Papo & Yo | PC

• Thread starter Thread starter GFX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
06606107175139793086.jpg

Papo & Yo
سبک: Action /Adventure /Puzlle/Platformer
توسعه دهنده: Minority Media Inc
ناشر: Minority Media Inc.
تاریخ انتشار: April 19, 2013
پلتفرم: PC/PS3

بازی Papo & Yo روایتگر یک سفر احساسی و روابط یک پسر بچه با بهترین دوست نیمه ترسناکش است. این بازی در واقع داستان زندگی یکی از سازندگان همین عنوان هست که در زمان کودکی خودش همیشه توسط پدرش مورد آزار و اذیت قرار می گرفته به طوری که در ابتدای بازی از اعضای خانواده اش تشکر میکند که اون رو از دست پدر هیولاش نجات دادن! دوست Quico(شخصیت اصلی بازی) که در واقع یک غول هست( نمادی از پدر سازنده ) از لحاظ احساسی مدام در حال تغییر و تحول هستش. اگر او به قول معروف سر کِیف باشه با Quico بازی کرده و در پیشبرد مراحل و حل معماهای بازی به او کمک می کند. اما زمانی گرسنه می شود به دنبال غذا خواهد گشت و اگر که آن غذا, قورباغه های سمی باشد او آن روی شیطانی اش را به شما نشان خواهد داد و تبدیل به یک ماشین کشتار خواهد شد که به جز تخریب و از بین بردن وسایل و موجودات اطرافش به هیچ چیز دیگری فکر نمی کند. در طی مراحل بازی بازیباز باید یاد بگیرد که چه زمانی از احساسات این موجود نهایت استفاده را ببرد حالا چه حالت خوب او باشد و چه حالت شیطانیش و به وسیله کنترل آنها به انجام مراحل و معماهای نسبتا سخت بازی بپردازد و در کنار آنها به دنبال چاره ای باشد تا مشکل این دوست عجیب را درمان کند.موتور بازی Unreal Engine 3 هستش اما با این حال گرافیک هنری بازی تحسین برانگیزه.این عنوان در حال حاضر با حجم 1.7 گیگابایت برای PC منتشر شده است.
اگر شما هم به بازی سبک پلتفرمر، معمایی و ماجراجویی علاقه مندید این بازی زیبا رو به هیچ وجه از دست ندین!

سیستم مورد نیاز:
CPU: Quad Core 2.8 GH
Memory: 3 GB
Graphics: 1 GB (GeForce 460 GTX)
Hard disk space: 4GB
Operating system: Windows XP (SP2) / Vista/7/8

عکس های بازی:

ٰٰتریلرهای بازی:
Baiting the monster gameplay clip on PC - Papo & Yo
42801075898863573685.jpg

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]LQ[/TD]
[TD]HQ[/TD]
[TD]HD[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Baiting the monster gameplay clip on PC - Papo & Yo
17437833900310713883.jpg

[TR]
[TD]LQ[/TD]
[TD]HQ[/TD]
[TD]HD[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
تصاویر بازی که خیلی جالب به نظر میرسن. داستان بازی هم چیز جدیدی هستش. در حال حاضر دارم نسخه ی کم حجم 1 گیگیشو میگیرم. امیدوارم ارزششو داشته باشه!

سلام بازی رو دانلود کردم و یه نیم ساعتی بازیش کردم، سبک بازی یه حالت رویایی بچه گانه( نه اینکه بازی واسه بچه ها باشه). گیم پلی بازی خوبه و تاحالا که ازش خوشم اومده گرافیک بازی هم با آنریل ساخته شده ولی شاید از سی درصد قدرت این موتور استفاده شده باشه.
تا این نیم ساعتی هم که من رفتم چیزی که آزارم داده اینه که انگار معما های بازی خیلی آسونن و نهایتا با یه دقیقه فکر کردن میشه اونارو حل کرد.
شما تو این بازی باید یه غولی رو که هی شکمو هستش و هی تند تند خابش میگیره رو با استفاده از محیط و غذا های اطراف جلو ببرید و هی از خواب بیدارش کنین و جلو ببرینش.
بازی در کل سرگرم کننده ای هستش و تو این بی بازی تو آپریل میشه وقتتونو پر کنه/ راستی اینو هم بگم بازی don't starve رو هم که تازه منتشر شده رو دانلود کنین که آخر بازیه خداییش.

