ارسال پاسخ

خوب منم امروز بازی رو تهیه کردم و یه چند ساعتی بازی کردم

اول از همه تبریک میگم به سازنده ها بابت این بازی زیبایی که با این محدودیت و شرایط سخت موفق به ساختش شدن

بازی بسیار برای من لذت بخش بود و نکات برجسته ای که خیلی به چشم میاد و باعث لذت بردن میشه یکی گرافیک هنری بازی هست و دیگری صداگذاری و دیالوگ های شخصیت ها و ریزه کاری هایی که روی محیط بازی و تعامل باهاشون صورت گرفته

گشت و گذار و آزادی عمل بازی هم به نوبه ی خودش جالبه و همینطور ماموریت های جانبی بازی بسیار متنوع و سرشار از خلاقیت هستن که همین باعث میشه هیچ کدوم از ماموریت های جانبی رو نادیده نگیری تو بازی

سیستم Craft ساده ی بازی هم خلاقانه و جالب طراحی شده و در بعضی موارد (مثل معمای ساخت عروسک ) به خوبی گیمر رو به چالش میکشه و باعث میشه چند دقیقه ای رو درست و حسابی براش فکر کنی

داستان بازی هم نسبت به سبک و سیاق بازی بسیار مناسبه و کات سینها خیلی زیبا  خوش آب و رنگ طراحی شدن که بسیار جذابیت کار رو بالا برده

بازی ایرادات مختصری از لحاظ تکنیکی داره که با توجه به شرایط ساخت و موقعیت بچه های سازنده داخل ایران و همچنین موتور نه چندان قدرتمند Unity کاملا قابل چشم پوشیه و جای شکایتی باقی نمیذاره

در آخر پروانه برای من تا به اینجا بهترین بازی ایرانی بود که تجربه کردم و برای حمایت چند نسخه ی دیگه هم تهیه خواهم کرد و به رفقا هدیه میدم تا اونا هم با دنیای خوش آب و رنگ بازی آشنا بشن و لذت ببرن

به استودیوی Bearded Bird صمیمانه بابت ساخت این بازی زیبا تبریک میگم و مشتاقانه منتظر پروژه ی بعدیشون هستم

با ارزوی موفقیت برای BB و بقیه ی بازیسازان عزیز ایرانی

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or