن کسانی که اين بازی رو داشتن، patch ها هيچ اثری نکرد و همچنان مشکل freeze رو داره!!!!

منبع

آخرین ویرایش:
خوب ديشب خودم خبر برای patch بازی assassin's creed رو گزاشتم.
امروز اين patch در PSN قرار گرفت.
ولی متأسفانه، پيرو گزارش هايی که دادن کسانی که اين بازی رو داشتن، patch ها هيچ اثری نکرد و همچنان مشکل freeze رو داره!!!!
:blink1:
بنظر میرسه نسخه ps3 این بازی از بیخ وبن اشکال داره :hurted1:

يا شما خيلی از دنيا اقبی يا داری خودتو میزنی به اون راه:laughing::sick:
اولا كه درست تايپ كن ! بعدش شما مثل اينكه از همه عقب تري ! بايد خدمتون عرض كنم كه نسخه ي PS3 اين بازي مشكل فريز و انواع اقسام باگ رو داره و همچنين مشكلات ديگه ! كه در نسخه ي 360 نه اين مشكلات وجود نداره و باگ كمتر از نسخه ي PS3 هست ! حالا با اين پچ هم درست نشده ! پس حرف سعيد جان درست هستش !

آخرین ویرایش:
اولا كه درست تاپيك كن ! بعدش شما مثل اينكه از همه عقب تري ! بايد خدمتون عرض كنم كه نسخه ي PS3 اين بازي مشكل فريز و انواع اقسام باگ رو داره و همچنين مشكلات ديگه ! كه در نسخه ي 360 نه اين مشكلات وجود نداره و باگ كمتر از نسخه ي PS3 هست ! حالا با اين پچ هم درست نشده ! پس حرف سعيد جان درست هستش !
يک این که خودت درست تاپيک کن چون من با فارسی-فينگيليش تايپ میکنم و نمیتونم تا زا ساد زاد
و ....رو بنويسم دوما مشکل اسلی ازfrimware2.0 بود البته با بقيه يهfrimware ها این مشکل به مقداره کم تر هست
که خب تو x360هم هست ;)

يک این که خودت درست تاپيک کن چون من با فارسی-فينگيليش تايپ میکنم و نمیتونم تا زا ساد زاد
و ....رو بنويسم دوما مشکل اسلی ازfrimware2.0 بود البته با بقيه يهfrimware ها این مشکل به مقداره کم تر هست
که خب تو x360هم هست ;)
اوه خودم اشتباه تايپ رو نوشتم تاپيك !:laughing: از غلط املايي بهتره باز !:biggrin1: خب ميگيم فريزش بخاطر فريمور دستگاهه ، بقيش چي حتما اونم فريموره !:)

که خب تو x360هم هست ;)

پس مهر بورزيد، پست نديد که مجبور باشيد تايب کنيد.
چون وقتی آدم پست شما رو ميخونه، حال آدم بهم ميخوره که ميبينه 4 تا آدم بيسواد تو اين انجمن ريختن و تايپ کردن بلد نيستند!

اميدوارم که اين مسئله رو درک کرده باشيد که چرا انقد رک به شما گفتم.

درضمن، اگه از برنامه en2fa استفاده ميکنيد ( finglish به farsi ) بايد بگم که خودمم از اين برنامه استفاده ميکنم، پس چرا من غلط ندارم ؟!

آخرین ویرایش:
پس مهر بورزيد، پست نديد که مجبور باشيد تايب کنيد.
چون وقتی آدم پست شما رو ميخونه، حال آدم بهم ميخوره که ميبينه 4 تا آدم بيسواد تو اين انجمن ريختن و تايپ کردن بلد نيستند!

اميدوارم که اين مسئله رو درک کرده باشيد که چرا انقد رک به شما گفتم.

درضمن، اگه از برنامه en2fa استفاده ميکنيد ( finglish به farsi ) بايد بگم که خودمم از اين برنامه استفاده ميکنم، پس چرا من غلط ندارم ؟!

واقعا آخر ادبیات هستی شما ...............................

اگه احساس کردی کسی بیسواده ، به با سوادی خودتون ببخشینش .

در ضمن برای اینکه حالتون به هم نخوره ، لطفا هر پستی رو نخونید .

( امیدوارم شما هم مسئله رو درک کرده باشید که رک بهتون گفتم ، چون یکی از توهین آمیز ترین پستهایی بود که خوندم )

يک این که ما اومديم تو این سايت تا تفری بکنيم و چيزی ياد بگيريم و این ترزه
هرف زدنه شما اسلا درست نيست بدم من توزيه دادم که با farsy-fingilishتايپ میکنم و معنی
يه مشت ادم بيسواد رو نمیفهمم بعدم تو قسمته نرم افزار هايه کار بردی درخواست کردم ولی کسی توجه نکرده

نخير بقيش تو دتا دست گاه يکسانه دوست عيزيز;)

اولا معلومه سنت خیلی کمه کوروش ( فکر کردی نشناختیمت ) بعد اگه تو فن صد در صد ps3 هستی من فن 900000000000000 بازم برو جلو ps3 هستم ایراد از فریمور نمیتونه باشه چون اگه از فریمور بود که پچ ساخته نمیشد . :mad:
:eek:

اولا معلومه سنت خیلی کمه کوروش ( فکر کردی نشناختیمت ) بعد اگه تو فن صد در صد ps3 هستی من فن 900000000000000 بازم برو جلو ps3 هستم ایراد از فریمور نمیتونه باشه چون اگه از فریمور بود که پچ ساخته نمیشد . :mad:
:eek:
يک این که نه من فکر کردم شما منو نشناختين و نه برام مهمه و اگرم شناخته باشيد هيچ فرقی نمیکنه
چون من چيزی برايه قايم کردن ندارم با اون يکی بن شدم این يکی رو ساختم در مورده بقشم که فکر میکنم میبينم
در مرده frimwareدرست میگی

اولا كه درست تايپ كن ! بعدش شما مثل اينكه از همه عقب تري ! بايد خدمتون عرض كنم كه نسخه ي PS3 اين بازي مشكل فريز و انواع اقسام باگ رو داره و همچنين مشكلات ديگه ! كه در نسخه ي 360 نه اين مشكلات وجود نداره و باگ كمتر از نسخه ي PS3 هست ! حالا با اين پچ هم درست نشده ! پس حرف سعيد جان درست هستش !

یعنی نسخه 360 فریز نداره!:laughing:

یعنی نسخه 360 فریز نداره!:laughing:
نه خير عزيزم من كه تاحالا بعد از 20 ساعت بازي كردن رو 360 هنوز يه نميچه فريز هم نديدم !:) البته اگه نسخه ي 360 فريز داشته باشه به اندازه PS3 نيست ! اين بازي كلا زياد باگ داره از كد نويسي بازي گرفته تا اچيومنت هاي نسخه ي 360 ! حالا حساب كنيد اين بازي با كنسولي بد قلقي (PS3) بخواد اجرا بشه ديگه چي ميشه !:laughing:

نميدونم نسخه ي PS3 كه انقدر خوبه براش Patch اومده (تازه پچه ديده انقدر بازي خوبه ، اثر نكرده) ! اما نسخه ي 360 كه بده هنوز براش پچي نيومده ! من در عجبم واقعا !:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or