Overwatch برای Xbox One و PS4 هم عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
bjzwq56ixyvjtntmz37p.jpg

در طی همایش «BlizzCon»، ناشر بازی «Overwatch» تایید کرد که بازی علاوه بر «PC» بر روی «Xbox One» و «PS4» هم عرضه خواهد شد. در ادامه با «بازی​سنتر» همراه باشید.

در سایت جدید بازی نسخه استاندارد بازی بر روی PC به قیمت 40 دلار و نسخه Origins که تنها نسخه موجود برای One و PS4 است، به قیمت 60 دلار برای پیش فروش گذاشته شد. فروشگاه «GameStop» هم نسخه Collector's Edition بازی را به قیمت 130 دلار معرفی کرد.

همچنین سازندگان بازی تایید کردند که Overwatch از «Cross-Platform» به دلیل برتری بازیکنان بر روی PC پشتیبانی نخواهد کرد و بازی بر روی PC و کنسول ها هیچ تفاوتی نخواهد داشت.

Overwatch در بهار سال 2016 عرضه خواهد شد.

منبع

من خودم به شخصه فقط معدود مواردی بازی f2p رو شاید خوشم بیاد

(در اکثر f2p ها معمولا شخصی که پول بیشتری میده زودتر پیشرفت میکنه داخل بازی . یک خوبی که مثلا یک بازی بدون پرداخت درون برنامه ای یا بدون iap داره اینه که به نظرم , معمولا بازیکنی بهتر هست بازیش و سریعتر پیشرفت میکنه که استعداد و حوصله ی بهتری داره اما در f2p ها (همشون رو نمیگم) بازیکنی که پول بیشتری خرج کنه میتونه سریعتر به منابع بیشتر یا امکانات بهتر برسه و ... . و حتی ممکنه رقم پرداخت های یک شخص برای یکسری از بازیهای iap دار بالای چند صد دلار هم بره اما یک بازی AAA بدون Iap نهایت معمولا حدود 60 دلار هست (جدای از dlc های پولی) )

. البته اگر بیلزارد f2p منتشر میکرد این بازی رو به هیچ وجه pay 2 win نمیشد به نظرم . اما حالا که پولی شده حداقل امیدوارم دیگه iap نباشه داخلش .

خبر خوبی بود .
آخرین ویرایش:
حالا که f2p نیست و 40 دلار پول میگیرن باید یه چیز کاملی باشه. یعنی هم مولتی و co-op داشته باشه هم اینکه یک حالت روایت داستان هم باشه توی بازی.

الان ft و cs و... که free هستن کجاشون مشکل دارن و نا برابری برای کسی که پول میده ایجاد شده؟ این بازی باید free می بود و قطعا در آینده خواهد شد کلا پول wow ده ساله چسبیده آفتابه هم بزنه پولیشو میکنه البته شکی نیست که یکی از بهترین کمپانی هاست و به شدت مورد علاقه منه ولی بعضی از سیاستهاشو نمی پسندم
بیشتر که فکر میکنم نوش جونش این شرکت محبوب تر از این حرفهاست:bighug:

آخرین ویرایش:
الان ft و cs و... که free هستن کجاشون مشکل دارن و نا برابری برای کسی که پول میده ایجاد شده؟ این بازی باید free می بود و قطعا در آینده خواهد شد کلا پول wow ده ساله چسبیده آفتابه هم بزنه پولیشو میکنه البته شکی نیست که یکی از بهترین کمپانی هاست و به شدت مورد علاقه منه ولی بعضی از سیاستهاشو نمی پسندم
بیشتر که فکر میکنم نوش جونش این شرکت محبوب ترین از این حرفهاست:bighug:

cs فکر کنم 15 دلار قیمتشه ولی من هم مثلا تا Destiny به او بزرگی هست نمیرم اینو بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or