Pachter:مرورگر براي Xbox360 وجدود ندارد!

S A A M

کاربر سایت
ie.jpg

دو كنسول موفق Xbox360 و PS3 تفاوت هايي با هم دارن كه يكي از آنها استفاده از مرورگر اينترنت مي باشد. دارندگان PS3 با كانكت شدن به اينترنت ميتوانند از مرورگر كنولشان استفاده كنند و از همه امكانات اينترنت استفاده كنند، در صورتي كه دارندگان Xbox360 از اين امكان محرومند.

مايكل پچتردر پاسخ به اين موضوع گفت:

Xbox360 از مرورگر اينترنت برخوردار نيست و به نظر من هرگز از این امکان فوق العاده برخوردار نخواهد شد. زیرا افكار سران مایکروسافت براي ساخت کنسول Xbox تسلط کامل بر اینترنت بود. فقط هنگامی می‌توانید ادعا کنید مالک اینترنت هستید که تمام بار ترافیکی همگي در اختيار و كنترل شما باشد.

همچنين Pachter ميگويد سران مایکروسافت با ورود شبکه‌های اجتماعی به محیط Xbox Live موافقت کردند . زیرا این شبکه‌ها به كاربران Xbox اجازه گشت و گذار آراد در اينترنت را نميدهد.

Pachter در ادامه ميگويد: سران مایکروسافت پیش خود ميگویند شما حق خارج شدن از این جعبه يعني Xbox360 را ندارید مگر این‌که ما بر دامنه‌ی دسترسی شما نظارت کامل داشته باشیم. به همين جهت تجربه‌ی استفاده از شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک، توئیتر و نکست‌فلیکس در شبکه‌ی Xbox Live شباهتی با نوع معمولی آن‌ها ندارد شما دقیقا به آن سایت‌ها نمی‌روید. در اصل شما به سایت مایکروسافت هدایت می‌شويد جایی که مایکروسافت دقیقا از هر فعاليتي كه شما انجام ميدهد با خبر ميشود .

فن هاي Xbox360 چند سالي هست كه از مايكروسافت در خواست اضافه كردن مرورگر به Xbox360 را درخواست ميكنند و لي مايكروسافت هنوز جوابي نداده است.

صحبت هاي كامل و تصويري Pachter را ميتوانيد از اين لينك ببينيد.

Source

آخرین ویرایش:
واقعا 360 به یک مرورگر نیاز داره!

مثلا وقتی مستقیم مودم رو وصل می کنید به کنسول دیگه دسترسی به وب ندارید مگر این که مودمتون بیشتر از 1 پورت داشته باشه!

مثلا یک نکته اش پیدا کردن آچیومنت بازی هست!

شما به نکته مهم توجه نکردید ! ماکروسافت ویندوز میسازه اگه قرار باشه xbox360 هم مرور گر داشته باشه طرفدارهای pc و استفاده از نسخه های جدید مرور گر و ویندوز کمتر و کمتر میشه ! سیاست ماکرو سافت عالی هست

شما به نکته مهم توجه نکردید ! ماکروسافت ویندوز میسازه اگه قرار باشه xbox360 هم مرور گر داشته باشه طرفدارهای pc و استفاده از نسخه های جدید مرور گر و ویندوز کمتر و کمتر میشه ! سیاست ماکرو سافت عالی هست
شما گشت و گذار تو اینترنت رو تو 360 با کامپیوتر یکی میکنید؟
در ضمن یه مرورگر چه ربطی به ویندوز داره؟ مگه ویندوز فقط تو مرورگر خلاصه میشه؟

شما گشت و گذار تو اینترنت رو تو 360 با کامپیوتر یکی میکنید؟
در ضمن یه مرورگر چه ربطی به ویندوز داره؟ مگه ویندوز فقط تو مرورگر خلاصه میشه؟
ببخشید الان شما هم می خواین من رو به جنایت بزرگ نقل قول کردن پسستتون متهم کنید ؟ :biggrin1:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چون من 360 ندارم و تاحالا فقط چند بار دسته شو به دست گرفتم ... نمی تونم زیاد عمیق نظر بدم