سلام بازی رو دانلود کردم و یه نیم ساعتی بازیش کردم، سبک بازی یه حالت رویایی بچه گانه( نه اینکه بازی واسه بچه ها باشه). گیم پلی بازی خوبه و تاحالا که ازش خوشم اومده گرافیک بازی هم با آنریل ساخته شده ولی شاید از سی درصد قدرت این موتور استفاده شده باشه.
تا این نیم ساعتی هم که من رفتم چیزی که آزارم داده اینه که انگار معما های بازی خیلی آسونن و نهایتا با یه دقیقه فکر کردن میشه اونارو حل کرد.
شما تو این بازی باید یه غولی رو که هی شکمو هستش و هی تند تند خابش میگیره رو با استفاده از محیط و غذا های اطراف جلو ببرید و هی از خواب بیدارش کنین و جلو ببرینش.
بازی در کل سرگرم کننده ای هستش و تو این بی بازی تو آپریل میشه وقتتونو پر کنه/ راستی اینو هم بگم بازی don't starve رو هم که تازه منتشر شده رو دانلود کنین که آخر بازیه خداییش.

استراتژیکی زیاد خوشم نمیاد . حالا چون شاید سبک دفاع از قلعه هست اونم دانلود کنم .(Dont Starve ) مظورمه

سلام
البته این غوله انقدرها هم مهربون و بی روح نیست.یه کم بری جلوتر خودت متوجه میشی
در ضمن معماها هم سختر میشه که من از این سخت شدنش خوشم اومد

من حدود یه ساعتی بازیش کردم
خیلی جالبه بازیش و نسبت به حجم بازی گرافیک خیلی خوبی هم داره + سبک خاصی که داره واقعا حال میده و شدیدا توصیه میکنم دانلود کنید و بازی کنید

منم هفته ی پیش بازی کردم بازی جالبی هست به نسبت حجمش ارزش دانلود کردن داره گرافیکشم خوبه در کل بازی فکری هست برای علاقمندان حتما جذاب خواهد بود

خب من یه کم بازی رو جلو رفتم ولی زیاد در حد انتظارم نبوده تا الآن. :دی
ایده های خیلی جالبی داره و داستانش هم چیز اوریجینالی به نظر میرسه ، ولی میتونست خیلی بهتر از اینا باشه و به نظرم گیم پلی بازی رو میتونستن جالب تر از حالت فعلی دربیارن.
این تغییرات محیطی خیلی باحال کار شده و حرکت خونه ها و خم و راست شدن ـشون و رابطه با غوله هم جالبه.
موقع تجربه کردن بازی هم باز غصه خوردم که چرا طراحی این غوله رو عوض کردن ! :| طراحی قبلی خیلی جالب تر بود.

20120302080905-oldnewmonster.jpg

البته سازنده بازی یه توضیحی در مورد عوض شدن طراحی غوله داده بود که توی بخش PS3 گذاشته بودم و بد نیست اینجا هم بذارم :
گفته بوده که من بعد از طراحی غول ، یه حس عجیبی نسبت بهش داشتم و نمیدونستم مشکلش کجا هست. بعد از یه مدتی فهمیدم که این غول ترکیبی از سگ من (!) و ترسی که از پدرم داشتم هست !! :biggrin1: بعدش دوباره از اول غول رو طراحی میکنن تا بیشتر اون حسی که Caballero (سازنده بازی) توی بچگی داشته رو بدست بیارن.

در کل بازی جالبیه ، ولی اون جوایز و تعریف های قبل از عرضه باعث شد انتظار من زیادی بالا برده و شاید برای همین یه کم توی ذوقم خورده ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or