يا شما خيلی از دنيا اقبی يا داری خودتو میزنی به اون راه:laughing:
بنظر میرسه نسخه ps3 این بازی از بیخ وبن اشکال داره :hurted1:
اولا كه درست تايپ كن ! بعدش شما مثل اينكه از همه عقب تري ! بايد خدمتون عرض كنم كه نسخه ي PS3 اين بازي مشكل فريز و انواع اقسام باگ رو داره و همچنين مشكلات ديگه ! كه در نسخه ي 360 نه اين مشكلات وجود نداره و باگ كمتر از نسخه ي PS3 هست ! حالا با اين پچ هم درست نشده ! پس حرف سعيد جان درست هستش !يا شما خيلی از دنيا اقبی يا داری خودتو میزنی به اون راه:laughing:![]()
يک این که خودت درست تاپيک کن چون من با فارسی-فينگيليش تايپ میکنم و نمیتونم تا زا ساد زاداولا كه درست تاپيك كن ! بعدش شما مثل اينكه از همه عقب تري ! بايد خدمتون عرض كنم كه نسخه ي PS3 اين بازي مشكل فريز و انواع اقسام باگ رو داره و همچنين مشكلات ديگه ! كه در نسخه ي 360 نه اين مشكلات وجود نداره و باگ كمتر از نسخه ي PS3 هست ! حالا با اين پچ هم درست نشده ! پس حرف سعيد جان درست هستش !
اوه خودم اشتباه تايپ رو نوشتم تاپيك !:laughing: از غلط املايي بهتره باز !:biggrin1: خب ميگيم فريزش بخاطر فريمور دستگاهه ، بقيش چي حتما اونم فريموره !يک این که خودت درست تاپيک کن چون من با فارسی-فينگيليش تايپ میکنم و نمیتونم تا زا ساد زاد
و ....رو بنويسم دوما مشکل اسلی ازfrimware2.0 بود البته با بقيه يهfrimware ها این مشکل به مقداره کم تر هست
که خب تو x360هم هست![]()
يک این که خودت درست تاپيک کن چون من با فارسی-فينگيليش تايپ میکنم و نمیتونم تا زا ساد زاد
و ....رو بنويسم دوما مشکل اسلی ازfrimware2.0 بود البته با بقيه يهfrimware ها این مشکل به مقداره کم تر هست
که خب تو x360هم هست![]()
پس مهر بورزيد، پست نديد که مجبور باشيد تايب کنيد.
چون وقتی آدم پست شما رو ميخونه، حال آدم بهم ميخوره که ميبينه 4 تا آدم بيسواد تو اين انجمن ريختن و تايپ کردن بلد نيستند!
اميدوارم که اين مسئله رو درک کرده باشيد که چرا انقد رک به شما گفتم.
درضمن، اگه از برنامه en2fa استفاده ميکنيد ( finglish به farsi ) بايد بگم که خودمم از اين برنامه استفاده ميکنم، پس چرا من غلط ندارم ؟!
نخير بقيش تو دتا دست گاه يکسانه دوست عيزيزاوه خودم اشتباه تايپ رو نوشتم تاپيك !:laughing: از غلط املايي بهتره باز !:biggrin1: خب ميگيم فريزش بخاطر فريمور دستگاهه ، بقيش چي حتما اونم فريموره !![]()
نخير بقيش تو دتا دست گاه يکسانه دوست عيزيز![]()
به قول دوستان بحث كردن با شما مثل شنا كردن رو هوا ميمونه !:laughing:نخير بقيش تو دتا دست گاه يکسانه دوست عيزيز![]()
يک این که نه من فکر کردم شما منو نشناختين و نه برام مهمه و اگرم شناخته باشيد هيچ فرقی نمیکنهاولا معلومه سنت خیلی کمه کوروش ( فکر کردی نشناختیمت ) بعد اگه تو فن صد در صد ps3 هستی من فن 900000000000000 بازم برو جلو ps3 هستم ایراد از فریمور نمیتونه باشه چون اگه از فریمور بود که پچ ساخته نمیشد .
![]()
اولا كه درست تايپ كن ! بعدش شما مثل اينكه از همه عقب تري ! بايد خدمتون عرض كنم كه نسخه ي PS3 اين بازي مشكل فريز و انواع اقسام باگ رو داره و همچنين مشكلات ديگه ! كه در نسخه ي 360 نه اين مشكلات وجود نداره و باگ كمتر از نسخه ي PS3 هست ! حالا با اين پچ هم درست نشده ! پس حرف سعيد جان درست هستش !
نه خير عزيزم من كه تاحالا بعد از 20 ساعت بازي كردن رو 360 هنوز يه نميچه فريز هم نديدم !یعنی نسخه 360 فریز نداره!:laughing: