Pandemic Studios و 4 عنوان - Onimusha 5 و...

rezaigi2004

کاربر سایت
Pandemic Studios بر روی 4 عنوان با کدنام های Q B Z Y در حال کار میباشد در این عمل جالب عنوان Z از آخرین تکنیک های گرافیکی ساخت بازی و عنوان Y راه جدید در دنیای بازی های ویدیویی را آغاز میکند همچنین عنوان های B و Q یادمان خطرات و عناوین این استدیو میباشد که بعد ها از آن ها اطلاعات منتشر خواهد شد.

http://www.pandemicstudios.com/proj_x.php

logo02.gif

Surfer Girl نیز بار دیگر وجود عناوین Dead Rising 2 و Lost Planet 2 را تایید کرد در پی وجود این دو عنوان این انجمن قطعا خبر ساخت ادامه عنوان Onimusha را در قالب شماره 5 تایید کرد وجود دوباره این عناوین میتواند فروش خوب سری بازی های کپکام در گذشته باشد.

kaneshiro_takeshi_onimusha_02.jpg

آخرین ویرایش:
اقا رضا با اجازه تكميلش كنم
اين انجمن همچنين گفته كه بازي هاي Syphon ******: Logan's Shadow and God of War: Chains of Olympus
در اخر سال 2008 بر روي PS2 عرضه ميشوند
همچنين از اين انجمن سوال شده كه ماكروسافت قصد خريدن استوديو جديدي رو نداره اونها هم پاسخ دادند كه : ما شنيديم كه اونها قصد خريد Q Entertainment. { سازنده Ninety-Nine Nights ملقب به N3 } رو دارند

فکر نمی کنم انحصار PS3 بشه
اگه واسه X360 هم بیاد فروشش تو ژاپن خیلی بالا میره پس ماکروسافت 100% تلاش می کنه که این بازی
رو کنسولش بیاد ( خدا کنه همینطوری هم باشه ! )
پ.ن : Surfer Girl رو من به عنوان یه منبع موثق و معتبر نمی شناسم ( این نظر من بود در رابطه با این بازی که ساخته میشه ! )

اگه واسه X360 هم بیاد فروشش تو ژاپن خیلی بالا میره پس ماکروسافت 100% تلاش می کنه که این بازی
رو کنسولش بیاد ( خدا کنه همینطوری هم باشه ! )
من فكر نكنم تو فروش X360 ژاپن اگه مولتي باشه تآثيري داشته باشه.... تا وقتي ps3 هست فكر نكنم كسي تو ژاپن بره براي اين بازي 360 تهيه بكنه.

من فكر نكنم تو فروش X360 ژاپن اگه مولتي باشه تآثيري داشته باشه.... تا وقتي ps3 هست فكر نكنم كسي تو ژاپن بره براي اين بازي 360 تهيه بكنه.
ولی من اسمی از فروش بازی برای 360 نبردم من می گم خوده کنسول فروشش بالا میره
کاری به خوده بازی ندارم ;)

این کپکام اونیماشو 4 هم با هزار بدبختی و شرمندگی داد بیرون چون قرار بود شماره ی 3 اخریش باشه ولی ازشون هیچی بعید نیست ولی احتمالش زیر 10 درصد هست

این کپکام اونیماشو 4 هم با هزار بدبختی و شرمندگی داد بیرون چون قرار بود شماره ی 3 اخریش باشه ولی ازشون هیچی بعید نیست ولی احتمالش زیر 10 درصد هست
Onimusha یک بازی پر طرفدارِ => طرفدار زیاد = سود زیاد! پس حتما میاد من اینو تقریبا مطمئنم. حالا ممکن الان نیاد ولی بلاخره میاد.

من قبلا گفتم onimusha 5 وجود دارد در همین سایتم گفتم نمیدونم چرا کسی باورش نشد . اما از اینها گذشته احتمال زیاد انحصار ps3 باشد . من عاشق این بازی هستم و طرفداران زیادی هم داره .

,ویرایش : داشتم چرخ میزدم دیدم خبری به شکل زیر نوشته شده بود . ( البته به نقل از سایت دختران موج سوار .
شایعه : onimusha 5 یک سال دیگر برای ps3 , xbox360 خواهد آمد .

آخرین ویرایش:
چیزی که اونیموشا 4 به ما نشون داد این بود که این بازی تموم نشده و اواخر بازی یه داستان جدید شروع شد در واقع اونیموشا 4 مقدمه ای برای این داستان بود به هر حال بسیار خبر خوشحال کننده ای بود:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or