Ouya : فقط 27 درصد از صاحبان آن بازی خریده اند

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
درود بر سحرخیزان

20130207_ouya.jpg

CEO این شرکت Julie Uhrman به The Verge گفته است که از کل صاحبان این کنسول فقط 27 درصد بازی خریده اند.

این عدد شاید زیاد به حساب نیاید چون معمولا کسانی که کنسول می خرند یک بازی هم همراه آن می خرند، ولی یکی از قانون های Ouya سازندگان را مجبور می کند که برای هر بازی منتشر شده یک Free Trial بگذارند.

"من فکر می کنم که خیلی از سازندگان بازی های موبایل و تبلت برای ساختن بازی برای یک کنسول 30 روزه با *Attach Rate هشت درصد همه کار می کنند."

این درصد همینطور بیشتر می شود تا زمانی که گیمرهای بیشتری کنسول بخرند و سازندگان بیشتری به ما بپیوندند. باور دارم که تا آخر امسال، چند سازنده را می بینیم که به ما می گویند بیشتر از یک میلیون دلار از Ouya به جیب زده اند.

او ادامه داد:"

در واقع، کسب درآمد ما ازین کنسول بسیار بیشتر از آنچه که پیش بینی می کردیم بوده. با در نظر گرفتن نظرهای منفی در مورد چشم انداز این کنسول کوچک از آنالیزگر ها و نظر دهنده های دیگر درین چند هفته اخیر."
من با کسانی که می گویند سازندگان با ساختن بازی برروی این پلتفورم پولی در نمی آورند مشکل دارم. و مطمئن هستم سازندگان TowerFall و Hidden in Plain Sight هم مشکل دارند.

این کنسول فقط یک ماه در بازار بوده و سازندگان 6 ماه کوتاه به آن دسترسی داشته اند. ما فعلا ازین نتایج به دست آمده خوشحالیم، چون گیمران و سازندگان خوشحالند.

Source

• Attach Rate یک محصول نشان می دهد که چقدر کالای مکمل برای آن عرضه شده است. مثلا شماره DVD خریده شده (کالای مکمل) برای هر DVD Player (محصول اصلی) فروخته شده. یا بازی های فروخته شده انحصاری برای هر عدد کنسول فروخته شده. برای اطلاعات بیشتر به این وبسایت مراجعه شود.

آخرین ویرایش:
به فارسی معیار ترجمه شده؟ :|

بسه دیگه جدیدا یه عادت مسخره راه انداختین تا چیزی نمی فهمین به مترجم گیر می دین. اگه خبر مشکلی داشت کسایی که مثل شما مسخره بازی در نمیارن مشکلاتش رو می گفتن. اون پایین هم یه توضیح خیلی کوچیک و مختصر در مورد Attach Rate داده شده تا مشکلی پیش نیاد.

بدترین اتفاق واسه یه کنسول میتونه باشه چون تمام هزینه ها از طریق فروش نرم افزاری برمیگرده. قبلاً نسبت فروش نرم افزار به سخت افزار Wii هم خیلی پائین بود.

بسه دیگه جدیدا یه عادت مسخره راه انداختین تا چیزی نمی فهمین به مترجم گیر می دین. اگه خبر مشکلی داشت کسایی که مثل شما مسخره بازی در نمیارن مشکلاتش رو می گفتن. اون پایین هم یه توضیح خیلی کوچیک و مختصر در مورد Attach Rate داده شده تا مشکلی پیش نیاد.
این انتقاد پذیریتون هم منو کشت:|
عزیزم خودم میدونم attach rate به چی میگن.ولی نه تنها اون توضیح به خواننده کمکی نمیکنه بلکه با نگارش بد بیشتر گمراه کنندست.مثل کل خبر.دعوا نداریم که اینجوری صحبت میکنی! ساده ترین قانون زبان فارسی که فعل باید آخر جمله بیاد رو رعایت نکردی بعدش انتظار داری ایراد نگیرم.متاسفانه چون بقیه دوستان به این شیوه عادت کردن و هیچی نمیگن شما(البته شمای نوعی،منظورم شخص شما نیست) فکر میکنید که کاملا بدون ایراد دارید کار میکنید

این انتقاد پذیریتون هم منو کشت:|
عزیزم خودم میدونم attach rate به چی میگن.ولی نه تنها اون توضیح به خواننده کمکی نمیکنه بلکه با نگارش بد بیشتر گمراه کنندست.مثل کل خبر.دعوا نداریم که اینجوری صحبت میکنی! ساده ترین قانون زبان فارسی که فعل باید آخر جمله بیاد رو رعایت نکردی بعدش انتظار داری ایراد نگیرم.متاسفانه چون بقیه دوستان به این شیوه عادت کردن و هیچی نمیگن شما(البته شمای نوعی،منظورم شخص شما نیست) فکر میکنید که کاملا بدون ایراد دارید کار میکنید

ببین همه می دونن من انتقاد پذیرم. اگر هم باور ندارین می تونین از علی متالیکا، علی دانته، علی صلح و صفا، sa_sa، A.R.A.$.H، سواستیکا و Mikhail Victor و خیلی های دیگه بپرسین.
آفرین به شما! خوش به حالتون که می دونین AR چیه. ولی کسی که نمی دونه می خواد چی کار کنه؟ این همین کاریه که بعضی ها انجام می دن و می زارن همینجور چیزهایی که توضیح می خواد بمونه. ولی نخواستم نا کامل بمونه و از صفحه Wkipedia اینو ترجمه کردم. ازینم بهتر نمی شد. اگر می خواین بهتر بدونین باید برین از یک نفر که 4 سال درس خونده برین بپرسین که به شما بهتر توضیح بده.
این راه درست انتقاد نیست و هر وقت تونستین درست انتقاد کنین اینجا نه و توی پروفایلم بگین. این بحث رو هم همینجا تموم کنین.

اولا دستت درد نکنه ولی خدایی 30 دفعه اینو خوندم حالیم نشد و باز هم میخونم.. واقعا فارسی معیار آیا؟!.. بعدش اینکه بعضی دوستان زیاد زودرنجن تو بازی سنتر مث بشه کوشولوا .. ناراحتی نداره

کل پست رو ویرایش کردم و تا جایی که تونستم روانش کردم. در مورد بخش دوم کامنتتون هم هیچی نگم بهتره.

آخرین ویرایش:
من دیگه جدیدا عادت کردم می یام تو تاپیک اخبار اول پست دوم رو می خونم به پایین در اخر اگه دیدم دعوا خیلی داغه می شینم متن خبرم می خونم ببینم چی بوده که انقدر جنگ و کشتار داشته :|

"من فکر می کنم که خیلی از سازندگان بازی ها برای موبایل و تبلت برای یک کنسول 30 روزه با *Attach Rate هشت درصد دست قطع می کنند. "

اولا دستت درد نکنه ولی خدایی 30 دفعه اینو خوندم حالیم نشد و باز هم میخونم.. واقعا فارسی معیار آیا؟!.. بعدش اینکه بعضی دوستان زیاد زودرنجن تو بازی سنتر مث بشه کوشولوا .. ناراحتی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or