به هر حال نظر من اینه :
مایکروسافت نیاز داره تا ترافیک بیشتری از پهنای باند اینترنت رو داشته باشه تا عملکرد شرکت ها و غول بزرگ اینترنتی مثل google رو محدود کنه
ولی این هدف گزاری از طرف مایکروسافت بی نتیجه خواهد بود وقتی اینترنت توی سیستم های غیر از PC وجود داشته باشه مثل SmartPhone یا PDA ها و بسیاری از تجهیزات دیگه مثل کنسول های بازی و حتی کتاب خوان های الکترونیک
دیگه اینترنت فقط به ویندوز محدود نمی شه Mac و لینوکس هم بخشی از این جامعه الکترونیک هستن

مایکروسافت با محدود کردن کاربران 360 به شبکه Live و ارائه خدمات شبکه های اجتماعی روی 360 واقعا نمی تونه تاثیر زیادی روی جایگاهش در اینترنت بزاره
فقط یک تلاش بی نتیجه از طرف مایکروسافت :cheesygri
---------------------------------------------------------------------------------
سرعت رشد Google اون قدر انفجاری بود که (( خدای فناوری )) یعنی مایکروسافت نتونست کاری برای متوقف کردنش انجام بده
همین مسئله در مورد Apple هم اتفاق افتاد ... شرکتی که همیشه زیر سایه مایکروسافت بود حالا برای خودش یک قطب فناوری هست

حتی آخرین تلاش های مایکروسافت در عرصه رقابت با Google یعنی Bing به معنی واقعیه کلمه یک شکست هست
من خودم چند بار از این موتور جستجوی مایکروسافت استفاده کردم تلاشم برای یافتن محتوای مورد نظرم بار ها نا موفق بود و بارها با صفحات Error مواجه شدم که خودش نشان دهنده عدم تکمیل سیستم هست

ولی با این حال نمی شه تاثیر مایکروسافت رو بازار نرم افزار رو انکار کرد چون کاربران معمولی PC فقط با ویندوز آشنایی دارن و البته قابلیت ها و قدرت این سیستم عامل همه ی مشتری ها رو به سمت استفاده از ویندوز می بره به خصوص PC Gamer ها که عملا پلتفرم دیگه غیر از ویندوز ندارن و البته بازی روی Mac حتی اگه Steam هم روی اون وجود داشته باشه باز هم با دنیای بزرگ بازی های کامپیوتری روی پلتفرم ویندوز قابل مقایسه نیست

مایکروسافت در عرصه نرم افزار خیلی قدرتمند هست ولی عرصه اینترنت رو بد جور به Google باخته :biggrin1:

انشالله این مایکروسافت این مسخره بازی ها رو بزاره کنار تا 360 دار هم بتونن روی سیستم خودشون به صورت آزادانه از اینترنت استفاده کنن

من بشخصه غیر از pc با هیچ وسیله ای به اینترنت وصل نمی شم ...
اصلا چه دلیلی داره با xbox بخوام برم تو اینترنت , تازه بدون کیبرد 6 ساعت طول می کشه فقط یه آدرس تایپ کنم ...
وقتی خونه در داره چرا من از پنجره برم تو !

اگه یه نفر تو این صنعت باشه که من ازش متنفرم همین جناب آقای پچر هست! به نظر من که اصولا تمامی حرف و تحلیل هاش مفت گرونه...

به نظر من این مصاحبه ش یکم از روی فکر بود تا پیش گوی یکم اولش ... زد اما این واقعیتی بود که خود ماکروسافت همیشه میگه .;):biggrin1:

من بشخصه غیر از pc با هیچ وسیله ای به اینترنت وصل نمی شم ...
اصلا چه دلیلی داره با xbox بخوام برم تو اینترنت , تازه بدون کیبرد 6 ساعت طول می کشه فقط یه آدرس تایپ کنم ...
وقتی خونه در داره چرا من از پنجره برم تو !

حرف حق گله نداره اما 360 کیبوردی که به دسته وصل بشه برای چت کردن داره که میشه ازش استفاده کرد .

اما فرقش با PS 3 این هستش اون جا من کیبورد کامپیوترم رو بهش وصل میکنم برای همین هم تایپ هم اینترنت گردی رو جواب میده .

بیشتر این هم که حرف ای بابا رو این جا قبول دارم در این مورد برای این هستش که ماکروسافت کلا میخواد همیشه روی همه چی کنترل داشته باشه .

این xbox که نوبره امکان کپی کردن یه فایل mp3 رو تو هاردش نزاشتن نمی شه چار تا عکس توش بریزی یا عکس ها رو درست حسابی بتونی پس زمینه بزاری و ....... دیگه مرور گر گذاشتنش پیشکش !!!!!!:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or